"Raikkonen'e WRC'de Yarışması İçin Loeb'in 2 Katı Maaş!"

yazar:

kategori:

Raikkonen tarafı, daha önce yaptıkları açıklamada 2010’da sadece ve sadece Mclaren’de yarışabileceklerini söylemişti ancak Jenson Button’un Mclaren ile anlaştığı haberleri Raikkonen’in F1 geleceğini büyük şüphe altına soktu.

Finlandiya’nın önde gelen isimlerinden MTV3, Raikkonen’in Citroen WRC takımıyla görüşmeler yaptığını iddia etti.

Haberde, Citroen’in sponsoru Red Bull’un Raikkonen’in fabrika takımında ya da Petter Solberg’in takımında yarışması için son 6 yılın Dünya Ralli Şampiyonu Sebastian Loeb’in 2 kat fazlası maaş teklif edildiği belirtildi. Loeb’in 5-6 milyon pound civarında kazandığı tahmin ediliyor.

 


Yorumlar

  1. loeb'e saygısızlıkdan başka bişi değil rai f1'de iyi olabilir ama wrc başka bir motorsporu dalı.Burda hiçbir tecrübesi olmayan bir pilota efsane pilottan daha büyük hemde 2 katı miktar teklif edersen loeb gibi bir sürücüyü hiçe saymışsın demektir..

  2. alirai kılıç avatarı
    alirai kılıç

    leob ın iki katı maaaş!!!gerek yok bence.. taş yerinde ağırdır.

  3. djarum,bende wrc çok takip eden birisi değilim ama karşılaştırmanız 2 yönden yanlış 1.si aynı aracı kullanmıyorlardı 2.si wrc efsanesi loeble karşılaştırmanız.
    Wrc finlandiyada kendi sınıfında 2. gidiyordu ve düzenli olarak farkı azaltıyordu son etapta fark açılmıştı ardından kaza yaptı.

  4. semih xxx wrc yi takip etmiyorum.kaç sektör var bilmiyorum ama,1 etap ta 20 sn fark varsa azımsanacak bir süre olabilirmi,fazla anlamadığım için yalnış birşey yazmaktan çekiniyorum,etap demedim sektör dedim aynı şeymi bilen varsa yazsın bizde öğrenelim.

  5. Ertan Akkaş avatarı

    Evet daha çok şampiyonluk kazanmasını isterdik ama çoğumuz onu karakteri yüzünden sevdik. 1 şampiyonluk var ama bizim çook çok çok değerli. Iceman 🙁

  6. Remzi Ersoy avatarı

    kimi taraftarları kızsın diye söylemiyorum ama kimi bu kadar soğuk bu kadar herşeyi umursamaz olmasaydı bnce daha fazla şampiyonluk yaşayabilirdi

  7. Steve Robertson MTV3 e yaptığı açıklamada böyle bir teklifin yapılmadığını böyle haberlerin nerden çıktığını bilmediğini söylemiş :S

  8. Şunu da söylemek gerekir ki, Citroen C4 WRC'de yapılmış en başarılı araçlardan biri. Raikkonen ralli'de yarışmak istiyorsa ve yarışacaksa C4 güzel bir seçenektir.

  9. konsantrasyon her sartta aynı mı olur? hedeften kopan herkeste konsantrasyon kaybı gayet normaldir. adamın arabasına benzin koymayı unutursan,kocum bu lastikler super devam et degistirmeyelim deyip yolda bırakırsan, muhtesem stratejilerle adamın yarısının icine edersen durmadan malesef biraz konsantrasyon bozuklugu olabiliyor!!!
    senin kahramanın o kadar ust duzeyde konsantrasyondaydı da ne diye bas bas bagıryordu yok beni desteklemiyorlar yok benim garajım daha dar oynayamıyorum , filan!!!
    saft kırılması motor patlaması gibi sorunlar bile kimi nin konsantrasyon eksikligi olarak gosteriliyor ona sasırıyorum,
    ayrıca herkes kendi fanı oldugu pilotun durmadan sampiyonluklar kovalamasını ve kazanmasını hayal eder ama sartlar her zaman oyle olmuyo, sezondan once bak biz de kimi-lewis kapısması bekliyorduk ama jenson-sebastian la idare ettik, evet fernando iyi ama iyi olmak tek basına yeterli olmuyor

  10. Güzel yorum Semih kardeşim.Neyse,mesajlar haklı olarak siliniyor.Saygılar.

  11. yusuf gobel avatarı

    herseyı para icin yapıyoooo

  12. sole dusun sen araba kulalnırken sureklı arabanın altından senı rahatsız eden bı ses gelse sen o arabayı rahat kulalnabılırmısın sureklı aklında o ses olur ve rahatsız olursun

  13. raikkonen ın sorunundan az once yazdıgım bi metinde bahsettim onun tek sorunu ruhsal bazı ozellıklerı ki bu ozellıkler adamda dogustan var adam fin li ve bu ozellıklerını degıstıremessınız bu adam bole bunu kımse degıstıremez ama malesef f1 camıası bu adamı bole kabullenemedı şimdı konsantrasyon soruna gelince yanıtım net bu bahsettıgım kişisel ozellıklerı onun aracını kendı surus stılıne uygun hale getırmesini zorlastırıyo bunun sonucundada ortaya kotu bı performans cıkıyo sonucta bu adam aracını ıcıden geldıgı gıbı kullan bi pilot ve aracın ıcınde ne kadar rahat olursa o kadar hızlı oluyor ama surus stılıne uygun olmayan bı araclada ıstenılenı veremıyor sorun bu konsantrasyon unun kaybolması fln bunlar bahane ve dıkkat et mesela 2007 sezonunu ele alalım sezonun fransa gp sıne akdar olan kısmında raıkkonen bu dedıgım sorunu yasadı ve genel olarak kotu bı performans cızdı ama fransadan ıtıbaren araca alısmaya basladı ve o dk dan sora gerıden gelıp sampıyonlugu bılegının hakkıyla kazandı yanı sımdı raıkkonen 2007 nın ılk yarısında konsantrasyon sorunumu yasıyodu? hayır tek sorun aracın onun surus stılıne uygun olmamasıydı 😉

  14. Bu arada mesajları silen arkadaş,Berkhan Oğulcan Akçay arkadaşın yorumunuda silersen memnun olurum.Tartışma o yorumdan başladı :))

  15. Alonso'nun hala öyle yada böyle bir F1 takımıyla kontratı var, hemde o takım Ferrari 🙂 Ap açık ortada olan bu, Alonso Ferrari pilotu:) Kimi'nin ne kadar iyi olduğunu bilen biliyor, görmek istemeyenler varsa bu gerçeği kendi ayıpları, fakat durmadan Kimi'yi Alonso ile karşılaştırmayın, boşa kürek çekmiş olursunuz… herneyse hiç boşu boşuna o şurda kazandı bu burda kazandı olayına girmeye gerek yok, hepimizin gönlünde ki isim bize göre en iyi en hızlı pilottur, gerçeklere geliceksek ise, onu yorumumun ilk cümlesinde belirttim zaten 🙂 Benim gönlümden geçen de Raikkonen'in rekabetçi bir takımda yarışması,Alonso, Button, Hamilton Massayı geçince değil, Kimi'yi geçince daha mutlu oluyorum ben 🙂 O yüzden nasıl Fenerbahçe olmadan Galatasaray olmazsa, Kimi olmadan da Alonso yarım kalır 🙂 nitekim bazı Kimi'ciler yüzünden Wrc ihtimalide aklıma gelmiyor değil, hani gitse de bizde onlardan kurtulsak hesabı

  16. Sevgili Semih,Raikkonenin sorunu konsantrasyon bozuklugumu degilmi,senden cevap bekliyorum?

  17. raikkonen de 2009 un 2. yarısında f60(zaten eyterı akdar hızlı değilken gelişimi durdurulmuş) ile en cok puan toplayan pılotlar arasındaydı ve işte alonsonun içten içe kazanmak için can attıgı efsanalerin pisti spa da o dandik araçla yarış kazandı hemde yarışın tamamında 1 sn farkla takıp edılmesıne ragmen olesıne zorlu bi pistte tek bı hata bıle yapmadan tek bi KONSANTRASYON BOZUKLUGU yaşamadan o baskıya yenilmedi ve kazandı

  18. o zama n alonso haberine yorum yap ortamı germe istersen sana ne kimiden boşver

  19. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Arkadaşlar konuyu saptırmayın haberin Alonsoyla yakından uzaktan bir alakası yok. Holiganlık yapmayalım lütfen!

  20. Alonso ferrariye neden geldiğini herkes biliyor güldürmeyin insanı bir yönetim hatalarını kapamak iki sponsor baskısı =)

  21. Alonso ferrariye neden geldiğini herkes biliyor güldürmeyin insanı bir yönetim hatalarını kapamak iki sponsor baskısı =)

  22. Alonso ferrariye neden geldiğini herkes biliyor güldürmeyin insanı bir yönetim hatalarını kapamak iki sponsor baskısı =)

  23. Vah vah,çok üzüldü Alonso şimdi be :))Spa'da zaferi yokmuş.O'da olur be,merak etmeyin.

    Alonsonun 2 şampiyonlugu var ama .. 🙁
    Siz Kimi-Lewis ve digerleri diyin,ben Alonso ve digerleri diyim o zaman,nasıl?
    Ben Alonsoyu efsane yapmıyorum,sizin Kimiyi yaptıgınız gibi,o zaten alıcagı şampiyonluklarla kendi başarıcaktır zaten.

    Ferrari Kimiyi Schüminin veliahtı olarak aldı,ama olmadı.Şimdi Alonsoyu alıcaklar,ve hep beraber görecegiz nelerin olucagını.

    Artı şunu belirtmek isterim.2 senedir orta sıralarda çırpınan,yavaş bir araçla yinede elinden gelenin en iyisini,hatta fazlasını(Örnegi:2008'in 2.nci yarısında en fazla puan toplayan pilotu,evet R28'ile)başarabilen bir Alonso,kendini dahada geliştirmiş bir pilot VE insan olarak Ferrariye geçti.

    Hızlı ve rekabetci bir araca hasret kalmış bir şampiyon.Heralde Ferrari ona iyi bir araç verirse o 2 senenin verdigi acıyla uçar be Fernando :))

  24. Gelecek vaat eden de Vettteldir !

  25. Kim ne derse desin F1 in en iyi pilotu Hamilton ve Kimidir. Ayrıca Alonsonun Ferrariye nasıl geldiğide ap açık ortada

  26. semih doğru söze ne hacet hiç olmazsa kiminin 1 monaco zaferi var alonsonun ise spa zaferi sadece 0 sıfır nötr

  27. alonso nun spa da zaferinin olmamasıda çok ilginç:S

  28. kimi hamilton ve diğerleri diye 2 ye ayrılır.

  29. cok ovdugun alonso 2005 yılındakı yarısta nerdeydı? bence o yarısın ozetını fln bı yerde ızle;) Ayrıca kimi nin monacoda 1 kere kazanmıs olması onun monacoda dıger rakıplerıne oranla başarısız oldugunu gostermez genel olarak monaco performanslarına bakarsan hızlı yarıslar cıkardıgını gorursun

  30. Evet,Alonso-Lewis-Vettel-Rosberg-Massa..Bunların pilotajı zaten sıfır :)) Kimi aslında öyle büyük bir usta ki,F1 Kimi'siz olmaz.Hemen durdurulmalı F1 o zaman.Kimi bırakma bizleri adamım.
    Yani illa dedirtiriyorsunuz be kardeşim.

    Monaco aslında(Benim için) pilotajın en önemli oldugu yerdir.Ne hikmetse Alonso(2x)Lewis(1x)Massa(1x) ve Raikkonen(1X)kazandılar,ki özellikle 2007'de Alonso-Hamilton ortalıgı toz duman etmişlerdi.

  31. sadece spa degıl yetenegın konustugu butun pıstlerde raikkonen ın mukemmel yarıslar cıkardıgını gorursunuz

  32. ayrıca raikkonen in kendını tamamen f1 e vermedıgıne katılmıyorum bu adam kesınlıkle safkan bir yarışçı ve onun ıcın yarıstıgı serı onemlı degıl ve f1 de start aldıgı her yarısta kesınlıkle elınden gelenın en ıyısını yapmıstır tek sorun bazı ruhsal ozellıklerinden dolayı aracı kendı surus stılıne uygun hale getırmekte sıkıntı yaşaması zaten alonso veya massa gibi bi kişiliğe sahıp olsa kesınlıkle onu magup edebılecek bi pilot yok

  33. ayrıca en hızlı olduğu yer spa yani pilotajın olduğu en iyi pist anlayana

  34. loeb in aracıyla rainin aracı birmi 1 sn fazla olması bile rainin ne kadar rekabetçi olduğunu gösterir

  35. djarum ole bı anlatmıssınkı sankı raıkkonen 40 yıldır wrc de yarısıyo wrc efsanesı loeb le arasındakı 1 sn lık farkı bu kadar ezici bı sekılde anlatmanını cozemedım kaldıkı daha ılk rallı sürüşünde bıle o fark buyuk bı başarıdır bence

  36. 0 dediysem heralde tamamen 0 demek istemedigimi anlamışınızdır:))
    Bak Massaya,adam Kimi'den iyimi?Asla.Ama Kimiye karşı üstünlügü var 3 seneden beri.
    Evet,Kimi 1 kere şampiyon oldu,Massa olamadı.Ama 3 senenin özetine bir bakın bakalım,Massa az farkla önde.
    Nedeni basit,Kimi kendini 100% F1'e vermiyor,Massa ise inanılmaz derecede çalışkan ve hırslı,ve bu özellikleriyle yetenek farkını kapattı Kimiyle.
    F60'la galibiyet alması zaten yeteneginin göstergesidir arkadaşım,hemde en hızlı oldugu pist zaten Spa.O kadarda olsun artık.

    Alonsonun ne alakası var bu haberle bilmiyorum,galiba nickimden dolayı karıştırdın bu tartışmaya.
    Herkesin bildigi gibi Alonso 2 senedir agzını açmıyor,herhangi bir gıcık yorum veya eleştiride bulunmuyor.
    Yani artık"Alonso cenesini tutsun" gibi laflar söylemenin bir anlamı kalmadı,kendinizi kandırırsınız :))

  37. Benim bildiğim kadarıyla loeb her sektörde raikonen 1 saniye fark atmıştı,raikonen para için kendini takım arkadaşına bu kadar ezdirirmi?birde madalyonun taratar yüzü var,takım arkadaşıdan fark yiyen bir pilotu uzun dönemde kim destekler?

  38. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Motivasyonu mu 0 ????

    Arkadaşım motivasyonu 0 olan bir insan F1 otomobilinin içinde yarışamaz, herhalde çocuk oyuncağı sanıyorsun sen F1'de yarışmayı. Sıfır motivasyonla ve F60'la Belçika'da damalı bayrağı en önde gördü öyle mi? O kadar podyum sıfır motivasyonla mı geldi? Biraz gerçekçi yorum yapalım.

  39. Üstün yetenek,en hızlı pilotlardan.Ama yine söylüyorum,motivasyonu 0.Bu yüzden Kimi asla bir efsane olarak anılmıyacak.
    Kimi taraftarlarını anlıyorum,ama şunuda lütfen artık aklınıza alın;Kimi ne efsane,ne de F1'in TA KENDISI.
    Ayrıca,önümüzdeki 3-5 sene iyi bir McLaren ve iyi bir Ferrariyle Lewis-Alonso ikilisi şampiyonlukları paylaşır.Ha,arada bir massa veya Vettelde sıkıştırırsak,Kimi'ye yer kalmaz.

    Bende McLaren'e gelmesini çok istiyorum,ama gelmesede Button'umuz gelir canım:))

  40. ayrica burdan site yoneticilerine tsk ediyorum anlayisiniz icin

  41. yapma kimi sakin ha beni suan f1 e baglayan tek sey senin varligin sakin ha degil 2 3 4 katina bile gitme suan da degil belki sonra ama bu sene degil kimi ne yap et mercedes le anlas daha sampiyon olabilirsin en az 1 kez

  42. loeb wrc'nin gelmiş geçmiş en başarılı pilotudur ve bu iddia dogruysa bu loeb'e saygısızlıktır, yerinde olsam gıcıklığına ford'a geçerdim. raikkonen de neden bu kadar abartılıyor anlamadım, iyi pilot ama bence kesinlikle bi efsane değil.

  43. Kimi'ye, WRC'nin michael schumacher'i diyebileceğimiz şampiyon Loeb'ün aldığı maaşın iki katı maaş teklif edilmesinin ancak tek amacı ve anlamı olabilir: wrc'nin izlenirliğini arttırmak. yoksa kimse loeb'den daha başarılı olmasını beklemiyordur herhalde.

    formula1 gerçekten çok garip. daha 2 ay öncesine kadar gelişimi durdurulmuş kötü bir araç denen f60'la podyumlara çık, galibiyet kazan. seneye yarışacak açıklamaları yapılsın, derken tazminatı ödenerek takımla ilişiği kesilsin. talibi çokken takım seçmesin, ve bir anda yarışacak (rekabetçi) bir takım bulamasın.. geceyle gündüz gibi. zirvedeyken dibe vurdu 2-3 ayda. gerçekten çok garip şu f1.

  44. hakan çolak avatarı

    adamın hiçbir ralli tecrübesi yok ve bu kadar para…ama wrcye geçerse büyük heyecan geliecektir..beklemek lazım mercedesten haber bekliyoruz

  45. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    tabi WRC'ye katıcakları malum reyting,milyonlarca taraftar,muhteşem sürüş stili…
    değerini bilmeyenler utansın o harika biri

  46. elif çivici avatarı

    WRC hiç izlnmediği kadar izlenir heralde bundan sonra,dev kimi raikkonen taraftar ordusu malum 🙂

  47. inci incili avatarı

    loeb'ün 2 katı maaş!!!! waaw ne değerlisin sen öyle. çok kıymetli olduğunu biliyordum ama bukadar olduğunu bilmiyordum. süpersin kimi.

  48. kimiforever  avatarı

    yeter artık sinir geldi şu saçma haberlerden. daha ne yapacagı belli olmayan kimiye şampiyonun 2 katı maaş..
    yok artık daha neler..saçma, saçma,saçma ötesi..

  49. kimiforever  avatarı

    yeter artık sinir geldi şu saçma haberlerden. daha ne yapacagı belli olmayan kimiye şampiyonun 2 katı maaş..
    yok artık daha neler..saçma, saçma,saçma ötesi..

  50. kimi iceman avatarı

    kimi f1de yoksa ınanılmaz derece reyting duser

  51. demekki katacağı popularite için alıyorlar. gıymatını bilemediler dosunumun:))

  52. Tolga Soydan avatarı

    iki takımdan biri olmıycaksa WRC olacak zaten büyük ihtimal.ama bu kadar iyi bi takımda nasıl yapar zorlanıcaktır

  53. mc laren veya mercrdes yok ise ben wrc de yarışmasını isterim değerini bilmeyenler utansın wrc ye yeni bir heyecan katar go kimi go

  54. King  Raikkonen avatarı
    King Raikkonen

    bu olamaz raikkonensiz f! çok kötü olur ……. 🙁

  55. redbull bu kadar para veriyorsa f1 takımına alsın bizde rahat edelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir