Alonso Gelecekte Indy 500’de Yarışabilir

Fernando Alonso, Amerika’nın önde gelen organizasyonlarından Indy 500 yarışının her yarışçı için ilgi çekici olduğunu ve kendisinin de bunu deneyebileceğini söyledi.

Bu sene Le Mans 24 Saat yarışında mücadele etmek isteyen ancak takımı McLaren-Honda’dan izin alamadığı düşünülen Alonso başka serilerde mücadeleyi göz ardı etmiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Alonso Twitter üzerinden #AskAlo etiketiyle taraftarlarının sorduğu sorulara cevap verdi.

Indy 500’de mücadele ihtimalinin sorulması üzerine Alonso “Kim bilir? Indy 500 motor sporlarındaki en büyük yarışlardan birisi bu yüzden her yarışçı için çekici.” dedi.

Kariyerindeki en zorlu rakibi sorusuna Alonso “Michael Schumacher” cevabını verirken Kimi Raikkonen’le ilgili favori mücadelesi ya da anın sorusuna “Muhtemelen 2014 sezonu. Aynı araca sahiptik. Favori anım bu.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Alonso Gelecekte Indy 500’de Yarışabilir” için 17 yanıt

  1. Honda’nın IndyCar’da olduğunu hatırlatırım.

    Raikkonen’le ilgili favori mücadelesi ya da anın sorusuna “Muhtemelen 2014 sezonu. Aynı araca sahiptik. Favori anım bu.” dedi.

    Gene vurmuş eleman. Gerek var mıydı? Tartışılır. Ama yakışmış.

    1. Reis affetmiyor ki düşene tekme tokat giriyor. 😀 Kimi yok yakınken bıraksın diyoruz daha fazla rezillik olmadan. İyi hatırlansın. Öbür türlü seneye de Vettel çıkacak ve Kimi’yle en iyi 2015 yılında mücadele ettik diyecek yine yerin dibine sokacaklar.

  2. Matador gerekli cevapları demecinde daha fazlasını pistlerde gereken pilotlara verdi fazlasıyla..

    hala kimi yi savunanlara sormak lazım geçen sene ve mclaren yılları güzel örnekler..
    bakıp bakıp konu çıkartın kendinize..

    şumi ise bir devrin bitişi fatihi ise yine Alonso

    matador un darbeleri izler bırakıyor pilotlarda ayrı fanlarda ise daha da başka

  3. Indy olayına hiç girmesin ya sevmiyorum ben o seriyi. Ya F1’de kalsın ya da Mark Webber gibi WEC’de yarışsın.

  4. kiminin savunulacak tarafı kalmadı vettel de tokatladı

  5. En büyük rakibim: Schumacher (05 te kural değişiklikleriyle durdurulmuş, Kiminin şanssızlıkları hesaba dahil değil 🙂 ) 06 da bu kez Schuminin sanssızlıkları mesela Suzuka ve Interlagos hesaba dahil değil… 🙂

    En iyi anı kendi üstüne yaptırdığı takımda Kimiyi yenmek…o da güzel…

    Ben söyleyeyim özetle en büyük rakibi THY, en iyi anı 5 yıl süren gönüllerin şampiyonluğu yea!

    1. sonuca bakalım .bunları açıkladığın zaman kiminin alonsoya madara olup dağılmasını değiştiriyormu ? hayır.o zaman oturun biraz daha ağlayın.

    2. 2006 da alo hiç sansız değildi ıgnasyo kanada da motoru patlamadı,15 ci kalktığı macaristan da liderliğe yükseldiği yarışta mekanikerler arka sağ lastiği takamadığı için avucundaki yarışı kazanamadı..birden bire kütle amortisör sistemi yasaklanıp dayanıklı ama en hızlı olmayan aracı dahada yavaslatılmadı alonso şansıyla şampiyon oldu..çıkarın bu at gözlüklerini artık komik oluyorsunuz..alo sumi yi EZE EZE şampiyon oldu..yiğidi öldür ama hakkını ver..2005 e gelince yok kiminin aracı dayanıksızmış acaba neden hızdan feragat edemeyen mclaren dayanıklılıktan feragat etmiştir..bu mclarenin ve kiminin sorunu sen bunu alo nun şampiyonluğuna mal edemezsin..bu yazdıklarınla kendini insanlara güldürme..

      1. Zaten alo şampiyonluğu kazandıktan sonra briatore araç hızlanacak dedi aynende hızlandı ve yarışı kazandı.
        Herşey uzlaşıda mclaren hızı dayanıklılığa tercih etti olay bu.Kiminin şans olayıda herkes şansını kendi yaratır ,şans lafı en kolay kaçış yoludur ki şanssız olsaydı o tek şampiyoluğunuda kazanamazdı ham pit girişinde dışa çıkıp yarış dışı kalmaz ,alo yamurlu koreed şans eseri aquplanıng yaşamaz bu boyle gider ki hayatını en buyük şansı iki macca sürücüsü birbiri ile mücadele etmezdiki sadece bu bile tüm şanssızlıkla açıklanan olayları telafi etmeye değer.
        Şanslı günler.

      2. SCUDERİA FERRARİ avatarı
        SCUDERİA FERRARİ

        eze eze yenmişmiş bak sen biz farklı yarışları izlemişiz:D kütle amortisör çıkarıldıktan snra gördük aloyu sıradan orta sınıf bir pilota dönüştü. demek ki her şey araç.michelin lastik avantajına girmiyorum 05-06 yıllarında.takımını sürekli eleştiren takım bana yardım etmiyor diyen schumacherdi heralde 😀

    3. Bir insan nasıl at gözlüğüyle bakar bu yaptığın yorum onun kanıtı.mclaren hızlı araç yapacağına daha dayanıklı dengeli araç yapsaymış.kimi de ne şanssız adammış böyle f1 de şanssız olmadığı dönem yok adamın, hala alonsoyu eleştiriyorsunuz ilk önce kimi’yi eleştirinde sonra eleştirilme sırası alonso’ya gelsin

    4. Alonso’nun Kimi’ye yaptıkları bazı fanboyların zoruna gitmiş. 😀

  6. Kimi Raikkonen’le ilgili favori mücadelesi ya da anın sorusuna “Muhtemelen 2014 sezonu. Aynı araca sahiptik. Favori anım bu.”

    Bence bu sene Vettel daha beter edecek Kimi’yi. Sıralamada 7 – 1 sanırım. o 1 ide Vettel sorun yaşayınca yapmıştı Kimi. 😀

  7. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Alonso ile mutluluğun sırları 😀

    https://twitter.com/alo_oficial/status/615236487689408514

  8. indy 500 de kaza da cok oluyor

  9. Kariyerinde ki en zorlu rakibi tabiki Michael S., Vettel olacak degil ya, adamin efsanenin sampiyona serisine son verdi…onunla ayni seride sampiyona mucadelesi vermek bile buyuk onur bence, bunu suan Raikkonen ve Alonso’dan baskasi yasamadi( sampiyonluk mucadelesi beraber yarismak degil*)

    Raikkonene dokundurmus yine 2014 du gecte onu zaten biliyoruz 05-06 Mclaren daha dayanikli olsaydi favorisi o seneler olurdu yazik oldu o senelere…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir