Bottas – Ferrari Anlaşması Tamam mı?

yazar:

kategori:

Ferrari’de Kimi Raikkonen’in yerine geçeceği düşünülen isimlerin başında Williams’tan Valtteri Bottas yer alıyor peki bu seçenek ne kadar kuvvetli?

Bottas’ın adı Raikkonen’in yerine geçebilecekler listesinin başında yer alırken onun dışında Daniel Ricciardo ve Nico Hulkenberg’in adı da anılıyor.

İtalya’da Ferrari’ye yakın isimler diğerlerinin ihtimaller dahilinde olduğunu söylese de Bottas’ın en yakın isim olduğunu söylüyorlar.

Autosprint dergisi Bottas’ın kafasının Ferrari tulumu üzerine yerleştirildiği bir fotoğraf paylaşarak, Raikkonen’in bu fotoğrafın gerçekleşmesini engellemesi için uyanması gerektiği yönünde çağrıda bulundu.

Ferrari’nin Takım Patronu Maurizio Arrivabene ise gelecek planları yaptıkları bugünlerde geçmişe baktıklarında Fernando Alonso ile yollarını ayırdıkları için pişmanlık duymadıklarını söyledi.

Auto Hebdo’ya konuşan Arrivabene “Fernando her zaman Ferrari tarihinin bir parçası olacak ancak artık onunla ayrılmamız gerektiği açıktı.”

“Hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorum. Sebastian, Fernando gibi hızlı ve çalışkan. O daha önce şampiyon oldu ve tekrar şampiyon olmak istiyor.”

“Takıma iyi bir şekilde yerleşti. Takım içerisindeki durum artık daha sakin ve sıcak. Takım tekrar kendisine inanmaya başladı. Gerisi beni ilgilendirmiyor.” dedi.

Alonso’nun Ferrari’nin gelişmediği ve yine 2. sırada olduğu yönündeki açıklamaları için Arrivabene “Alonso istediğini söyleyebilir. Bu konu hakkında 10 sene daha konuşabilir ancak takım bunun üzerinde. Konu kapanmıştır.” dedi.


Yorumlar

“Bottas – Ferrari Anlaşması Tamam mı?” için 13 yanıt

  1. Mika ve Williams iyi pazarladı Bottası.

  2. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Abi gelmesin bu adam ya ! Gerçekten Hulkenbergi istiyorum 🙁

    1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

      Buttonun 1 senelik sözleşmesi vardı değil mi ? ters köşe yapıp buttonu da alabilirler.BBC de haber yapılmış muhtemelen seneye raikonen yok.

      1. burak karaküdük avatarı
        burak karaküdük

        ne diyor haberde,link var mı ? button da kaç sene yarışır ki ! madem öyle gelecek vaad eden birini alsınlar.button istikrarlı ve bottastan iyidir ama öyle aman aman değil. uzun vadede daha kaliteli bir isim lazım.

        1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
          [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

          Yabancı bi site de okudum ama bulamıyorum şuan.Padoktan bir gazeteci Ferrarinin ters köşe yapıp buttonu alma ihtimalleri olabilceğini söylemiş.Şuan hulkenberg ricardo gibi pilotlara güvenilmediğini felan söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum ama raikonen yok gibi seneye.Button gelirse gözüm arkada kalmaz.Ama dediğin gibi uzun vade de hulkenberg gibi bir isim olması temennim.

          1. burak karaküdük avatarı
            burak karaküdük

            Hulkenberg hem daha genç hem yetenekli Button yağmurda parlıyor. Evet istikrarlı ama anca finişe getiriyor pek bir numarası yok bana göre. Üstelik oldukça yaşlı. Bottas dan her türlü daha iyidir bana göre ama neyine güvenmiyorlar anlamadım yada Bottasın neyine güveniyorlar

  3. kimin kaskını bari alsaydınız 😀

    bu arada bu adama hiç yakışmıyor kırmızı tulum açık ve net … hulka nasıl gider acaba … vey ricciardoya çok yakışır diye düşünüyorum.

    1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

      Raikonene acayip yakışıyor alayı yalan 😀

      1. bence de schumiden sonra kırmızı tulum en çok kimiye yakıştı ..

    2. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
      srknmsr14 #ForzaMichael

      Bence Ricciardo’nun üzerinde de harika dururdu. Ama tabi ki Schumacher’den sonra kim gelse yakışmaz o tulum.

  4. Son yazılanlar Bottas ın Williams da mutlu olduğu ancak Ferrari ve teklifi cazip gelip giderse Williams ın eski sürücüleri Hulkenberg in peşine düşeceği ve Ferrari nin Vettel den dolayı iki Alman ile yarışmak istemediği yönündeymiş

  5. Kafayı neyle yapıştırdınız? 😀

  6. evet bottas olabılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir