Ricciardo “Çocukken Hep Kırmızı Arabaları İzlerdim”

yazar:

kategori:

Son günlerde adı Ferrari ile anılan Red Bull pilotu Daniel Ricciardo, çocukken hep kırmızı arabaları izlediğini ancak gelecek sene Ferrari’ye geçmeyi beklemediğini söyledi.

Red Bull etkinliğinde konuşan Ricciardo “Eğer iyi performans göstermezsem beni gönderebilirler ancak iyi performans sergilersem anlaşmamı olduğu gibi devam ettirme haklarına sahipler.”

“Ferrari ile anılan tek isim ben değilim. Beni yanlış anlamayın, onlarla anılmak güzel bir şey…”

 

“İtalyan pasaportum var. Ancak çıkıp ‘Ferrari için sürmek istemem’ demeyeceğim. Bu adil değil.”

“Ferrari açık bir şekilde tarihtir. Çocukken Red Bull ortalıklarda yoktu. 3-4 yaşındayken tüm yarış arabalarım Ferrari’ydi.”

“Babam büyük bir Ferrari hayranı. İtalya’da doğru ve kanında bu var. Bu marka ve takım için tutkulu. Çocukken bildiğim tek şey gerçekten kırmızı arabalardı.” dedi.

 


Yorumlar

“Ricciardo “Çocukken Hep Kırmızı Arabaları İzlerdim”” için 10 yanıt

  1. Ferrari, RIC’i almayacak.

  2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    2.Round Ric Vs Vet 🙂

  3. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Ferrari’nin adını duyan kendinen geçiyor 🙂 Şimdi böyle dedik ya birileri bu espiryi ciddiye alıp duygusal fanlar der malum Ferrari önemsiz bir takım zatı muhteremlere göre 😀

  4. mesajı vermiş ferrariye bottastansa rici görmek isterim hem şu vet – ric çekişmesi henüz tamamlanmadı bakalım ne olacak …

    1. neden tamamlanmadı rici 4 sene o takımla şampiyon olmuş seb i paçavraya çevirdi hemde gelir gelmez ayağının tozuyla,ferraride de aynı şey olurdu…bakınız 2014:)

  5. Orhan Tifosi avatarı

    he he ric anladık biz

  6. Haha babam da zaten fenerbahçeliydi gibi olmuş :)) redbull’da durmak istemediğinin açık bir kanıtı resmen.Seb kabuslar görmeye başlar artık bu demeç sonrası.acaba gelir mi diye :)) ama şahsi görüşüm,ric ferrari’ye gelse,seb ric’i her türlü yer ferrari’de. Kötü araçla seb i manor pilotları bile geçer. Ama iyi bir ferrariyle değil ric şuan griddeki hiçbir pilot başa çıkamaz.Tamam tamam,belki Fernando ve Ham :-)))

    1. OtonomAktor avatarı

      Gecen senenin redbull u 2. en iyi takim degil miydi bu seneki ferrariyle ayni konumda degil miydi? Duyanda marussia da yarışıp ricci vetteli öyle yendi sanacak. Su anki ferrari gibi bir takimda yendi ricciardo vetteli su an ferrari de olsa yine yenerdi bana gore. Hatta su an ki ferrari gecen seneki redbuldan iyi gibi görünüyor ricciardo ferraride olsa bu sene gecen sene kazandigindan yani 3 ten fazla yarış kazanabilirdi.

  7. selahattin özel avatarı
    selahattin özel

    Geçen sene öyle demiyordu Ferrari benim hiç hayallerimi süslemiyor diyordu. Pervane oldu
    Bizim burda vantilatör dereler böylelerine

  8. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

    Abayı yakmış bu ferrariye heheh vallahi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir