Button “Bu Sene Podyuma Çıkamayacağız”

yazar:

kategori:

Jenson Button, Silverstone’da kendi evinde çıkacağı 16. yarış öncesinde McLaren’in bu sene podyuma çıkamayacağını söyledi.

Griddeki en deneyimli pilot olan Button, kendi ülkesindeki yarışta şu ana kadar hiç podyuma çıkmayı başaramadı. Button’un buradaki en iyi sonucu dördüncülük.

Button “Bu sene podyumda olmayacağız. Silverstone’a giderken podyuma çıkabileceğimi düşünmüyorum. Tabi ki umudum var ancak gerçekçi olmalıyız ve bunun şu anda mümkün olmadığını anlamalıyız.”

“Ancak tekrar Silverstone’a gidiyor olmak harika. Her sene gitmekten keyif aldığım bir yer. Taraftarlarımız önünde yarışmak büyük bir öncelik. Hafta sonunda ne olursa olsun orada olmak harika.”

“Bu sene 17. kez Britanya GP’ye katılıyor olsam da tribünlerdeki kalabalığın kükremesini duymak her zaman ekstra güç veriyor. Bu gerçekten büyüleyici bir his.”

“Geçen sene babamın şerefine taraftarları pembeler içerisinde görmek inanılmazdı. Bunu asla unutmayacağım.” dedi.

 


Yorumlar

“Button “Bu Sene Podyuma Çıkamayacağız”” için 8 yanıt

  1. Haber başlığı ve içeriği birbiriyle tamamen alakasız. Adam Bu sene Silverstone’da podyuma çıkamayacağız demiş, siz Silverstone kısmını yutup diğer şekilde yazmışsınız. Bu yıl podyuma çıkamayacağımızı biz de biliyoruz ama başlık-içerik uyumu denilen de bir şey olmalı.

    1. Terbiyesiz bu haberi yapanlar. Ne kadar edepsizler anlatamam size. Nasil da silverstone yazmamislar

      1. Yoksa eleştiriye açık değil misiniz? 🙂

      2. Alonsomania avatarı

        Muhtemelen soru Silverstone’da bu yarış ile ilgili soruldu Button da o kelimeyi kullanma gereği görmedi, haberi yazanlar da öyle yazdı, bbc veya autosport dan alınmıştır diye düşünüyorum

        aslında bu sene için de doğru görünüyor

  2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Arayi arayi 🙂

  3. vw-tdi-power avatarı

    Bu haber beni derinden yaraladı. Ben büyük umutlarla beklemiştim…

  4. Button bu durumu kabullenmiş durumda ona laf söyleyemem ama Arai sürekli iyiye gidiyor gibi gösteriyor. Değişim var evet ama çok küçük değişimler.

  5. Bizde podyuma çıkıcağınızı sanıyorduk (!)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir