Jordan "Button'ın Başka Seçeneği Yoktu"

yazar:

kategori:

Jordan, Mercedes’in Button’a gitmesi için izin verdiğini ve gerçekte Button’la planlanan bir anlaşma olmadığını söyledi.

BBC Radio 5’e konuşan Jordan “Hepimiz Jenson’ın Brawn/Mercedes’te sürme fırsatı olduğunu düşünüyoruz.”

“Ben buna inanmıyorum ve içeriden aldığım bilgiler Mercedes’in onu servest bıraktığı ve onun başka bir yerde koltuk bulmasını önerdiği yönünde.”

“Mercedes’in Alman takımı istediğini düşünüyorum. ORada Jenson’a yer yoktu.”

“Bu üzücü. Onun şampiyonluğunu koruma mücadelesini kendisine şampiyon olma fırsatı veren takımda vermesini isterdim. Ancak böyle olmadı.”

“Zar Jenson’un aleyhine geldi ve sadece Mclaren seçeneği kaldı ve orada odluğu için çok şanslı olduğunu görmeli çünkü Mclaren de güçlü bir takım.” dedi.

Jordan ayrıca Button’ın Hamilton etrafında kurulmuş olan takım içerisinde çok çalışmak zorunda kalacağı konusunda uyardı.

Jordan “Mclaren, Hamilton etrafında kurulan bir takım ve tüm takımın onun arkasında olduğu açık. Buna rağmen Jenson farklı bir his götürecek çünkü takımda 2 şampiyon olacak.”

“Ancak bu tür bir olayı kontrol edebilecek bir takım varsa, Mclaren orada ve bu bakımdan tehlikenin olmadığını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    F1 ingiliz hakimiyetindedir bu bir gerçek maalesef.

  2. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bunlarda İngilizden başka Dünyada adam yok sanır. F1 de hatırı sayılırdan da çok İngiliz hakimiyeti var. Tüm Takımların kadrosu nerdeyse İngiliz. Bir Alman geldi mi hemen işkillenmeye başlarlar.Alman sadece Motor yapsın ve bize versin gerisine karışmasın isterler. Bilirler ki Dünyada Motoru Almanlar yapar. Bir tane Alman Araba Firması söyleyinki İtibarı olmasın (Opel istisna çünkü Alman değil,, GM ).

    Bunu Irkçı bir yaklaşımla söylemiyorum,alıştırlar bizi İngiliz kumaşına.. başkası gelince Irkçı oluyor. Sanki McLaren farklı bir şey yapıyor.

    Mercedes'in gelmesini sonuna kadar destekliyorum

  3. içeriden aldığım bilgiler diyo.
    büyük ihtimal mercedes milliyetçilik yapıyor..
    bu durumda button gidebileceği en iyi takıma gitmiş oldu.

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Bu Açıklamari Yapanlar Bu Spor'a Yillarini Vermis İnsanlar…Boyle Soylediklerine Göre Mutlaka Bildikleri Ve Tecrübe Edindikleri Seyler Vardir…Button'un Bizdede Basarili Olmasi Dileğiyle

  5. efendimayin  avatarı

    Şu ana kadar ki en mantıklı açıklama bence.

  6. bence biraz abartmış. o kadar haber oldu ross brawn konuştu. bence mercedesin çok ciddi canı sıkıldı. bu atağa kimsenin beklemediği bir atakla karşılık verebilirler. yoksa rosberg heidfeld le ferrari ve mclarenin yanında pilot olarak çok geride kalacaklar.

  7. durum böyleyse Button çok iyi karar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir