Ricciardo: “Toro Rosso’nun Performansı Uyanmamızı Sağladı”

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu Daniel Ricciardo, kendileriyle aynı motoru kullanan kardeş takımları Toro Rosso’nun göstermiş olduğu performansın Red Bull için uyanma çağrısı olduğunu söyledi.

Sürekli olarak Renault motorundan şikayet eden Red Bull, bu sene Toro Rosso’ya yakın performans sergiliyor ve hatta bazı yarışlarda Toro Rosso geçmeyi başarıyor.

Ricciardo “Takım için uyanma çağrısı oldu. Açıkçası güç konusunda zayıf olduğumuzu biliyoruz ve bu konuda onları suçluyoruz. Ancak Toro Rosso’ya baktığımızda bize çok yakın görünüyorlar, bu yüzden tebriği hak ediyorlar.”

“James Key, orada geçirdiği bir kaç senenin ardından çok iyi gelişmiş gibi görünüyor. Hepsine tebrikler. Bu sene gerçekten iyi bir araç ürettiler.”

“Geçen sene de sıralamalarda bir kaç defa ilk 10’da yer alarak bunu işaret etmişlerdi. Ancak bu sene iyi görünüyorlar. Bizim kaynaklarımıza baktığımızda, evet hızlı olmalıyız. Tabi ki olmamız gerektiği kadar hızlı değiliz. Onlara bakıyoruz ve iyi iş çıkardıklarını söylüyoruz. Bu yüzden bizim de daha iyi iş çıkarmamız lazım.”

“Takımımız aracın bazı parçalarında etkili olmadığının farkında. Bu yüzden bu hafta sonu yeni bir ön kanat getirdik. Bazı zayıflıklarımızı çözmeye çalışıyoruz. Bu hafta sonu onlarla aramızdaki farkın daha büyük olmasını umuyorum.”

“Güzel olan ise artık kimsenin birilerini suçlamıyor olması. Herkes kendi bölümünde iyileşmeye odaklandı. Buranın sezonun başlangıcı olduğunu söylemek istemiyorum ancak kesinlikle daha olumlu bir bölümü olacak.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: “Toro Rosso’nun Performansı Uyanmamızı Sağladı”” için 3 yanıt

  1. kullanabileceğiniz gri bölge kalmadı kısaca

    yada delebileceğiniz kadar kurak açıklığı

    o çok şey veren egzosta yukarı alınınca

    oldunuz gazoz takımı

    asıl yerinizdesiniz şimdi

    öyle sene başında aracı allem kallem zebra desenli yapmakla işler dönmüyor malesef

    1. Ahahahaa allem kallem zebra desen lan harbiden sanki ne yaptın da nası bi beklenti içindesin ki aracı yapıp test eden de biliyodur bundan bi cacık olmayacak galiba vs de aracı o halde testlere sokuyosun kim senden ne görüp esinlenebilir .
      Aksine bembeyaz a4 kağıt gibi gelseydin jereze belki biri bişeyden umutlanıp çalar da ayağını kaydırmış oluruz demelisin :))

  2. Eeeeee herşey sınırsız para gücüyle olmuyormuş demek ric…Dört şampiyonluk;iyi bir pilot ve iyi bir tasarım sayesinde oldu…

    Şimdi bu ikisi olmayıp sıradan takıma dönünce markocan her semeçte aglıyor…

    Demek ki bu işte takım ruhu da lazımmış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir