Coulthard: "Button, Hamilton'un Yanında İyi İş Çıkarabilir"

yazar:

kategori:

Çarşamba günkü resmi açıklamanın ardından Times gazetesinden Edward Gorman, 29 yaşındaki dünya şampiyonu Button’un, Brawn/Mercedes GP’den ayrılarak Formula 1’de son dönemde en mantıksız işi yaptığını söylemişti.

Bu görüşe bir çok uzman da katılmış ve Button’un, takımda yerini sağlamlaştıran Hamilton’un yanında McLaren’de sıkıntı yaşayacağını öne sürmüştü.

Daily Telegraph’taki köşesinde yazan Coulthard: “Sanki 2008’de Hamilton’un zaferi daha fazla kıymetliydi.”

“Son iki dünya şampiyonunun şanlarını aynı şartlarda ortaya koymalarını görmek için bu bir fırsat.”

Button, basın açıklaması haricindeki konuşmasında da hevesli sözler sarfetmişti

Button: “Her pilot, diğerlerinden çok kendisine ne kadar iyi olduğunu göstermek ister”


Yorumlar

  1. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    valla kusura bakma Coulthard ama senı hep kıskanç biri olarak tanıdım.sen dedeyken yanına 21 yasında bı cocuk geldı sana fark attı hala hızını alamayıp raıkkonen'e laf soyluyosun arada. :).Button Lewis'in yanında iyi iş yapıcagına ınanmıyorum.Kimi – Lewis olsaydı tamam da…Sene başında butun araclardan 1,2 sn.hızlı oldugu ıspatlanmıs arabayla Takuma Sato bile şampiyon olurdu .madem o kadar ıyısın bu zamana kadar nerdeydın??button ı abartmayın bu kadar.

  2. TEK AVANTAJI ,2010 ONDA LASTİKLERE DAVRANIŞIN ÇOK ÖNEMLİ OLACAGI BİR YILDA LASTİKLERE HER ZAMAN SERT DAVRANAN MCLAREN ARACI VE LEWİS YUMUSAK STİLİ OLAN BUTTON

  3. kullanımı kolay, lastikleri çabuk ısınan bir araç yaparsak button iş yapar, ama işte hamilton hertürlü iş yapıyor, yine de iyi bir ikiliye sahip olduk, bakalım hangisi şampiyonluğu daha çok hakediyordu:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir