Brawn'ın Acelesi Yok – Haug "Kimi'de Numaram Var"

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’a konuşan Brawn “Button’ın yerine gelecek kişiyi belirlemede acelemiz yok.”

“Şu anda hızlı bir karar vermeye kalkışmak aptallık olur. Olabilecekler listesi çıkaracağız ve dikkatli bir şekilde analiz edeceğiz.”

“Şu anda bizdeki boşluğun piyasadaki en çekici boşluk olduğunu biliyoruz.” dedi.

Haug “Kimi’de Numaram Var”

Kimi Raikkonen, Mclaren ile ilişkilerinin sona ermiş olmasının ardından Mercedes yönlü pek açıklamada bulunmadı ve rallilerden bahsetti.

Dün Brezilya’da çıkan haberlerde Raikkonen’in Mercedes’le anlaştığı iddia edildi ancak taraflardan bu yönde bir açıklama gelmiyor.

Raikkonen hakkında konuşan Haug “Kimi’de telefon numaram var. İstediği zaman beni arayabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. sevgili McLaren_ didem07. Evvela şunu söyleyim ki geçen yıla kadar Antalya'da yaşiyordum.Nickindeki 07 bu ise bilin ki sizin gibi bayan tanımadım Antalya'da… Benim Nickname takılmışınız ve ismin gibi stop dur orda artık demişiniz. ama ben de size küçük tavsiyede bulunayım; siz de isminiz gibi bayan gibi davranın. delikanlı gibi mesaj değil de daha hanımcık yazabilirsiniz. Yakışıyor mu hiç "laga luga yapma" gibi kelimeler kullanmışınız. İsterdim ki, yazdıklarımdaki yanlışiları güzelce anlatınız. Lewis'le ron denis'in rol değiştiği falan yok. Zaten hayranlığı bir kenara bıraksanız, alonso ile lewis'in girdiği mücadeleden neden lewis'in galip geldiğini ve alonsonun isyan ettiğini anlarsınız. Hamilton için yazdıklarımdan yanlış olan yok. tekrar okuyabilirsiniz. Yazdıklarımın da arkasındayım. Sizin mclaren veya hamilton hayranlığınız gerçekleri değiştirmez. selamlarımla…

  2. Stop Nick'in gibi dur orda artık anladık Anti Lewis'ci Anti McLaren'cisin susuyoruz diye bol keseden atıp tutuyosun maşaallah sevdiğin pilot ortada kalınca suçu Lewis'e bağlaman ne kadar mantıksız Lewis'in pilot seçimi konusunda McLaren'de nasıl bi söz sahibi olabilirki??? Lewis ile Ron dennis rolleri degiştide benım mı haberım yok???.bırakın laga luga yapmayıda pilotunuza bakın siz.

  3. bana katılıp katılmaman önemli değil ki.önemli olan doğruların ne olduğu. haklısın button da şampiyon ama eğer rai ile onu kıyaslarsa yanılırsın. koca sezonun en iyi arabasını süren adamdan kaç atak,kaç cesur hareket gördün ki? raikkonende brawn aracı olsa neler olurdu düşün bakalım. mclarenciler button geldi diye kızar tabi. kendi halinde sıfır karizma bir adam aldılar. Lewis pit çıkışında kırmızıda bekleyen rakibine vuracak kadar iyi niyetli ve hakemler kuruluna yalanlar söyleyecek kadar da dürüst bir pilot. esmer de bir vatandaştı, bir de beyaz olsun demişlerdir.kimi de pamuk gibi:) şaka bir yana bu karar sadece hamilton için alındı çok eminim. mclarenciler yeni bir heikki-lewis olayına hazır olmalı. bence aynı paketle yarışmayacaklar.ayrıca diğer soruna da cevap vereyim; elbette massa'ya da soracaklar. neticede bu şu an için iki kişilik bir takım ve biri diğerinden memnun olmazsa sorun çıkar.en kötü şey, aynı takım içinde birbirini çekemeyen iki pilot olmalı. örnekleri mevcut. ama bu değil ki sırf massa istedi diye alonso geldi. düşüncesi alınır. ama ben lewis'in takımda baka kapris yaptığını biliyorum ve isteyeceği son pilot kimi olurdu buna eminim. para kesinlikle sorun değildi.

  4. BENDE ANTİ PARANTEZ İÇİNDE VEREYİM OZAMAN :))) JENSE DE ŞAMPİYON BİR PİLOT NASIL KİMİYLE BİR KRİZ OLASILIĞI VARSA VE İLLA BİR KRİZ OLACAKSA BU ZATEN JENSE İLEDE OLUR OLACAKSA EĞER.MCLERENCİLER GÖRÜŞÜNE GÖRE JENSE Yİ ALMALARI FANATİKLERİNİ BAYA BİR KIZDIRDI AMA,HERKES KİMİ Yİ BEKLİYORDU.HALA DA KATILMIYORUM SANA:))) BU ARADA ACABA MASSAYADA MI SORDULAR ALONSOMU KİMİ Mİ DİYE MERAK ETTİM BAK ŞİMDİ:)))
    SON DÜŞÜNCELER DEĞİŞMEYECEK SANIRIM:)

  5. barakay arkadaşım, sorularına şöyle parantez içinde cevap vereyim:

    alala kimi yi almak için neden hamiltona sorsunlar ki? (ÇÜNKÜ ADAM ŞAMPİYON OLDU VE ALONSO'DAN SONRA İKİNCİ BİR PİLOT KRİZİNİ AŞAMAZ BU TAKIM) hamilton mclarenin kahyasımı hadi kahyası diyelim madem silik pilot alacaklarda neden kimiyi hamiltona önersinler(HİÇ UZATMADAN CEVAP VEREYİM. NABIZ YOKLAMASI) hoşzaten madem hamiltona baş edecekleri bir pilot alacaklar neden kimiyle ilgilendiler(KİMİ İLE BENCE HAMİLTON'UN OLUMSUZ GÖRÜŞÜNDEN SONRA İLGİLENMEDİLER. SADECE UFAK BİR PAZAR,FİYAT YOKLAMASI YAPTILAR.AYRICA BAKTILAR KİMİ'NİN GÖNLÜ VAR MI. BÖYLE MAKSATLI HABER ÇIKARDILAR Kİ HEM MCLARENCİLERİN DE NABZINI ÖLÇTÜLER) bi süre sana burda katılmıyorum beklemiyorum böyle bir itiraf :)) ama eğer olaki aynı sorunu yaşamıyorsak evet sana burda şiddetle katula katula katılıyorum sayfalar 32x slow motion hızında açılıyor:))(SAYFALARIN YAVAŞ AÇILMASI DÜŞÜNCEM DEVAM EDİYOR)

  6. McKimi, rüyalarını ingilizce,altyazı mı görüyorsun:) hayırlara vesile olsun

  7. alala kimi yi almak için neden hamiltona sorsunlar ki hamilton mclarenin kahyasımı hadi kahyası diyelim madem silik pilot alacaklarda neden kimiyi hamiltona önersinler hoşzaten madem hamiltona baş edecekleri bir pilot alacaklar neden kimiyle ilgilendiler bi süre sana burda katılmıyorum beklemiyorum böyle bir itiraf :)) ama eğer olaki aynı sorunu yaşamıyorsak evet sana burda şiddetle katula katula katılıyorum sayfalar 32x slow motion hızında açılıyor:))

  8. valla dun gece ruyamda haug u gordum ama bir turlu konuyu acamadım geyik muhabbet yaptık paso anasını satiiim , bu kadar olur :))

  9. Murat Aydın avatarı

    mc-rai kardeş, yorumuna koptum valla :)))
    hakikaten bu haberler bizi bir umutlandırıyor bir üzüyor. harap oldukyaaa. kimi'siz f1 çekilmez hemde hiç çekilmez..

  10. yıllar sonra ya pilotlar ya da takım yetkilileri açıklayacak göreceksiniz. Hamilton kimi'yi istemedi. rekabet edemezdi çünkü. button gibi silik ve düz bir adam arka planda kalmaktan rahatsız olmazdı. neticede yıllarca orta sıralarda yarışmış biri. ama kimi onu haklayabilirdi. sorun para falan değildi. göreceksiniz bu ortaya çıkacak. Ayrıca site yönetimi bilgilendirebilir mi acaba; site sayfaları çok geç açılıyor.sorun bendeyse çözüm arayayım. yok eğer sizdeyse, belirtmiş olayım.

  11. ya kardeş belkide numaranı kaybetti sen arasan bi zahmet bak herkes sizi bekliyor yazık değil mi üzüyorsunuz milleti hadi canım hadi haugcum sevindir bizi

  12. ya umut durumum haberden habere değişiyor öff…

  13. mustafa maraş avatarı
    mustafa maraş

    kimi bir sene ara verirse döndüğünde eskisi gibi başarılı olamaz.Mercedes Kimiyle anlaşacaktır.Çünkü Kimide yarışmak istiyor.:)

  14. adamda kontörlü hat var. kimi'de numaram var o beni arasın demiş. birisi "nasılsa pilot bulurum" diye sallamıyor, öteki "çalışmasam daha çok kazanırım" diyor. ben olsam ross brawn dehasıyla kimi'yi buluştururdum ama baktım olmadı arabanın anahtarlarını Kamui Kobayashi'ye verirdim.

  15. heildfeld mercedes e gelecek olsa çoktan anlaşmışlardı sonucta heıldfelde ne teklıf etseler kabul edecegı kesın:D bence beklemelerinin sebebi kimi

  16. sn. kadayıf,
    beni yanlış anladınız. kimseyi aşağılamak hayatım boyunca yapmamaya çalıştığım bir özelliğimdir. inanıyorumki buradaki genel çoğunluk üniversitede okuyan veya mezun olmuş insanlar ve f1 i çok iyi bildikleri herhallerinden belli. benim ortaya attığım konu tesadüfen bir belgeselde izlediğim ve meraktan internette araştırdığım bir konudur. ben basit bir cümleyle yazdım. yakıt ikmallerinden tutun kaçıncı turda pite girmiş taraflar herşeyi en ince ayrıntıya kadar:))) yazıyorlar. şaşkınlık ifadesidir yazdıklarım. ama bir daha baktım hatalı bir ifade kullanmışım. canını sıktığım tüm arkadaşlardan özür dilerim.

  17. musab bera senin için kaygılanıyorum abi ve inanki umrumda olmasa da sırf sizler için kimi'nin kalmasını ben de istiyorum artık. bu ne aşktır yarabbim! saygı duyarım

  18. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    achilles, sen kimsenin bilgisini sorgulayacak durumda değilsin. herkesin bildiği kendine.burda insanları aşağılamaya çalışacağına o kadar meraklıysan git tarih profesörü ol.

  19. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Haug (sanırım)eylül ayında "Raikkonen'i Mclaren'de istiyorum" diye bi açıklama yapmıştı şimdide bu haberler Haug'un Raikkonen'i istediğini ve alıcağını gösteriyor inşallah gerçek olur heyecanla beklemeye devam edicem

  20. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Ben "AT"(Massa) ı destekliyeyim,"BOĞA" senin olsun sevgili kardeşim:D

    Saygılar,

  21. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Önceden sadece Atımızdan çekiyordunuz.. Şimdi birde Boğa getirdik yanına.. Zevkine kalmış "fanatik Ferrarici serkan"bey. Hangisini istersin ??

  22. yalnız ben Haug'un yaptığı açıklamaya başka hiçbir yerde yok bulamadım bir türlü :S

  23. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Bora subaşı arkadaşım;yanılmıyorsam bir ay kadar önce bizim "AT"ın yerini "BOĞA" almıştı:)

    Sen hangi "AT"tan bahsediyorsun..:D

  24. musab, necip fazılın şiirini devşirmişsin. güldürdün yine milleti 😀

  25. Musabın lisanına alışın artık adam edebiyattan hoşlanıyor duygularını biraz abartarak da olsa güzel aktarıyor sonuçta bu arada bncede Kimi sadece kendisini değil fanlarınıda düşünmeli karar verirken

  26. MUSAB Bera arkadaşım abartmayalım lütfen. 🙂

    Haug açık bir mesaj vermiş burda Kimi'yi istediklerine dair her şey olabilir Kimi bu şansıda geri iterse fanları tarafından çok tepki alacaktır onlara kulak vermeli.

  27. Bnce daha yazma yine uzaklaştırılacaksın bizide düşün =)

  28. GÖNÜLLER SULTANI KİMİ BU SANA…

    sen kimsesiz seyyahı meçhuller caddesinin…
    sen yankısından kaçan çocuk kendi sesinin…
    sen sırtında taşıyan işlenmedik günahı…
    ferrarinin değersizi spa nın kralı…
    sen usanmaz bekçisi fastest lap ların…
    sen umarsız insanı vefasız formula nın…
    sen kutup yelkenlisi seni anlayamayanlarda…
    formulanın en bahtsızı geçişsiz pistlerde…
    sen ferrariye ağır gelmiş boşlukta düşen fikir…
    satılmışların dolabında kör ve çilekeş beygir…
    sen dürüstüz diyenlerin boyunlarında vebal…
    sen satınalınmışlara mazi yarınkine istikbal…
    sen aslandın kediye boğduruldun…
    sponsorun yoktu ferraride boğuldun…
    ama sen kimiydin sevenlerinin sevgilisiydin…
    seni çekemeyenlerin f1 de en büyük kiniydin…
    sen adamsın doğrusun efendisin centilmensin…
    sen % 100 adrenalin safkan hız king kimi raikkonensin…

  29. Musab döktürmüşsün yine o kimi için yazdığın bi şiir vardı o harikaydı ya 'sen kimsesiz seyyahı meçhuller caddesinin…
    sen yankısından kaçan çocuk kendi sesinin…' süper ya 🙂

  30. ne bebek bekler anneyi…
    ne anne bekler bebeği…
    ne kız bekler sevdiğini…
    ne asker bekler teskereyi…
    ne şeytan bekler cehenemmliği…

    ne nick ister mercedesi…
    ne massa ister şampiyonluğu…
    ne kutsal ittifak ister gelmemeni…

    ne apo ister musabı yasaklamayı…
    ne musab ister trf1 i bırakmamayı…

    seni istediğimiz ve beklediğimiz kadar…

  31. Gürcan Hezer avatarı
    Gürcan Hezer

    Sadece Raikkonen için değil , Mercedes için de yapılabilecek en uygun anlaşma olur , Rosberg iyi pilot ama hala dünya şampiyonu olma potansiyeline sahip olduğunu gösteremedi , belki araç yeteri kadar rekabetçi değildi ama Kimi rekabetçi olmayan araçlarla da kazanabilme potansiyelini hiç kaybetmedi , Heidfed zaten bi istikrar sşsrkısını tutturanların nakaratı olmuş , yani sen yarış kazanma ama bilmem kaç yarıştır klasmana gir o zaman gelsin ….
    Hiç bi zaman dünyayı ayağa kaldırmaz Heidfed , Rubensin yarış kazanamayan versiyonu i Rosberg belirsiz ve takım Mercedes yani ilk sezonunda kötü sonuçlara yada araçtan verim alamamaya lüksü yok..Umarın stutugartta aklı başında adamlar yönetiyordur bu F1 projesini.

  32. merak etme bora bey kimi olmasa da o kitle senin ata binmeye kalkmaz, bos yere uzme kendini. kimi takım bulamadı diye biliyoruz kendini yiyorsun cok uzuluyorsun yapma bak biz kimi fanları bile o kadar degiliz, sagol destegin icin…!!!

  33. Çatlıcam ya her geçen dakika umutla beraber korku da büyüyor sanki olumlu yada olumsuz nasıl açıklanacaksa açıklansın artık =(

  34. sinirlenmek ne haddime? onur bey…tam tersi…

  35. hic alakasi olmamasina ragmen sayin "bora subasi" yine kimi haberlerinin altina tunemis. ferrari ismi de gecmiyor haberde ilginc 🙂

    kimi raikkonen ve fanlari ile dalga gectigini zannediyor ancak belli bir kesim tarafindan komik olarak algilandiginin farkinda degil 🙂

    habere yorumum: umarim bu sefer olmustur. evet, bir "umut", ama yine de sans var.

    ve olmazsa, bora subasi diger anti-kimiciler kina yakabilir. hayir, ferrari'den de gitti ne zararlari dokunuyorsa artik adamlara onu anlamadim. "zamaninda yaktigi benzine, parcaladigi araclara sayiyorum." mu diye dusunuyorlar anlamadim. hayir demek ki varligi bile kaba tabirle "batiyor" bazilarina sanirim.

    provakatorluk bu olsa gerek.

    tirnaklarini yiyerek haberleri takip etme arkadasim, fanlari bile bu kadar heyecan yapmiyor. bir yandan umarim yarismaz da icin sogur diyorum. buz gibi bir su icersin artik bora subasi, buyuk ihtimalle olmayacak da 🙂 rahat uyu sen.

  36. Button Mercedes'te 12 Milyon Pound'u Kaçırmış!
    bu baslık size ne ifade ediyor? bence kimi nin transfer ucreti hehehehe…

  37. son aldıgım habere gore az once houg un telefonu calmıs bakalım kim aramıs :))

  38. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Ne umut varmış kardeşim sizde de helal olsun valla. Üfleye üfleye rüzgarın yönünü değiştirdiniz.. Beklenen fırsat biraz erken geldi hatta..

    Mercedes tarafı Buttondan dolayı hayal kırıklığı yaşıyor ve eminim onlarda şok etkisi yarattı.Bu şokuda Heidfeld falan gideremez.. Aranızda bence imza toplayıp gönderin,paranın canı cehenneme bu senede tibünlere oynasın ne olur

  39. djarum; sana BBC'nin hazırladığı belgesel link'i vereyim, Türkçe;

    http://tr.sevenload.com/videolar/l6Fe44t-2-Duenya-Sava-Boeluem-1-Adolf-Hitlerin-Oeluemue

    Belgesel dört bölümden oluşuyor. Her bölüm 50-55 dakika kadar. İlk iki bölümünü izledim, gayet güzel.

    Bir de güzel bir site;

    http://www.ikincidunyasavasi.org/v3/

    Achilles; sen neden sinirlendin anlamadım açıkçası. Ona da cevap veririz sen canını sıkma. Kızma ama, bozgunun sorumlusu olarak ordunun başında bulunan Merzifonlu Kara Mustafa Paşa görüldü ve Edirne'de değil Belgrad'da idam edildi.

  40. gişe yapacak ıkı super fılm aynı anda vızyona gırmez.
    mercedes fılmı alonso ferrarı&botton mc laren fılmlerınden sonra vızyona sokacak.malum tıraj ve bomba etkısı yapmak ıcın.bencede anlastılarda zamanlamayı konusuyorlardır.
    bırı arasın dıyor.kımı nın menecerı asla asla deme dıyor.kımı saglam rekabetcı arac para sorun degıl dıyor.gerıye acıklama muhabbetı kaldı.

  41. heidfeld kapıda mercedes gp anlaşması yapıldığından beri bekliyor ve bekletiliyor…button kalmadı heidfeld verelim mercedese çok ciddi darbe vurur. mutlaka şampiyon bir pilot görmek istiyorlar takımda ve görüşüyorlar şu an….

  42. yeni gelin gibi nazlanyo iki taraf da…

    ''yok sen ara
    -walla olmaz sen ara…''

    bence bu göstermelik. anlaştılar da nazları bize…

  43. yurdum gençliğine iki gavur ülkenin yaptığı bir savaşı örnek olsun diye anlattım. neler döktürdüler? sorsam osmanlı neden viyanada bozguna uğradı neden sebep olanın edirnede kellesi alındı? bu kadar bilginiz olurmu şüpheliyim. neyse sakın cevap vermeyin…ben sadece bir benzetme olarak örnek vermiştim. kusura bakmayın…

  44. çok karışık bir durum var ortada.. en azından nick in durumu bi belli olsa başka bir takımla anlaştığı falan işte o zaman rahat bir nefes alırız.nick in sessizliği biraz tehlikeli bence…

  45. bence kimi mercedesle anlaşmak için fazla zorlamayacaktır.olursa olmazsa yapacagım cok şey var diyecektir.şartları kabul edilirse haugla anlaşır.dilğim mercedesle anlaşması 2010 için ve 2010 da o araçla hamiltonu geçmesidir.onu görmek en buyuk arzum…

  46. ALONSO_MASSA  avatarı

    bence kımıcılere gore bu takıma gecmesı daha ıyı gıbı gelıyo brawn ve mersedes tabıkı mukemmel olucak brawn nın ekonomı sorunu vardı ve boylelıkle kaybolmus oldu sımdı benım ıstegım hamıltonla yan yana gormektı cekısmelerı acısından ama mclaren bunu sevmedıgı ıcın resmen kımıden kactı zaten kımı varken buttun sacmalık ınsllhy kımı ıcın ıyı olur onuda 2010 da gormek isterız..

  47. f1 ve II dünya savaşı yeni başlık açalımmı :)))

  48. "Şu anda bizdeki boşluğun piyasadaki en çekici boşluk olduğunu biliyoruz." dedi.

    Raikkonen hakkında konuşan Haug "Kimi'de telefon numaram var. İstediği zaman beni arayabilir." dedi.

    bu iki cümleyi ardarda okuyunca, haug'un, iplerin tamamen kendi elinde olduğunu, mercedes-raikkonen pazarlığında kendi kurallarının geçerli olacağını, kısaca (başka seçeneğin yok, işine gelirse kimi) demek istediğini anlamak hiç zor değil.. ve takımlardaki boş koltuklara bakınca, böyle düşünmekte hiç de haksız değil haug.

  49. Onur Aybars almanlarla ilgili anlattıkların filim mi kitap mı,?kaynak söylermisin bayağı heyecanlı geldi

  50. kaan kaanhan avatarı

    ewt, koltuk istiyorsa arasın konuşalım dio.
    bu arada 90 da körfez savaşında bir amerikan tankının üstünde Rommel yazıyordu, askere neden bu ismi yazdınız dediler, cevap biraz espirili şekilde; ıraklılar onu daha iyi tanısaydı bize daha iyi karşılık verebilirlerdi 🙂 tankçıların Ross Brawnı mı desek ne desek öle bişe 😛

  51. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.Sabredın

  52. Aracın model (veya oyuncak) versiyonuymuş bu Onur Aybars 😀 Ama iyi photoshop yapmışlar (seyircilere kandım) ilk bakışla anlayamadım ben 😀

    Senin için de gerçeği gelsin, Mika Salo'nun aracının 🙂

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0b/Mika_Salo_1995_Britain.jpg

  53. Valla Kimi mi arar, Haug mu arar, Ross mu görüşür, Kiminin menajeri mi gider ne olur bilmiyorum ama Kimi'ye gelecek sene mutlaka bir koltuk bulunması gerekiyor.

    Bir de aklıma şu takılıyor; Kimi ve menajeri en başta "Ya McLaren ya hiç" dediler, olmayınca da başka takımla görüşmek için gurur mu yapıyorlar ne yapıyorlar anlamış değilim. Ki adı geçen takım son şampiyon ve Mercedes anlaşmasından sonra artık maddi ve teknik olarak çok daha önde olacaklardır. Dahi Ross hala orada. Benim görüşüme göre McLaren'den -en azından sezon başında- çok daha kuvvetli olacaklar ve Ferrari'nin karşısındaki rakip onlar olacak. Kimi'nin bu fırsatı kaçırması hem kendisi hem taraftarları hem de F1 severler için büyük kayıp olur.

    vega_nitro; Tyrrell resmi için teşekkürler. Yalnız o aracı yağlı boyayla mı boyamışlar 🙂

    Achilles; Kuzey Afrika muharebelerinde Almanları bitiren nedenlerin en başta geleni lojistiğin sağlanamamasıdır. İngilizler (ve Amerikalılar) 2. Dünya Savaşı'nda çok stratejik işler yapmışlardır. (Örneğin; Romanya petrol tesislerinin bombalanması.) O kadar ince işler yapmışlardır ki Almanlara kendileri tarafından hazırlanan sahte bir Afrika haritası ulaştırarak (ki nasıl ulaştırıldığını araştır, hayret edeceksin. Ben yazarsam çok uzun olacak) Almanları kendi birliklerinin kucağına düşürmüşlerdir. Bir de Bernard Montgomery'nin kuvvetleri Erwin Rommel'in kuvvetlerinin yaklaşık üç katıydı 🙂

  54. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    Ya Haug bak Allah için ya duy şu sesi 🙂 Sen ara kimi'yi o aramaz seni.ne kaybedersin ki valla ver numarayı kontürünü de ben yollıyım hadi ıkna et sunu nolur ya 🙁

  55. sonofmedian  avatarı

    Archilles yeri değil ama erwin Rommel savaşta taktiksel olarak montgomery'den on kat daha iyidir.Kaldıkı o sınırsız ikmaller olmasa rommel yenimezdi.Bu arada Kimi'den de gelecek haberleri dört gözle bekliyoruz..

  56. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    vettel'in sözleşmesini fesih ettirip anlaşma sağlanamayacaksa, en iyi seçenek kimi gibi gözüküyor.

  57. ya raikkonen salakmısın bundan ii fırsatmı bulcan hem sen McLaren mercedes istiyodun mercedesleri tutuyo bi zorlukta çekmessin:)))

  58. gitsin işte mercedese brawn iyi bi araç yapar 2010 da ,kimi de iyice şaşırdı sanki ferraride ve mclarende her sene şampiyon olduda halada şampiyon olabileceği takım arıyor şampiyonluk hedefi yüksek yada çok güçlü bir araçta sutilde şampiyon olur be kimicim çok iyi pilotsan zaten onu mercedeste de gösterebilirsin inanıyoruz buna sen merak etme!!

  59. kimi at artık şu imzayı..fanların delirmek üzere..fanların senin yaşın itibarı ile seni en az 7 8 sene daha seyretmeli…bu zevki onlardan mahrum etmeye hakkın yok…biraz aklını basına al sende f1 de kalmak için çaba göster fanların için…

  60. Zevk aslında, zevk olunca araştırıyorsun da. 🙂

  61. kimi ara artik su adamlari yoksa sensiz kalacagiz 2010 da yandik ki ne yandik umarim anlasirsin mercedesle

  62. vega nitro. sizin f1 le alakalı bilmediğiniz bir şey varmı? 🙂

  63. Nokia en son 1995 yılında Tyrrell'a sponsorluk yapmış ve takımın pilotlarından biri o sezon Mika Salo'ymuş. Bu da ilginç bir not olsun.

    Nokia'lı Tyrrell 023

    http://farm2.static.flickr.com/1389/1387336073_ff0887f07a_o.jpg

  64. seher vaktinin o güzel aydınlığı gecenin en karanlık vaktinden sonra gelir. şu an tüm dünyada kimiyi sevenler büyük bir hüzün içinde ben hariç. bu kadar üzülen bir topluluğu Allah mutsuz bir sonla karşıkarşıya bırakmayacaktır. mutlu haber yakındır. ümitvar ım sizde olunuz sn.kimiseverler…

  65. kimi iceman avatarı

    gecen gecelerde kabus haberler gorduk hadı bu seferde mutlu bı son gorelım

  66. bu gecede site yönetiminden saat 24 e doğru bir haber bekliyoruz. nasılsa kaç gecedir kimici arkadaşlar alıştılar artık kabus görmeye:)) gerçi bende bu gece hayırdır inşaallah kimiyi mylenderin yerine güvenlik aracına geçtiğini gördüm ama:)

  67. tarih tekerrür etti. ingilizler siyasi dehalarıyla ince kıvrak zekalarıyla düzmantık almanları bir kere daha mağlub etti. aklıma kuzey afrikada 2.dünya savaşında bernard montgomery ile hitlerin elüstünde tuttuğu harika komutan erwin rommel in karşılaşmaları geldi. ingiliz almanı buradada müthiş bir hile ile yendi. geneldede böyle olur. amerikada alman asıllılar ingilizlerden çok olsada amerikayı ingiliz asıllılar yönetir. ama galip olacak bu savaşta mağlup merak etmeyin…

  68. raikkonen ödemeli arar büyük ihtimal:)

    yav haug sen ne tombak, çakal bir adamsın

  69. efendimayin  avatarı

    Webberin yerine gelse iyi olur webberi de emekli ederler olmassa 🙂

  70. quick nick hafif kaçar bu kadar güçlü kadrolar karşısında mercedese. fakat button olayında ki mağlubiyetten sonra birde kimiyle anlaşamazlarsa ciddi fiyasko olurlar. bir inceden sessiz sessiz bu iş bağlanıyor.

  71. umarım nicknettin i tercih ederler :))

  72. İnş. haklı çıkarsın ama zannetmiyorum

  73. hakan reno henüz son kararını vermedi, sene sonuna doğru açıklayacağını belirtti.

    rai söylentisi çıkmıştı sizin için. briatore varken nokia ile birlikte gelebileceği söylenmişti. bu sene tek gerçekleşmeyen söylenti o oldu 😀

  74. kimi ninde anlaşması vardı ferrariyle ama ne oldu? bastırdı santander olduda bitti maaşaallah nazar değmez inşaallah oldu. kimiyi şu an ateş bastı üzerine para verecek gerekirse f1 de kalacak.

  75. kimi redbul da da olabilir tahminimce redbull weberi renault a transfer eder vettel kimi ikilisi olabilir neden olmasın

  76. reno yarışacak kubica renodan ayrılmayacak. fakat kimi mercedesmi redbullmu bekleyin görün…

  77. Achilles dostum redbullun kadrosu dolu webberin anlaşması 2010 da bitiyor redbull nerden çıktı Mercedesle anlaşsın bize yeter

  78. sponsor desteği ile-takıma maddi destek sağlamak amacıyla.bi nevi kendi parasıyla yarışan- gelen pilotlar hariç, normal şartlarda takımlar pilotlara teklif götürür..bu anlamda, haug'un kimiden teklif beklediğini sanmıyorum..Bu söylediği cümleden çıkarılacak en mantıklı sonuç : biz ona teklifimizi ilettik, kabul ediyorsa gelir takımımıza katılır.
    bence kimiye tekliflerini iletmişler, kiminin mclaren ile anlaşmasını engelleyen isteklerinden vazgeçip gelmesini bekliyorlar.Kimiyi severim, f1 e heyecan katan, f1 izlemeye başladığım ilk zamanlarda desteklediğim harika bir pilot..ama bu davranışlarını anlamakta zorlanıyorum.Yarışacaksan gel yarış.yarışmayacaksan da adamakıllı açıkla be adam..bunca Fanın var senle ilgili her haberde hop oturup hop kalkan.yazıktır yaw

  79. basın herşeyi çıkardıda bir renault kimi ile ilgileniyor diye bişy demedi

  80. renault un bir yere gittiği yok adamlar çıktı 2010 da yarışacağız dedii kubica ile anlaşma imzalandıı basın ne yazacağını şaşaırdı ben burda birazda kimide suç buluyorum adam daha nedesin birazda kiminin aldırmazlığı gibi geliyor arasana adamı kimii arasan kontorünmü gidirr

  81. sürprizlere hazır olun. eğer mercedes heidfeldi isteseydi şimdiye açıklama yaparlardı. iş bitti ama mercedesmi redbullmu bekleyelim görelim.

  82. if you want to win get the fin, hough

  83. "istemem, yan cebime koy!!!" misali…:)
    top kimi'de umarım out'a atmaz…:)

  84. kimiforever  avatarı

    teklifi kendilerinin götürmiyceğini yarışmayı düşünüyorsa kiminin onların ayagına gelmesi gerektiği gibi bir anlam var bence of of pek umut yok gibi gene :((

  85. Tolga Soydan avatarı

    robertsn mercedesle görüşme yapabilirz dedi.haugda arasın beni dio.ara işte kimi anlaşın 🙂 .heidfeldle anlaşmak isteseler hemen halledebilir aslında.heidfeld rosberg ikilisinin zayıf olabileceklerini düşünmüş olanilirler.olmasa bile bi süperstar alırlarsa sponsorlar ilgi çok daha fazla olucaktır.heidfeldin getirisyle kiminin getirisi bir olmaz 🙂

  86. hmmm ama heildfeld ile de diğer takımlara karşı güçlü duruma da gelemezlerki (heildfeld kötü demiyorum ikilileri karşılaştırırsak) bence Kimi ile anlaşmalılar 🙂

  87. bence haug biz direkt olarak istemiyoruz, eğer kimi ararsa görüşme yaparız demek istemiş bu sözle. ama bu dediklerimiz beyin fırtınasından öte olmuyor 🙂

  88. bence de anlaştılar hıeldfeld olsaydı çoktan almışlardı bu kadar uzun sürmezdi haug kimiyi bırakmaz

  89. Tolga Soydan avatarı

    reno yarışıcaz bu sene demişti galiba.haugu eskiden beri severim hatta ron dennisden bile daha baba bi adam olarak görüorm onu.kimiyi getir takıma haug 🙂

  90. ilyas yatman avatarı

    Renault un ayrılacağını zannetmiyorum. 1 sene daha olur, zaten Kubicanın sözleşmeside 1 sene.

  91. offf acaba Haug biz teklifimizi sana söyledik pazarlık etmicez mi demek istedi

  92. renault ayrılmasın ya 🙂 kimi'de merco'ya geçsin, dengeli, çekişmeli süper bi grid izleriz.

  93. renault'nun ayrılma kararı vermesi ihtimaline karşı kubica'nın da geçebileceği söylentileri varmış ufaktan 🙂

  94. ilyas yatman avatarı

    Haug böyle bişey söylemişse Mercedes Kimi ye teklif yapmış ve Kimi den cevap bekliyordur. Eğer Kimi Mercedes te olursa süper bir grid bizi bekliyor 2010 da.

  95. 🙂 çekinme ara diyo yani, bi çaresini buluruz 😀

  96. efendimayin  avatarı

    Rosberg ve heidfeldi üsterük.

  97. bunun anlamı anlaşırız mı demek şimdi 😉

  98. haug amca bize de versene numaranı belki birlikte iş yaparız 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir