Webber Red Bull'un Dayanıklılığından Etkilendi

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot Mark Webber, kış testlerinde şimdiye kadarki çalışmalar sonrasında Red Bull’un dayanıklılığınan etkilendiğini söyledi.

Milton Keynes kökenli takım 2007’de bir çok dayanıklılık sorunu yaşadı ve bunların sonunda olası puanlardan uzak kaldı.

Red Bull pilotları Webber ve David Coulthard geçen sene 8 mekanik sorunla yarış dışı kaldılar ve takım, yeni araç RB4’te aynı dertten sorun yaşamamak için sıkı bir şekilde çalıştı.

Webber, şimdiye kadarki çalışmalarda dayanıklılıktan memnun olduğunu söyledi.

Webber: "Bizim için dayanıklılık gerçekten cesaret verici durumda, özellikle de Red Bull tarafından, Milton Keynes tarafından"

"Bizi pistte durduran bazı Renault sorunu ile karşılaştık."

"Bir çok ekipman başarılı bir şekilde her gecenin sonunda yerleştirildi. Bu yüzden, bu parçaların erken bölümde çalışma şeklinden cesaretlendik ve sezona girmeye daha çok uzun bir süre varken en azından en dayanıklı araca sahip olmakla birlikte durumu denk hale geldi, bu da güzel."

Webber ayrıca Ferrari ve McLaren’in rakiplerinden bir adım önde olduğuna inanıyor ve BMW’nin bile onlarla mücadelede zor zaman geçireceğini düşünüyor.

Webber: "Takımlar için çetin bir sürüş olacak. Demem o ki, BMW’nin (Ferrari ve McLaren ile mücadelede) buna maruz kalacak"

"Açıkçası onlar, bu senenin aracına konsantre olmak için geçen sene gelişimi erkenden dondurdular. Çünkü klasmanda rahat bir şekilde 3. idiler ve umdukları seviyede bir araca sahip olmamış görünüyorlar"

"Evet, son bir kaç haftada aracı geliştirdiler ama henüz bir Ferrari veya McLaren ile mücadele edebilecek bir konumda olduklarını düşünmüyorum."


Yorumlar

  1. ilk resim mantıklıda 2. resim bana mantıksız geldi sanki kanadı kopmuş bir araç gibi.

  2. fernando ulaş avatarı
    fernando ulaş

    arkadaşlar yaa bu renonun arka kanat (w) bilgisi olan varmı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir