Raikkonen Tatile Çıkmış

yazar:

kategori:

Raikkonen’in Mclaren ile ilişkilerinin sonuçsuz kaldığını ilk söyleyen Turun Sanomat, Finlandiyalı sürücünün tatile çıktığını söyledi.

Bunun yanında Raikkonen’in menajerlerinden Steve Robertson ise şu an için bir görüşmenin olmadığını ve en azından bir sene Formula 1’den uzak kalmanın gündemde olduğunu söyledi.

Turun Sanomat’a açıklama yapan Steve Robertson, Raikkonen’in kısa tatilinin ardından ne yapacakları konusunda kesin bir sonuca varacaklarını söyledi.

Raikkonen ise “Şu anda eskisi gibiyim ve her sene olduğu gibi F1 sezonunun ardından küçük bir tatil yapıyorum. Dinlenip güç depolayacağım. Ardından, hangi seride olursa olsun Mark Arnall ile normal kondisyon çalışmalarına başlayacağız. Bu çalışmalar sabah kahvaltısındaki mısır gevreği kadar hayatımın önemli bir parçası.” dedi.

Steve Robertson’ın Turun Sanomat’ta çıkan açıklamasına rağmen Helsingin Sanomat, Norbert Haug’un Raikkonen ile görüşmeler olacağı yönünde açıklamasına yer verdi.

Habere göre Haug “Boş koltuk olduğu sürece bu tür görüşmeler normaldir. Diğer pilotlar ve menajerleri de aynı şeyleri yaptılar. Henüz bir karar verilmedi.” dedi.


Yorumlar

  1. "kimici" yim ve alonso'ya dusman degilim. buna ne diyeceksin? hic olmadim da. olur olmaz yanlis genellemeler yapmayalim.

  2. ALO_MAS_VET  avatarı

    arkadaslar ben sıze sukadar soylım kımıcıler alonsoya dusman alonun yakasından dusun hamıltonu bıle tutarsınız aloyu tutmassaınız oylemı aslında bunu acık acık soylemenız hosuma gıttı kımle yarısıcagımı bılmem lazım ama belkıde aloya dusman olmanızın sebebı alodan 1 sene once formula bıre gırmenız ve hem puan hem sampıyonluk olarak onun gerısınde kaldıgınız ıcın ama bundan sonra dahada dusman olun cunku alonso su gune kadar hıc olmadıgı kadar guclu bır takımda sızın ısınızzor ben ferrarıden daha ıyı bır takım goremıyorum.

  3. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    "umutbg"
    aynen ole kardesım .kabus gormeye basladım adam keyıf yapıyo ya ondan daa cok dusunuyoruz adamın kariyerini

  4. Burada taraftarları kan ağlıyor adam tatilde 😀

  5. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    Ali kılıç …
    Raikkonen taraftarıysan zaten ALonso tarafı tutulacak en son pilot olmalı senin için ne Alonso'su ya düşmanımın düşmanı dostumdur.Gıderse Lewis.!tabii kimi'nin yerini tutmaz lewıs kazanınca sevınmem bıle ama Alonso 'Dan ıyıdır.

  6. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    Trabzon – Sürmene :):) cennet ya oralar .Raikkonen orayı bi görsün başka yere tatile gitmez.hatta Formula 1'i bırakır yaylada prefabrik bi eve yerleşir oturur :):) temiz hava..ya şaka maka atsın su ımzayı artık raıkkonen'sız Formula 1 mı ızlıcem ya

  7. Ali kılıç…
    kiminin bir yere gittiği yok. dur hele…acele etmeyin. Raikkonen seneye yarışacak. ya mercedes ya redbull…

  8. Ali kılıç…
    kiminin bir yere gittiği yok. dur hele…acele etmeyin. Raikkonen seneye yarışacak. ya mercedes ya redbull…

  9. Ali kılıç…
    kiminin bir yere gittiği yok. dur hele…acele etmeyin. Raikkonen seneye yarışacak. ya mercedes ya redbull…

  10. ali kılıç avatarı

    kimi nin yokluğunda kimin taraftarı okucam bn yaaa. takım tutmak bana göre değil. pilot pilot?? alonso mu ACABA!!!

  11. theicemanraikkonen trabzon neresinden toprak

  12. buz adamım hadi lütfen yaa… öf. faceden de yazıyorum sana ingilizce olarak da fince olarak da…

    ya umutlanıyorum umutlanıyorum sonra yine azalıyor umudum… öf Räi ya…

    🙁 🙁 🙁 🙁 wrc'ye gitsen izleyemesem bile sonuçları takip ederim en azından, sorun değil de… seni f1de görmek çok çok güzel olur tekrar…

  13. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    Ya kimi şu imzayı at söz bizim Trabzon'un en güzel yaylasında tatil ayarlıycam sana yeter ki at imzayı kal şu formula 1 de yaa ölüyoruz burda :@

  14. kimi iceman avatarı

    gıt mercedese ıste ya uzatma bu kadar yılan hıkayesıne dondu bu is sıteye her gırdımde bı umutla gırıyorum

  15. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Arkadaşlar bu bir cevap arama tatilidir.Kimi şu anda eğer tatil yapıyorsa Mercedes' ten giden teklifi değerlendirmek içindir bu.Dönüşünde herşey aydınlanacaktır.Ve inanın bana Kimi' nin F1' de şu anda Mercedes' ten başka şansı yok.Yarışmak istiyorsa 3 Büyüklerden birisine gitmek zorunda.Kaldı ki diğer iki büyük pilot dizilişini açıkladı.Yani uzatmayayım Kimi Mercedes' te..

  16. bu çaptaki insanlar için hayat aslında hergün tatil. aksine bu insanlar hayranlarından dolayı tatil gibi yerlerde rahat bırakılmazlar. dikkat ettiyseniz meneceri biraz ağız değiştirmiş gibi konuşuyor. neyse acele etmeyelim kimi nasılsa f1 de.

  17. Adamın bi tarafı bi tarafına denk başka tarafı trompet çalıyor..

  18. rai taraftarlarının işi harbiden zor

  19. sizin aceleniz yok ama bizimkiler ecel terleri döküyor.

  20. tatili kısa planlamıs ama rezervasyonu epeyce uzatmak zorunda kalacak gibi gorunuyo :))

  21. Ooh oh millet burda can çekişiyor, paşam tatilde :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir