Resmi: Bianchi Ferrari İle Teste Çıkacak

yazar:

kategori:

Bianchi, daha öncesinde Ferrari ile temasa geçmişti ve İtalyan takım sonunda 2 gün için genç pilotun Jerez’de testlere katılması kararına vardı.

Bianchi’nin 2 günlük çalışmasının ardından İtalya F3 Şampiyonası’nın ilk 3 pilotu Daniel Zampieri, Marco Zioli ve Pablo Sanchez Lopez, F60 ile 3 günlük testlerin son gününü paylaşacaklar.

Bianchi: “Gerçekten mutluyum. Bir F1 aracını sürmek benim için çok iyi bir şey, özellikle de birFerrari’yi. Çünkü benim için dünyadaki en iyi takım. Elimden geleni yapacağım ve sadece öğreneceğim. Çünkü en önemli şey öğrenmek”

“Şüphesiz gerçekten iyi bir şey. Benim için bir F1 aracını ilk kez kullanmak ve bunu bir Ferrari ile yapmak inanılmaz. Başka bir söz bulamıyorum”

“Çok mutluyum. Macau yarışını odaklanmak istiyorum, çünkü burada iyi bir sonuç almak gerçekten önemli. Bu yüzden de oraya yoğunlaşıyorum, ardından da Jerez’deki testime konsantre olacağım”

Bianchi’ye göre iki gün teste çıkacak olmasının kendisine yardımcı olacak, çünkü bu fırsatla çok erken zamanda çok zorlamadan gelişim kaydedebilecek.

Bianchi: “Adım adım ilerleyebileceğim ve çok şey öğreneceğimç Çünkü herhangi bir kaza veya hata yapmadan çok fazla tur atmak gerçekten önemli olacak. Çok zorlayabielceğim son güne kadar adım adım gidebilirim”

Testlerde daha fazla süre almasının kendisine Ferrari’de daha sonra başka fırsatlar yaratacğı anlamına gelip gelmediği sorulduğunda Bianchi: “Belki. Belki evet, belki hayır. Kesin değil. İlk olarak teste çıkacağız ve sonrasında neler olacağını göreceğiz”

Bianchi ayrıca menajeri NicolasTodt’un çabasınıa da övgülerde bulundu.

Bianchi:”Nicolas herşeyi yaptı. Eğe bu testi yapacaksam, bu onun sayesinde oldu. Çünkü çok iyi bir iş çıkardı. Tek araçlı yarışlara başladığımdan bu yana herşeyi yapmamda bana yardım etti ve beni her zaman en iyi araçlara yerleştirdi. Bana çok yardımı oldu”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir