Raikkonen İçin WRC Seçenekleri Artıyor

yazar:

kategori:

Finlandiya’dan Helsingin Sanomat’ın haberine göre Norveçli takım sahibi ve sürücü Petter Solberg, kendi WRC takımında Raikkonen için bir yer oluşabileceğini doğruladı.

Zaten daha öncesinde basında Citroen ile Raikkonen arasında görüşmelerin olduğundan bahsedilmişti.

Fransa’dan Auto Hebdo da aynı doğrultuda Raikkonen-Citroen anlaşmasının, Fİn piltun mevcut içeçek sponsoru Red Bull ve bir C4 WRC aracı ile destekleneceğini yazdı.


Yorumlar

  1. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    offf bi gün raikkonen'den soğuycxagım hıc aklıma gelmemıstı..yeter artık bıktık ya bı karar ver sende kurtul bızde kurtulalım :S

  2. bana sorarsanız bu sene gridde 3 favori takım olacak bunlar mclaren,ferrari, mercedes. mclaren ve ferrari 2010 araçlarını daha önceden hazırladılar. mclaren den ayrılan mercedes ise şu an griddeki en güçlü motoru üreten taraf. bunun yanında çok iyi temele sahip bir şasi olan brawn şasisinin sahibi oldular. bu şasi üzerine 2010 için güncellemeleri daha sağlıklı yaptıklarında kazanmaya en yakın araçlardan birisi olacaktır. mercedes brawn gp yi satın alırken aynı zamanda çok iyi bir teknik dehayı da transfer etmiş oldu: ross brawn. bundan kimse pek bahsetmiyor. brawn ın ne kadar keskin zekalı bir yönetici olduğunu herkes çok yakından biliyor.

    kimi eğer yine şampiyonluktan bahsetmek istiyorsa mercedes en iyi seçeneklerden birisi. zaten diğer iki takıma gitme durumu söz konusu olmadığından gözünü kırpmadan fazla şart koşmadan mercedes ile anlaşmaya yanaşması gerekir.

    diğer iki takım olan redbull ve renault o kadar güçlü olabileceklerini düşünmüyorum. ama birkaç yarış kazanmak için zorlayacaklardır. 2010 redbull için rahat bir sezon olmayacak.

  3. Silver Arrow avatarı

    kimi'nin wrc'de şampiyonluk mücadelesi vermesi wrc'ye olan ilgiyi arttırır. ancak şampiyonluk mücadelesi verebilecek mi? ömrünü pistlerde geçirmiş, adapte olması ne kadar mümkün? belki wrc için de çok büyük bir yeteneğe sahip, ancak bunların hepsi birer gizem.

    anlıyoruz, sadece f1'le geçirmek istemiyor vaktini. başka organizasyonlarda da yer almak istiyor. ama bu istekler f1'de olmasının, hele de mclaren ve mercedes gibi takımlarda yarışmasının önünde birer engelse ve o buna rağmen f1'e arkasını dönmekte kararlıysa yapılacak bir şey yok. yolu açık olsun.

    umarım eğer giderse gittiği yerde mutlu olur. takip ederiz kendisini…

  4. inci incili avatarı

    aslında petter solberg'in takımı bikaç sene sonraki ralli şampiyonluğu için güzel bir basamak olabilir.

  5. j.button onu ben de dün brawnın acelesi yok haberinde de yazmıştım 🙂

  6. kimse kusura bakmasın ama kimi'nin takım bulamaması çok normal, şimdi hep beraber sözleşmeye koymak istediği şartlara bakalım..

    1) ne kadar olduğunu bilmesek de normale göre biraz fazla bir maaş
    2) sponsor aktivitelerine katılmama özgürlüğü
    3) kazanan bir aracın üretilmesi vaadi
    4) ralli ve diğer serilerde yarışma özgürlüğü..

    ve tabi son olarak, sadece mclarende yarışmayı tercih ettiği, hem bu kadar şart koşup, hem de sadece bu takımda yarışırım dersen böyle ortada kalırsın, 100 kez dünya şampiyonu olsan bile..

    zaten sadece 4. madde bile mclarende koltuk bulamamasının başlıca sebebi olabilir

  7. burak bocek avatarı

    Bence belli ki artık gözü rallide.Çünkü menajerin konuşmaları olsun kendi konuşmaları olsun bunu ciddi biçimde düşündüğünü gösteriyor.Mclaren de kesin dediler olmadı Mercedes te olacağınıda sanmıyorum.Çünkü onu ikna etmek,kesin şampiyonluğa oynayacağız sözü vermek ve bazı aktivitelerinde rahat bırakmak çok zor bir hadise.Parada anlaşsalarda durum böyle.Sadece Mclaren olursa yarışacağınıda söyledi ve diğer opsiyonun Alman sürücü istediğini belirtti.Belki son bir seçenek f1de asla asla dememli ancak çok küçük bir ihtimal bence Mercedes olayı.O kadar sözün ardından ben beklemiyorum açıkçası.Biz burada her söylentiye inanırsak işimiz iş.Ve bunda çoğunda yanılıyoruz.Sonra farklı söylenti çıkınca tamamdır diyoruz.

  8. james allen sitesinde kubicanın mercedes koltuğuna geçebileceğini yazmış.renault çekilirse tabi

  9. ya arkadaşlar rahat olun mercedesle anlaştılar mercedesin hıeldfeld ile mi yarışacağını sanıyorsunuz üzmeyin bu kadar kendinizi biraz rahat olun

  10. hakikaten ya, en kotu karar bile kararsizliktan iyidir.

    keske toyota'nin teklifini kabul etseydi. o zaman toyota da f1'de yer alirdi bence.

    isin ic yuzunu bilmiyorum/bilmiyoruz ama bana oyle geliyor.

  11. Kadir YILMAZ avatarı

    Yazma yazma nereye kadar, yeter be, olmuyorsa olmuyor, belki senden belki karşı taraftan ama cidden yeter, gitte kurtulalım. Gitsen bir dert, gitmesen bir dert! Acaba F1 geleceğini bizim kadar düşünüyor musun, istiyorsan git al, bunu yapabileceğini biliyorsun, olmuyorsa bizi de yorma…

  12. WRC izlenmesini ve populeritesini arttırmak için cazip teklifler sunuyorlar sanırım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir