Vettel, Button'ın Mclaren'e Geçişi Nedeniyle Şaşkın

yazar:

kategori:

Autosport’a konuşan Vettel “Bu herkes için sürpriz oldu. Şu anda Mercedes GP olan Brawn bu sene çok güçlüydü. Sürücüler ve takımlar şampiyonluklarını kazandılar. Çok iyi araçları, iyi takımları vardı ve şampiyon olan sürücünün şampiyon olduğu takımı bırakması her zaman sürpriz olur.”

“Gelecek sene durumun tamamen değişip değişmeyeceğini bilmiyorsunuz ancak Brawn açısından Mercedes’in kontrolü ele alması ve üretici takımı olmaları olumlu bir şey.”

“Bu bakımdan sürpriz oldu ve gelecek sene onlar güçlü olacaklar. Mclaren de her zaman güçlü oldu. Bu sene biraz zorlandılar ancak geriye bakarsak her zaman güçlü olmayı başardılar.” dedi.

Vettel, Hamilton’un ön planda olduğu Mclaren’e gitmesiyle gözlerin Button’ın üzerinde olacağını ve yakın bir şekilde takip edileceğini söyledi.

Vettel “İlginç olacak. Her ikisi de İngiliz ve Mclaren İngiliz takımı. Lewis takımı çok iyi biliyor ve bir kaç seneden beri orada, Jenson ise yeni bir ortamda olacak, göreceğiz.” dedi.

Vettel ayrıca gelecek sene büyük takımların zirveye dönmesini beklediğini söyledi.

Vettel “Red Bull’un ne kadar güçlü olduğu konusunda eminiz ve daha da güçleneceğiz. Gelecek sene sadece Mclaren’le değil aynı zamanda henüz pilotları belli olmayan Mercedes GP ve Mclaren gibi Ferrari’yle de hoş bir mücadele olacak.”

“Kurallar biraz değişecez, yakıt ikmali olmayacak, biraz farklı lastikler olacak ancak yine de çok fazla değişiklik yok. 2008’den 2009’a geçiş gibi olmayacak ve neler olduğunu ilk testte göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Biraz uzak kaldım haberlerden ama Button'ın bu kararına gerçekten üzüldüm.Mc.Laren taraftarlrı yanlış anlamasın ama Button'ın Mc.Laren'e geçişi doğru bir karar olmadı bana göre.Umarım bundan pişman olmaz…

  2. barakay,genelde düşüncelerime muhalif yazılar gördüğümden benimle aynı fikirde olmana sevindim:)

  3. :)))yanlış yerden copy paste yapmışım ben sen sorunca fark ettim :))) İNŞALLLAAAAHH buttonun hamiltonu mağlup etmesini tastiklemek içindi:)))

  4. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Button neden McLaren'i seçti?

    Tahminim Button'da birçokları gibi sezonu 2'ye bölüp yorumladı.

    apertura'nın galibi Brawn
    clasura'nın galibi McLaren idi.

    gelecek yılın sinyalini verenin 2. bölüm olarak yorumlanmasıyla tercih edilecek takımın McLaren olması malumudur.

  5. barakay,ben önceki yorumların devamında öyle yazdım,siz yalnış anlamış olabilirsiniz!ne için inşallah dediniz.

  6. ''Herhalde,türkiyede benim kadar kimse Button'un hamiltonu mağlup etmesini isteyecek bir adam daha yoktur, inşallah ben yanılırım .''

    İNŞALLLAAAAAHHHHHH :))))

  7. Herhalde,türkiyede benim kadar kimse Button'un hamiltonu mağlup etmesini isteyecek bir adam daha yoktur, inşallah ben yanılırım .

  8. kaan kaanhan avatarı

    buttonu cesaretinden dolayı kutlamak lazım, pistlerin yırtıcı kartal pilotu yanında yarışmayı seçmesi saygıyı hakediyor.

  9. Bence button Mclaren e kendini kanıtlamak için geçti.Hakkıyla şampiyon olamadı dedikodularına bir son vermek ve Hamilton'dan daha iyi olduğunu(!) ve ondan daha iyi bir şampiyon olduğunu kanıtlamak için geçti.

  10. djarum geçen sene hariç daha önceki yıllara bakarsan button her zaman takım arkadaşlarını geride bıraktığını görürsün. geçen seneki aracın ne halde olduğunu hepimiz biliyoruz.

  11. sinan bozok,her yarışta üç turluk fazla yakıtla yarışmasaydı ve ingilizlerin olmazsa olmaz dolapları olmasaydı sence kim şampiyon olurdu.

    bir önceki sezona bakmanı rica edecem Button takım arkadaşını geçebilmişmi?

  12. button bu sene neredeyse hatasız yarıştı. barichelloyuda hafife almayın. eşit şartlarda button çok ciddi bir rakip hamilton için. bakın görün. zaten takımlar şampiyonluğu için özellikle kimi ile görüştüler olmadı buttonu aldılar. bana göre bu sene takımlar şampiyonluğunun en önemli adayı mclaren…

  13. "Button,bariçello yu mağlup ettimi ki hamiltonu mağlup etsin?? "
    Biz başka bir sezon mu izledik arkadaşım.Etti tabi ki.

  14. Button,bariçello yu mağlup ettimi ki hamiltonu mağlup etsin??

  15. Aldığı büyük Risk dostum….
    Mclaren Mercedes Hamilton için Alonsoyu gözden çıkarmıştı…Kovalainen daha geçtiğimiz günlerde Hamilton la eşit tutulmadığını söyledi şimdi de Button geçti…İnş Button ı harcamazlar..

    Kişisel yorumum: 2 Dünya şampiyonunu aynı takımda tutmakla sponsor gelirlerini yükseltmeyi hedeflediği açık…2 Dünya şampiyonuda bizim takımımızda diyerek ön plana çıkmak gibi bi düşünce…

  16. jenson button avatarı
    jenson button

    button bence çok profesyonel bir karar verdi…şimdiden başarılar.gözümüz üzerinde.

  17. Button la Alonso yu aynı kefe de değerlendirdinya ben sana daha hiç bişe demiyorum…KAÇMAK mış 😀 Zaaa

    ( raikonen_the_best_of_f1)

  18. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Alonso'da şampiyon olduktan sonra Mclaren'e geçmişti şimdide Button…tarih tekerrürden ibarettir sözü bir daha tekrarlanacak ve Alonso gibi kaçıcak

  19. valla vettel kardes bende sasırdım.sampıyon olmus ve takımındakı agırlıgını hıssetırmıssın.takım arkadasın gıtmıs yerıne rosberg gelmıs.ıyıde para verıyorlar.takımın 1. pılotu olacaksın bellıkı ama sen adamı cıg cıg yıyebılecek kendı takımının goz bebegı hamıltonla takım arkadası olmayı goze lacak cesaretı gosterıp rısk alıyorusun.valla helal olsun dıyorum saygı duyuyorum.her babayıgıdın harcı degıl.

    hele bırde hamıltonla mucadelede basarılı olursa cıvı gıbı kazır kendını f1 sayfalarına.rısk almadan basarılı olunmaz tebrıkler button

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir