Kobayashi "Gelecek Sene İçin Takım Bulmaktan Başka Şansım Yok"

yazar:

kategori:

Kobayashi “Toyota’nın Formula 1’den ayrıldığını açıklamasından bir gün önceki gece takımla toplantı yaptık. 2010’da yarışacağımı düşündüm ve toplantıya gittim ancak takım bana Formula 1’den çekilme ihtimalinin olduğunu açıkladı.”

“Ayrılmalarının kesinleşmediğini, F1’de kalma şanslarının olduğunu ancak ertesi sabah ayrılma açıklanırsa şaşırmamamı söylediler. Sabah kalktığımda menajerim takımın ayrılacağını söyledi ve şok oldum.” dedi.

Kobayashi ayrıca şu an için dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve menajerinin gelecek sene takım bulma konusunda çalışmaları yürüttüğünü söyledi.

Kobayashi “Gelecek sene için menajerim görüşmeler yapıyor ancak dürüst olmak gerekirse ben şu anda tatil istiyorum. Şu anda bir takımla imza atmaktan başka bir seçeneğim yok ve bunu menajerime bırakıp ben dinleneceğim. Gelecek sezonu konuşmak için aralıkta Avrupa’ya döneceğim. Şu an için gelecek sene ne olacağını bilmiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    ya eğer benim adamım olmazsa heidfeld, heidfeld olmazsa da bu geçsin mercedes koltuğuna. ya aslında renoya gitmesini isterim kobayaşinin.

  2. evet bencede kesinlikle olması gereken bir pilot.

  3. Kesinlikle 2010'da gridde olması gereken bir pilot.

  4. Kobayashi kaçırılmaması gereken bir Japon pilot. Böyleleri sık gelmiyor. Satoru Nakajima, Yuji İde, Toranosuke Takagi, Ukyo Katayama gibi Japon pilotların ne yaptığına bakarsanız ne dediğimi anlayacaksınız. Japonyanın F1'e bağlılığı için rekabetçi bir kamikaze şart.

  5. yoksa Suşi dükkanına gidersin Kamui ona göre :))

  6. yabancı bir kaynak da renault ile görüştüğü yazıyordu hatda yanında renault a iyi sponsorlarda getirecek yazıyordu gerçektende iyi bit pilot zorlamasını bilen biri bence pistde kesin yer almalı yoksa ayzık olur nakajimadan iyi olduğu kesin

  7. yarışmazsa yazık olur ondan daha kalitesiz bi sürü pilot pistte şu an..2 yarış yaptı son yarışta trulli'nin önünde bitirerek takımına ve kendisine puan kazandırdı..Beklentilerin de üzerinde bir performans ortaya koydu

  8. iyi bir pilota benziyorsun. umarım f1 de kendine bir yer bulursun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir