Hulkenberg “Start Olağanüstüydü”

yazar:

kategori:

Force India pilotu Nico Hulkenberg, 9. sıradan başladığı Britanya GP’de 5. sıraya yükselmesini sağlayan startın kariyerindeki en iyi startlardan birisi olduğunu söyledi.

Hulkenberg Silverstone’da startta Ferrari pilotlarının önüne geçmeyi başararak uzun süre yerini korudu ve yarışı 7. sırada tamamladı.

Hulkenberg “Eğlenceli bir öğleden sonraydı ve evimizdeki yarıştan güçlü puanlarla dönmek güzel oldu. Startım olağanüstüydü.  Belki de Formula 1 kariyerimdeki en iyi starttı. Ferrariler’in önünde 5. sırada uçtum.”

“İlk bölümde onları arkamda tutabildim ancak çok fazla performansa sahiplerdi ve erken pite gelerek strateji ile geçebildiler. Yağmur geldiğinde pist çok kayganlaştı.”

“Zamanlama konusunda biraz şanssızdım çünkü gerçek yağmur geldiğinde pit çizgisini daha yeni geçmiştim ve yağmur lastiklerine geçmeden önce tam bir tur atmak zorunda kaldım.”

“Genel olarak yedincilik harika sonuç ve memnun kalmalıyız. Bugün performansımızın çoğu getirdiğimiz güncellemelere bağlıydı. Doğru yönde ilerledik bu yüzden takıma büyük tebrikler.” dedi.

 


Yorumlar

“Hulkenberg “Start Olağanüstüydü”” için 4 yanıt

  1. Bottas olur da Ferrari’ye giderse Williams’da görmek isteyeceğim ilk isim

  2. Keşke şöyle karambol bir yarışta stratejiyle filan kazanabilse. Force India ve Hülkenberg’in bunu haketmediği tek bir nokta bile yok.

  3. Le mans’ta kendini ispat etmiş bir pilot ve şuanda bana kalırsa Rosberg,Vettel ayarında bir pilot.Ayrıca onlardanda daha sempatik birisi 🙂 Kısacası iyi bir araçla iyi işler yapabilecek bir pilot olarak görüyorum ben.

  4. adam ferraiye göz kırpıyor hemde gözlerine soka soka lakin

    ferrari massa altı bir pilotla uğraşmakta..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir