Carlos Sainz’ın Adı Ferrari ile Anılıyor

yazar:

kategori:

2015 Formula 1 sezonunun yarısına doğru yaklaşırken gelecek sene için pilot değişikliklerinin tahmin edildiği aptal sezon da hareketlenmeye başladı.

Formula 1’de her yaz döneminde gelecek sezona dair pilot piyasasında tahminler yürütülüyor ve buna “aptal sezon” deniyor. Bu süreçte çok hayali iddialar da ortaya çıkıyor.

İddialara göre Toro Rosso’nun her iki çaylak pilotunun ismi gelecek sene için Ferrari’de Kimi Raikkonen’in yerine anılıyor.

17 yaşındaki Max Verstappen’i Ferrari ve Mercedes’in takip ettiği bilinen bir şeydi ancak iddialara göre Sainz da Ferrari’nin radarında olabilir.

Daha önce Valtteri Bottas, Nico Hulkenberg ve Daniel Ricciardo’nun adları Ferrari ile anılmıştı. Raikkonen’in yerine geçebilecek isimler listesine böylece yeni pilotlar da eklenmiş oldu.

Bu iddialar için Sainz “Gerçek şu ki Ferrari’yi düşünmeye başlamam doğru olmaz.”

“Sezonun ortasındayız. Tabi ki fırsat çıkarsa onu değerlendirmek istersiniz ancak şu anda öğrenmem gereken şeylere odaklanıyorum.” dedi.

Raikkonen’in yerine geçmesi daha büyük ihtimal olduğu düşünülen Bottas ise “Her türlü yorum ve fotoğraf olabilir ancak gerçek şu ki geleceğe dair bir kesinlik yok.”

“Umarım geçen seneki gibi en geç Monza gibi bir şeyler öğrenirim.” dedi.

 


Yorumlar

“Carlos Sainz’ın Adı Ferrari ile Anılıyor” için 12 yanıt

  1. sainz in gelecek sene ferrariye geçme ihtimali bence sıfırın bile altında… ferrari en son ne zaman çaylak pilotu alıp kendi koltuğuna oturtmuş hatırlayan var mı ?

  2. HUL iyidir Ferrari’ye. Giderler, Max alırlar şimdi. Vur kafayı duvara.

    1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

      Tovbe de 😀

    2. Aman kardesim aman diyeyim sakin ha Max falan hic gerek yok. Gerekirse maldonado gelsin herkes gelsin ama bu veled gelmesin.

  3. Strong_Union avatarı

    Ben Gro nun gelmesini isterim araç makul düzeyde olduğunda güzel işler başarabiliyor. 2012 valencia yarışında liderliğe oynuyordu. Yine 2013 Almanya, Kore, Japonya, Amerika yarışlarında Redbullarla ve Raikkonen’le kapışmıştı. 2. pilot ama puan istikrarı anlamında iyi işler yapar. Gerçi Ferrari’nin baskı kurmaması lazım bu çocuk üzerinde yoksa her yarış yeni şasi getirmek zorunda kalır 🙂 2013 Lotus gibi olmalı 2012 de kamikaze olan Gro 2013te sadece 1 kaza yaptı oda Monaco diye hatırlıyorum. Olgunlaştı bence ideal olur.

  4. Vergne yakışır o koltuğa.

  5. O ikisine bakacağınıza Vergne’e en azından bir sezon şans verebilirsiniz?

  6. Bu ıkı pılot ıcın daha cok erken…Ama kımı gıbı ıstıkrarlı puantaj ıstıyorlarsa vergne oturtsunlar….olmadı saınz gecsın lakin bu sümsük bera oturmasın o koltuga…

  7. Bottas komple bir pilot değil. Yarışın bir bölümünde daha hızlı olmasına rağmen Massa’nın 28 saniye gerisinde bitirmesinden görebiliyoruz bunu. Yerine çok kaliteli bir pilot gelmeyecekse Raikkonen’i göndermenin lüzumu yok bence.

  8. Madem 2. pilot gerekiyor, çağırın Rubens’i koşa koşa gelir, bi de takla atar size..yakında bakın ben formdayım hazırım diye dolaşmaya başlar ortalıkta.

  9. Ferrari daha istikrarlı bir ikinci pilot arıyor. Bu yüzden Hülkenberg ve Riccardo baştan eleniyor. Bottas en doğru seçimleri olacak, ne de olsa Massa’ya karşı performansı daha iyi veya daha kötü değil.

  10. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    ikisinden biri gelcekse uzağa gitmeye gerek yok Jean-Eric Vergne var benchte

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir