Verstappen GPDA’ya Katılmıyor ve Taraftar Anketine Karşı Çıkıyor

yazar:

kategori:

Formula 1’in çok konuşulan 17 yaşındaki pilotu Max Verstappen, Grand Prix Sürücüler Birliği’ne katılmayı düşünmediğini söyledi ve GPDA tarafından düzenlenen taraftar anketine karşı çıktı.

Verstappen, kendisini medyada eleştiren pilotların olduğu GPDA’ya katılmayı düşünmediğini söyledi.

Verstappen “Diğer pilotlar sizi medyada eleştiriyorsa oraya niçin katılayım?”

“Onun için para ödüyorsunuz ve bir şey olmuyor. Bunun değeri ne? Ve onların tüm bu egolara sahip 17 yaşındaki çocuğu gerçekten dinleyeceğini mi düşünüyorsunuz?”

“Dürüst olmak gerekirse diğerlerinin söylediklerini umursamıyorum.”

“Ben kendi işimi, görevimi yapıyorum.” dedi.

GPDA ve önde gelen motor sporları sitelerinin düzenlediği taraftar anketleri için Verstappen “Bu tür şeylerin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çok fazla şey tartışılıyor ancak hiç bir şey olmuyor. Yıllardır böyle.”

“Ve bir şeyler değişecekse bu GPDA yüzünden olmayacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Verstappen GPDA’ya Katılmıyor ve Taraftar Anketine Karşı Çıkıyor” için 18 yanıt

  1. 2 sene sonra kıçına tekmeyi yiyecek nasılsa. Konuşsun bakalım şimdilik.

  2. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
    srknmsr14 #ForzaMichael

    Bu çocuk yakında birinin elinde kalır. Ergen tamamı ile sanal kahraman, sürekli pompalıyorlar gazı.
    Düşünsenize Hamilton son turlar zafere gidiyor ve bu çocuk gelip çarpıyor, yarış dışı kalıyorlar. 🙂
    Lewis odunla kovalar her halde 🙂

  3. Onur Gentas avatarı

    Max’i bende çok eleştirdim ama eleştirilmesi gereken babası mı yoksa kendisi mi ona karar veremiyorum. Çocuğun bakışlarından bile sürekli başarılı olmak zorunda olduğu hissini alıyorum. Başarılı olmak için de gözü kara ve her şeyi yapabilir. Ya olamazsa? Onu düşünmek bile istemiyorum.

  4. Gelişim için iki temel kural çok çalışmak ve dinlemeyi bilmek dinleme noktasın da da sonuna kadar kurnaz olmak insanların tecrübelerinden istifade ederek üstüne koymak.Acaba verstappen bütün bunların neresinde.

  5. Hahaha tam isyan bayrağını çektiğin yaşda f1 e girersen böyle olur 😀 ama f1 e renk katıyorsun karşim. (Y) Seviyorum bu çocuğuı

  6. Şuan yaş itibariyle genç olan pilotlarla kıyaslıyorum Maxi,
    Kvyat’a bakıyorum gayet düzgün aklı başında çocuk.
    Sainz’a bakıyorum keza aynı.
    Kevin’a bakıyorum şuan yarışmasa’da geçen yılki hal ve hareketleri konuşma tarzı olgunlugu,
    Hepsi olması gerektiği gibi efendi çocuklar.
    Birde buna bakıyorum burnu havada, kibirli,egosu tavan yapmış ne işim olur benim diğer pilotlarla beni mi dinleyecekler vs. diyerek zırlıyor.
    Yetenegi hırsı vardır ona sözüm yok lakin bu tür konuşmalarla taraftarların gözüne, gönlüne giremezsin.

    1. Bu çocuk 16-17 yaşında bu organizasyona dahil olmuş bir kişi ve motor sporlarının zirvesinde yer alan bir organizasyon, en genç rakibinden 3 yaş küçük. Empati kurmaya çalışıyordum da bunu da anlamak lazım. Egosundan dolayı eleştirmek doğru değil . Bizim Türkiyede çocuk ehliyet alıyor havasından geçilmiyor veya altında bir tofaş var sanarsın ferrari si varmış gibi havalar. İşin özeti bir olgun vatandaş gibi düşünmektense max gibi 17 yaşında biri gibi düşünüp max’ı eleştirsek daha iyi olur

      1. Belki Eren’in dediği gibi bir imaj yaratmaya çalışıyodur birileri ,belki böyle birisi asla değildir sırf konuşmak için konuşuyodur orasını bilemem.
        Tek bildiğim birşey var oda şuan gridin en itici pilotu olmaya adaydır kendisi.

        1. Bence Aday değil en itici pilot oldu bile. Uzun uzun uzun yıllar da en itici pilot olarak kalmaya devam edecektir. Yaptıklarıyla söyledikleriyle Boyle şımarık sevimsiz bir tip karakter olamaz ya.

  7. pilotlar araç içerisinde boğuşacak şekilde kurallar düzenlenirse ve yetenek daha ön plana çıkarsa babası jos gibi bu da fos çıkar. bu adamları konuşturan tek şeyin zamane araçları olduğunu düşünüyorum. bence geçmiş senelere göre daha zevkli yarışlar izlesekte, pilotu ön plana çıkaran bir kaç değişikliğe asla hayır demem. F1’in sesten ziyade en büyük sorunu bence bu. yakında pit alanından idare edilebilen uzaktan kumandalı araçlara dönüşürse şaşırmam. bu sporu teknolojiye adapte etmek gerekir ama ruhunu da öldürmemek adına gerçek mücadeleler göz önüne konulmalı. araçlar birbirinin hava koridoruna girdiği anda patlıyor. DRS’nin bile işe yaramadığı yarışlar oluyor. bunu engelleyen kuralı getirdikleri anda ne sesi konuşuruz, ne motoru. dip dipe giden araçları özledim. tabi bu kesinlikle V8 dönemi değil.
    forza V10. diyeceğim ama artık sittin sene gelmez.

  8. Bende erendost un düşüncelerine katılıyorum…Bu egoist çocuk babası tarafından F1 e pazarlama sebebiyle marjınal şeyler yaptırılıyor…

    Egoıstce mental ve davranıslar güdüldüğünü gösteriyor…Bu güzel araçta böyle veled de oturdu ya….

    Bu çocukta her f1 pılotunda em azından bır nebze olması gereken alcakgonulluluk ve centılmenlık namına bırsey yok….

  9. Bence bir imaj yaratılıyor bu çocuğa, oda bu rolü oynuyor.Sürekli böyle açıklamalar yapması birşeyler yapılmaya çalışıldığının kanıtı..

    1. +10 Aynısını bende düşünyorum

    2. aynen birileri önce piyasaya sürdü sonra allıyor pulluyor bakalım sonu nereye varacak …

  10. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    F1’in marjinal çocuğu Verstappen. 😀

  11. Ergen atarı var arkadaşın, mazur görün. Bir süre sonra kendi yapamadığı şeyden başkalarını suçlamaya başlar; torku kontrol edememek 😀

    Yeni bir karaktersiz yetişiyor.

  12. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Türk pilot olsa tokadi yerdi enseye

  13. Drivers’ Parade’de filan sıkıştırıp dövün şu çocuğu Allah aşkına. Sanki dünya üzerinde seçme yapılmış da en beyinsiz ergeni bulup pilot diye Toro Rosso’ya oturtmuşlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir