Alonso Ferrari'ye İkinci Ziyaretini Yaptı

yazar:

kategori:

Renault ile sezon sonuna kadar resmi anlaşması bulunmasına rağmen, Alonso Enstone kökenli takım tarafından “yarı resmi” ziyaret için izin aldı.

Bir çok teknikerle buluşan, akıcı İtalyanca konuşan eski çifte Şampiyon ayrıca Ferrari klasikleri bölümünü de koleksiyonları incelemek için gezdi, burada Indianapolis 1954’te yarışan araç da bulunuyor.

Birçok fotoğraf imzaladıktan sonra Alonso, Ferrari’nin 458 İtalya ve 599 Fiorano model araçlarını Fiorano pistinde sürdü.

Marca’ya konuşan Alonso: ” Takımın güvenini kazanmalıyım ve mühendislerle, mekanikerlerle iyi bir ilişkiye başlamalıyım. Bu aylarda yapmaya çalıştığım bu, ilk yarışa takımı iyi anlamış olarak çıkmak için ve birlikte rahat hissetmem için.

Madrid’deki PR organizasyonunda resmi Renault takım gömleği üzerinde olan, ayrıca sekiz yıldır birlikte çalıştığı mühendislerini  Maranello takımına götürmeyeceğinide doğrulayan İspanyol pilot: “Söylemem gerekir ki çoğuyla iyi anlaşıyorum çok iyiler, ama Ferrari’de olanların dünya’nın en iyisi olduğunu sanıyorum.”dedi.

 

 


Yorumlar

  1. mercedes benz arkadaşım çok haklısın.:) hemen basmış fırçayı yerler kirli diye. bu ne bunu neden böyle yapıyorsunuz aslında böyle daha doğru diyerek kafa şişirmeye başlamış. baksana resimde eller cepte babadan kalma müessseseye sonradan görme patron edasıyla gelen yeni yetmeler gibi duruyor. 🙂 yandı ferrari…dursunlar bakalım bu daha iyi günleri. neler olacak ilerde dallas dizisi seyretmeye hazır olun.

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Ferrari çalışanlarının yüz ifadelerinden dudukları endişeyi görmek mümkün..

  3. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    200 km abartı falan değil arkadaşlar. Dünya bisiklet şampiyonuyla, daha geçtiğimiz sezonun başında gü**ük 200 km bisiklet sürerek hazırlanmıştı 2009 sezonuna. Reno kış testlerinin bazılarında rekabetçi görünüyordu. Alonso şampiyonluğa yarışmaya hazırlanıyordu. Bu adamın kazanmak için yapmayacağı hiçbir şey yok.

  4. Oversteer yanlış hatırlamıyosam saatteki ortalama hızı 40 km ye yakındı.

  5. olayları bende biliyorum, Alonso'nun bisiklet sporuna olan ilgisini vs. yaptığı antrenmanlardan da haberim var, sadece günde 200 km bisiklet sürmesi fazla geldi bana, hala da geliyo:) yapmışsa da helal olsun ne diyeyim

  6. 2009 sezonuna hatırlarsanız renault ve alonso iddalı başlamıştı. Kers yüzünden alonso nun zayıflaması gerekiyordu. alonso da bi ispanyol bisiklet takımıyla birlikte hergün antreman yapıyodu. bu yüzdendirki günde 200 km nin üstünde bisiklet sürüyodu. hatta o dönemlerde alonso nun profesyonel bisikletçi bile olabileceği konuşuluyodu.

  7. rakamlarla zaman dilimi arasında bir sıkıntı olmuş olabilir:) ortalama 20 km hızla sürse bisikleti 10 saat sürmesi lazım günde, yani haftada olabilir normaldir, günde olması ise abartıdır, belki sadece tek gün yapılmış bir şeydir, düzenli yapılamaz, android falan mı adam abartmayalım o da insan 😀

  8. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    😀 renaultya döndüğü ilk sene çıkmıştı sanırsam bu haber..

  9. günde 200 km mi? ben o kadar yolu arabayla zar zor yapıyorum, haftada olmasın o? 🙂

  10. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    espoirAL19so, helal dostum. Süper cevap olmuş. Daha çok KİMİ taraftarı buraya böyle karalama yapacaktır. Ne de olsa bu Fernando da şuan ki pilotların hiçbirinde olmayan özellikler var. Bu haberde de FERRARİNİN KİMİ den bekleyip te bulamadıklarını, FERNANDOnun yaptığı görülüyor. Bunu KİMİ ciler kabul edemeyecektir haliyle.
    8 yıldır çalıştığı mekanikerler hakkında kötü birşey söylemiyor. Onları silecek yada silmeyecek bir durum da kalmadı. Nasıl bugün FERRARİ KİMİye yeni araç projesini göstermiyorsa, RENO da ALONSOya aynı şekilde yeni aracı göstermez artık. Bu durumda FERNANDOnun önüne baktığı, yeni sezona hazırlandığı görülüyor, KİMİciler ne kadar beğenmesede.
    ALONSO Şumi nin yaptıklarını yapıyor. Kendini sadece sürüşe değil, F1 le ilgili herşeye hazırlıyor. Günde 200 km Bisiklet sürerek sezona hazırlanan kaç pilot varki?

  11. burak bocek avatarı

    Her takımın kötü dönemi var Ferrari mekanikeri hata yapamaycak veya kötü yıl geçiremeyecek diye bir şey söz konusu değil.Kendi tuttuğunuz pilot f1i bırakınca suçu başkasına atmayın.

  12. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    haklısın rai..best..of: hatta o kadar planladılar ki bu işi; önce ferrariye para verdiler,sonra mercedes ve mclaren e sonra diğer takımların daha güçsüz olması için para akıttılar sonra da citroen ve red bull'a… herşey Alonso'nun ferrariye geçmesi ve Alonso'nun çok korktuğu rakibi,bir kez bile yenemediği rakibi rai yi f1 den uzaklaştırıp rakipsiz yapmak içindi… ve buna çok yaklaştılar,hatta yakında f1'in adı niye f1 biliyor musun? çünkü oradaki f fernandoyu simgeliyor…bunuda hesaplamıştı adamlar..ne de olsa herşey beklenir bunlardan…!

  13. ben takım çalışanlarının güvenini kazanacağından eminim. bide seni iş başında görsünler. harika bir pilot kazandıklarının tam olarak o anda farkedecekler. bu arada hem alonso nun ve Renault un birbirlerine olan saygısı taktire şayan yani.

  14. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    sekiz yıldır birlikte çalıştığı ona iki dünya şampiyonluğu kazandıran mekanikerlerini bırakmış ve Ferrari'de olanların dünyanın en iyi olduğunu sanıyormuşşş o çok iyi mekanikerler bu sene nerdeydi acaba??? sekiz yılın ardından bi nefeste bırakabilmiş kolay bişey olmamalı herşeyi Santander patronuyla birlikte planlamış olabilirler ondan herşey beklenir !!!

  15. Renault takım gömleği üzerinde olması bu onun takımına karşı saygısını gösterir alonsoya yakışanda bu

  16. Alonsonun İtalyanca bilmesi onun için çok büyük bir avantaj.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir