Barrichello "Brawn Pilotlarını Elde Tutmaya Çalışmalıydı"

yazar:

kategori:

Barrichello “Dürüst olmak gerekirse eğer Brawn takımının sahibi olsaydım sezon içerisinde çalışan iki pilotun kalması için mücadele ederdim. Button’ın kararı benim için sürpriz oldu; onun da ayrılabileceğini asla düşünmemiştim.”

“Benim için ayrılık kararı çok erken verildi. Williams için sürmek çocukluk hayalimdi bu yüzden anlaşmayı hemen imzaladım.” dedi.


Yorumlar

  1. tekrar ediyorum bana göre f1 'de en ezik pilotturdur kendisi.

  2. brawn'ın genel üstünlüğü ile geçen sezonda ancak 3. olabilmiş bir pilot ve hala bişeylerden kızgınlık duyuyor. mercedes gp hayalimize kavuşmuşken barichello'nun pilotumuz olmasını asla istemezdim.gıcıklık mıdır nedir bilmiyorum ama bu adamı gridde bile görmek istemiyorum.

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    J B Mercedes sağlam adımlar atıp iyi bi pilot alamazsa başı gerçekten ağrıcak gibi görünüyo

  4. rubinho son derece haklı ama "mercedes gp" nin başı biraz ağrıcak gibime gelio

  5. Rubens gençken (1972 doğumlu kendisi) Williams 1986, 1987, 1992 takımlar şampiyonu olmuş ayrıca yine 80li yıllarda çoğu zaman ilk 4te yer almış. Bunlara bakarsak, çocukluk hayalim Williams demesine şaşmamak gerekir. Ayrıca hayalin bir çok nedeni var, sadece başarı ile de sınırlandırmamak lazım.

  6. neden olmasın ki? sonuçta barrichellonun genç olduğu yıllarda williams önde olan takımlardan birisiydi.

  7. hehe. o dedigini kimse yemez de, ferrari'de bile yarisip umdugunu bulamamis, istedigini elde edememis. williams'ta cok daha mutlu olacaktir belki de…

  8. nasıl oluyorsa artık,herkes her geçtiği takım için çocukluk hayalimdi diyor :))

  9. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    açıkçası Barichello'nun ayrılması benim için hiç sürpriz olmadı ama Button için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü Raikkonen isteklerinden biraz taviz verseydi Button'dan çok daha önce o koltuktaydı (maddi isteklerinden değil WRC isteğinden çünkü maddi açıdan hiçbişeyin Mclaren için sorun olduğunu sanmıyorum sorun WRC'ydi)

  10. aslinda bakarsan, hakli bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir