"Renault Henüz Gerçek Performansını Göstermedi"

yazar:

kategori:

Pedro De la Rosa bazı takımların kış testlerinde gerçek performanslarını göstermediğini söyledi ve bunlardan birisinin Renault olabileceğini söyledi.

Mclaren test pilotu Ferrari ve Mclaren’in diğerlerine göre biraz önde olduğunu düşünüyor ancak kış testlerinin 2008 performanslarını tam anlamıyla yansıtmayabileceğini düşünüyor.

De la Rosa "Ferrari ve Mclaren geçen sene olduğu gibi güçlü ve diğerlerinden bir adım önde görünüyor. "

"Ancak henüz tüm performansını göstermeyen takımlar var ve Renault bunlardan birisi."

"Renault önümüzdeki aylarda ilerleme gösterip geri dönebilecek güce sahip takımlardan birisi." dedi Diaro AS’ye yaptığı konuşmasında.

De la Rosa, kendisine vatandaşı Alonso’nun 2008 sezonunda şampiyonluk için mücadele edebilip edemeyeceğinin sorulması üzerine "Tabiki mücadele edebilir." dedi.


Yorumlar

  1. siz böyle lewis'i çekemediğinizi kanıtlayan msjlar yazdıkça, bizler daha bi mutlu oluyoruz saygı değer arkadaşlarım

  2. Yorumunuz tamamen BÜYÜK harflerle yazıldığı için yayınlanmamıştır.

    -Editör-

  3. 3.yarış Bahreyn de görülebilir.Türkiye 5.yarış oluyordu galiba:S

  4. Senden iyi bildiginden şüphem yok:))) Ayrıca herşey ilk yarışta belli olmayacak."Bence" Türkiye'de gerçek araçları görücez.

  5. hemen dogru dogru demeyin arkadaslar daha hiç bir sey ortada degil de la rosa nerden bilebilir ki.herseyi ilk yarışta anlayacagız bu her takım için geçerli!.

  6. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    dogru lafa ne denebılırkı:D

  7. bencede de la rosa dogru soylemis reno alanso geriye dondugu halde cok sakin ve derinden gidiyolar ya gercekten bir seyler yolunda gitmiyo yada cok buyuk bir süpriz yapacaklar yada araci gelistiremediler

  8. fernando ulaş avatarı
    fernando ulaş

    EWT DE LA ROSA DOĞRU DİO RENO GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMEMİŞ OLABİLİR. ZATEN RENO ÇOK SESSİZ BU ARLAR SANIRIM BİŞİLER OLCAK AMA NEE :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir