Citroen "Raikkonen-WRC Haberleri Sadece Söylentiden İbaret Değil"

yazar:

kategori:

Fransız üreticinin ralli takım patronu Olivier Quesnel, hafta sonu yaptığı bir röportajda Raikkonen’in WRC’ye gelmesinin söylentilerden daha güçlü olduğunu söyledi.

Quesnel “Henüz anlaşma imzalanmadı v Raikkonen ile telefonda asla görüşmedim. Ancak bu haberler söylentiden daha ileri seviyede; gerçekten böyle bir olasılık var.” dedi.

Raikkonen’in ralli deneyimleri hakkında konuşan Quesnel “S2000 aracı ile yaptığı inanılmazdı.” dedi.

Quesnel ayrıca Raikkonen’le anlaşmaları halinde Finlandiyalı sürücünün Sebastien Loeb’in takım arkadaşı olmayacağını, aynı C4’lerin olduğu Junior takımında yarışacağını işaret etti.


Yorumlar

  1. eğer 2011'de f1'e geri dönmeyi düşünüyorsa kimi, bu yıl hangi takım olursa olsun f1'de yarışmalı. hem günümüzde hızla değişen f1 araçlarına yabancılık çekmez, hem performansı düşmez, hem sürekli göz önünde olur, hem de küçük bir takımı başarılı yapabilirse isminin değeri artar. yok yarışmayacağım bu yıl diyorsa da, bence f1'e temelli veda etmiş olacak. 1 yıl f1'de çok uzun bir süre. neler değişir neler. 2 ayda bile zirvede olan kimi bir anda takım bulamaz pozisyonuna düştü. 1 yıl sonra dönmek istediğinde, istediği şartların yerinde yeller esiyor olabilir..

  2. bence mercedes ile anlaşmaya daha yakın çünkü ikisi de nabız yoklaması yapıyorlar yoksa mercedes 2. pilotunu çoktan açıklardı

  3. keşke dediğin doğru çıksa Kimi1275 harika olurdu doğrusu =)

  4. yoksa bu adam mercedesle anlaştı da, bu wrc söylentisi 'boş zaman aktivitesi' mi?
    böyle bişey de mümkün bence…

  5. "S2000 aracı ile yaptığı inanılmazdı."

    İşte bu söze kesinlikle katılıyorum. Performansı oldukça üst düzeydeydi Finlandiya'da. Kaza yapmasaydı kendi sınıfında iyi bir yerde tamamlayabilirdi Kimi yarışı.

  6. inci incili avatarı

    ralliye citroen ile başlarsa süper olur. citroen'in hangisinde olursa olsun, çok güzel olur.

  7. bence gitsin, ne yapabileceğini merak ediyorum

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    F1 motorsporlarının en büyüğüdür.bazıları başarabilir ama gelemez bazıları başaramaz ama F1'dedir bazıları da başarır F1'dedir ama başka seriyi ister.nuretti dovan eğer Mercedes Raikkonen'e teklif götürdüyse para sorun değildir sorun WRC'deki yarışlara katılma iznidir ve Schumacher'e teklif götürüldüyse ve Schumacher bunu düşüneceğini söylediyse ona yönelmişlerdir.ama uzun vadeli pilot istemeleri ve Brawn'ın Schumacher uzun vadeli pilot değil demesi ayrıca kafa karıştırıyor

  9. yanlış yapıyorsun bence kimi.Biraz maddiyattan vazgeçip formula 1 de kalmalısın.Mercedes le ne yap yap anlaş bence.Kazanabilecek tek seçenek bu.Ralli bir tutkudur ama bu yaşta bırakma seni herkes seviyor.

  10. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    bi yandan üzülüyorum ama bi yandan da üzülmemem gerektiğini söylüyor içimdeki bir ses…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir