Raikkonen “Ferrari’de ve Sonrasında Neler Olacağını Bilmiyorum”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, geleceğiyle ilgili söylentilerin devam ettiği günlerde gelecekte ne yapacağını bilmediğini söyledi.

Ferrari ile anlaşması bu senen sonunda biten Raikkonen’in takımda kalması için Ferrari’nin gelecek seneki opsiyonu da devreye sokması gerekiyor.

Formula 1’de en büyük taraftar topluluğuna sahip olan Raikkonen’in gelecek sene Ferrari’de ya da Formula 1’de olup olmayacağı bilinmiyor.

Raikkonen “Ferrari’de ne olacağını ya da sonrasında hayatımın nasıl olabileceğine dair bir fikrim yok. 6 sene önce ilk defa bıraktığımda da aynısıydı.”

“Burada olabilirim ya da evde olabilirim. Tüm hayatım boyunca seyahat ettim bu yüzden evde kalmak güzel olabilir.” dedi.

 


Yorumlar

“Raikkonen “Ferrari’de ve Sonrasında Neler Olacağını Bilmiyorum”” için 18 yanıt

  1. Suyununda suyunu çıkardılar, aynı Alonso’ya Mclaren’a gıtmekle pişmanmısın gibi durmadan sorarak, bu adama da durmadan aynı şey sorulur mu ? işleri güçleri ınsanı sinirlendirip olmadık laflar ettırıp haber primi yapmak, okadar gerizeklamısınız Raikkonenın agzından degısık bır laf alamıyacagınızı bılmıyormusunuz, bir rahat bırakın su adamları artık ya, ıce dedıgımız adam okadar baskının yuzunden son yarısta belkide hayatanın hatalarından bırını yaptı ekstra bıseyler deneme hıssıne kapıldı va yanılgıya dustu podyumdan oldu.. bı gıdın susun artık.

  2. Hayırlısı be gülüm..

  3. Raikkonenin gitmesi demek F1’i zaten az seyreden kitlenin çok daha azalıcağı anlamına geliyor.Bende dahil bir çok kimi taraftarı zaten Kimi için katlandığımız bu f1’i hiç izlemeyiz.Bunun sorumlusuda Ferraridir.Kendini formula 1’de kanıtlamış saf olarak en hızlı pilotlar arasında olan Raikkonene güvenmiyerek sözleşmesini uzatmadılar ve hata yaptılar.

  4. Kim ne derse desin ! Kimi seneye Ferrari de

  5. Haberde en büyük taraftar topluluğuna sahip Raikkonen denmiş. O istatistiğe nereden ulaşabiliriz?

      1. Teşekkürler.

  6. KimiRaikkonen7 avatarı
    KimiRaikkonen7

    baba dur oğlan büyüsün gelsin f1 e sonra bırakırsın ryan gigs bile 41 de bıraktı daha gençsin 😀

  7. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    RAI bitmiş beyler (maalesef)

  8. Önümüzdeki yıl devam ederse bunun tek sebebi sanırım hayran kitlesidir

  9. site yönetimi hepinizin dikkatini çekerim bu adam bir kaç kez daha böyle küfür ve hakaretli yorumlar yaptı bunun cezası yok mu biz de mi cevap verelim yoksa aynı tarz da ? ya banlayın yada uzaklaştırın belli bir süre bu ve bunun gibi bir kaç tanesi yüzünden siteden soğudum yemin ediyorum yaa gece gece dedik bir haberlere bakalım ne var ne yok kiminin haberi altına damlamış hemen küfür sallamış beyni sulanmış belli de site neden sessiz kalıyor ? çok daha masum yorumlar silindi hem alonsoculardan hem kimicilerden ama bu duruyor sitede teknik konular veya şakalı muhabbetler yerine çığırından çıkmış hakaretli ve küfürlü yorumlar dolanır oldu bunlara biz veya diğer kimiciler cevap verir vermesine ama olan siz yöneticilerin emeklerine olacak bu ülkenin şartlarında böyle bir site kurup bunu olabildiğince aktif ve güncel tutuyorsunuz eyvallah büyük bir efor ve emek var ama bunlara lütfen müsamaha göstermeyin sizden rica ediyorum …

    1. yorum ben bunu yazana kadar silinmiş eyvallah sağolun ama ban ve uzaklaştırma gibi yaptırımlar olmalı yoksa adam zehrini akıtıyor temizlense de o işini yapmış oluyor …

      1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
        [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

        kim o

        1. boşver gereksiz biri sende bir ara atışmıştın ..

        2. Kim gerçekten?

  10. Raikkonen’in keyif de almadığı belli bu işten artık. Bıraksa kendisi için de daha iyi.

  11. Adam kafada bitirmiş F1’i.

  12. Arkadaşlar bu bir veda mesajıdır malesef 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir