Formula Renault: Merhi’nin Sebep Olduğu Kaza


Yorumlar

“Formula Renault: Merhi’nin Sebep Olduğu Kaza” için 11 yanıt

  1. Damalı bayrak ile Merhi arasında mesafe var. Burada Latifi kazadan kaçınmak için çok şey yapabilirdi ama son saniyeye kadar hiçbir girişim yok. Ne yavaşlıyor ne de yön değiştiriyor. Merhi de hatalı ama faturayı tek bir kişiye çıkarmamak lazım.

    1. diğer arabayla mücadeleden çıkıyor vuran araba. her ne olursa olsun start finiş düzlüğünde o kadar yavaşlayamazsın. Merhi aşırı yavaşlıyor ve gittikçe durma noktasına geldiği için arkadaki sürücü de hızlı olduğu için bir anda şok yaşıyor bence.

      Oldu ki durması gerekir duvara kadar yaklaşmalı. Çok yanlış bir hareketti. Daha önce dediğim gibi Merhi şanslıymış.

      1. Evet Merhi çok hatalı, ona hiçbir lafım yok. Ama Latifi de en azından frene bassa fena olmazdı yani.

  2. Merhi’nin hatası. Damalı bayrak sallansa da start finişte o kadar yavaşlayamazsın. neredeyse duruyor. Allahtan kimseye bir şey olmamış.

  3. Sağdan geçebilirdi neden Merhi’ye doğru sürmüş anlamadım.

  4. Merhi bundan biraz sonra başlayacak olan ikinci yarışta kalkacağı cebe lastik yaymak için oradaymış. Bitirdiği bu yarıştan ve ikinci yarıştan men edildi.

    Tabi arkasındaki adam 4-5 saniye boyunca Merhi’yi net görebiliyor, manevra yapabilirdi. Belki de hızını tahmin edemedi.

  5. Büyük hata Merhi’de, o kadar yavaşlamaması lazım. Ancak Latifi’nin de orada dikkatli olması lazımdı, neden o kadar hızlısın ve nereye bakıyorsun 🙂

  6. Strong_Union avatarı

    Latifi muhtemelen takım arkadaşlarına bakarken Merhi’yi görmedi son anda farketti ama iş işten geçmiş. Anlamadığım Merhi niye o kadar yavaşlamış, Latifi niye o kadar basarak geliyor ikisinde de var suç. Aslında uzun lafın kısası zıt kutuplar birbirini çekti işte… 🙂

  7. Lan buna merhi sebeb olmamış ki … herif adamı geçemeyip finish çizgisini geçtikten sonra artistik yapıyor.Önüne bile bakmıyor triplere girmiş. Kesinlikle hata çarpanda.

  8. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

    Çarpan arkadaş sağından geçme şansı var neden gidip vurdu anlamadım 😀

  9. bu kaza dan sonra bir düzenleme daha gelir güvenlik için galiba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir