Vandoorne’nin Gözü Button’un Koltuğunda

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre McLaren’in genç pilotlarından Stoffel Vandoorne, 2016 F1 sezonunda Jenson Button’un yerine geçmek istiyor.

Bu sene GP2 Serisi’ni domine eden Vandoorne, Jenson Button ve Richard Goddard’ın menajerliğini yaptığı The Sport Partnership ile yollarını ayırdı.

23 yaşındaki sürücü bu kararın kendisine ait olduğunu söyleyerek “Bu şekilde daha iyi hissediyorum.”

“Bu konuda çok fazla şey söylemek istemiyorum. Bu oldukça normal bir şey. Menajerinde değişiklik yapan bir çok sürücü var.” dedi.

İddialara göre Vandoorne’nin McLaren’de Button’un yerine geçme şansı yüksek.

Button takımdaki koltuğunu korumak istiyor olsa da bunun mümkün olmaması halinde Williams’a geçebileceği söyleniyor.

Luis Vasconcelos, Williams’ta Valtteri Bottas’ın Ferrari’ye geçmesi halinde önemli bir koltuk boşalacak. O koltuğa Button’un geçebileceği iddia ediliyor.

Turun Sanomat, Williams’ta bir koltuğun boşalması halinde Nico Hulkenberg’in eski takımına dönmesinin mümkün olacağını söyledi.

Hulkenberg, tek bir sezon yarıştığı Williams’tan gönderilmesine rağmen bu yüzden hayal kırıklığı yaşamadığını, o dönemde verilen kararın Adam Parr’a ait olduğunu söyledi. Hulkenberg’in yerine takıma Maldonado getirilmişti.

 

 

 


Yorumlar

“Vandoorne’nin Gözü Button’un Koltuğunda” için 2 yanıt

  1. button 2004 veya 2005 te honda da iken imzaladığı williams sözleşmesini yırtmıştı ama…

  2. Vay be. Adam Parr aslında akıllı bir adam. Belki de Williams’ın paraya ihtiyacının olacağını sezmiştir. Batıktan çıkmanın tek yoluydu belki de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir