Lotus: Takımlar Organizatörlere Şov Vaad Etmeli

yazar:

kategori:

Lotus takım patronu Federico Gastaldi’ye göre takımların organizatörlere daha fazla şov sunabilmek için birlikte çalışmaya hazır olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Gastaldi takımların taraftarla daha içiçe olması gerektiğini ve düşen TV izlenme oranları ve yarış katılımlarını artırmak için ilgi çekici olmaları gerektiğini söyledi.

“Organizatörlerin bilet satabilmelerine yardım etmek için daha açık olmalıyız. Eğer onlar sıkıntı yaşarsa yarışlar olmayabilir ve bu Formula 1’in geleceği için iyi olmaz.”

“Ayrıca sponsorların yatırımlarının karşılığını nasıl aldıklarını anlamaları açısından da onlara yardımcı olmalıyız ve basın da bu şova dahil olmalı. Sürücüler ile birlikte harcadığımız zamanda daha cömert olmalıyız ve daha erişilebilir olmalıyız.”

“Onların işlerinin stresli olduğunu anlıyorum, ancak taraftarlar için de bir vakit bulabilirsek bu iyi olur. Bu insanları eğitmekle ilgili. Formula 1’in Brezilya’daki futbol kadar popüler olduğu Arjantin’den geliyorum.”

“Mevcut jenerasyonun Formula 1’in iyi bir spor olduğu yönünde eğitilmeleri gerekiyor, çünkü ben Formula 1’in halen dünyadaki en iyi şov olduğunu düşünüyorum.”

Bunun yanında Felipe Massa Formula 1’in gelişim yolunda diğer sporlardan birşeyler öğrenebileceğini söyledi.

“Bence Formula 1’in akıllıca düşünmesi gerek ve insanlar için şovu geliştirmesi gerek. Örneğin basketbol finallerini izliyordum ve onları Instagram’dan takip ettim. Bu rekabete çok yardımcı oluyor. Bir oyun izlerken Instagram insanlar için çok fazla şey sunuyor.”

“Buna da ihtiyacımız var. İnsanların diğer şampiyonalarda neler yaptıklarını analiz etmeliyiz ve taraftarların iyiliği için onları kopyalamalıyız.”


Yorumlar

“Lotus: Takımlar Organizatörlere Şov Vaad Etmeli” için bir yanıt

  1. şifreli yayınlara ara verin, seyirci geri gelir zaten…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir