Dennis: “McLaren İyi Yönetiliyor”

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis, takımındaki idari yapıyı savundu.

Geçtiğimiz haftalarda Eddie Jordan takımın sorun yaşamasının sebebinin takımın patronları olduğunu dile getirmiş, Dennis de Jordan’dan F1’de “köyün aptalı” olarak bahsetmişti.

Autosprint’e verdiği demeçte Eric Boullier ve Jonathan Neale’i her şekilde desteklediğini belirten Dennis, “Yarışlara gidiyorum ama ben grup başkanıyım ve F1 dışında görevlerim var. Elbette F1 işimizin çok önemli bir parçası ama benim direkt bir görevim yok. Gözlem yapıyorum, toplantılara katılıyorum ama bağımsızım. Kararlarıma saygı duyuluyor, dikkate alınması gereken bir tecrübem var ama müdahale etmek istemiyorum. Benim işim takımı bir arada tutmak.”

“Takım iyi yönetiliyor. Alınan sonuçlar şu anda kötü olduğumuzu gösterse de, bu zamanların idari açıdan McLaren tarihindeki en iyi dönemlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Pilotlar bile bunun farkında. Olumlu yaklaşımlarından bunu anlayabilirsiniz. F1’deki aktiviteler McLaren’in halka açılan yüzü. Önümüzdeki aylarda nasıl kendimizi toparladığımızı görerek gurur duyacağız. Bundan hiç kuşkum yok.” diye konuştu.

 


Yorumlar

“Dennis: “McLaren İyi Yönetiliyor”” için bir yanıt

  1. McLaren’in iyi yönetildiğine ne şüphe, 1998 markalar ve 2008 pilotlar şmpiyonluklarından beri zirvede olmamasına rağmen batmayan bir şirketin ayakta kalmasını hatta yeni yatırımlar yapmasını ancak ingiliz zekasıyla açıklayabiliz sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir