Nasr, Bottas’ın Yerine Williams’a mı Geçiyor?

yazar:

kategori:

2016 Formula 1 sezonu öncesi Valtteri Bottas’ın Ferrari’ye geçeceği iddialarıyla kızışan aptal sezon döneminde yeni iddialar da ortaya çıkıyor.

Çıkan iddialara göre Williams pilotu Valtteri Bottas, 2016’da Ferrari’de Kimi Raikkonen’in yerine geçecek ve 12 milyon euro olacak.

Corriere Dello Sport, Raikkonen’in yerine Ferrari’ye geçen Bottas’ın Williams’taki koltuğuna Felipe Nasr’ın geçebileceğini söyledi.

Bottas’ın Ferrari’ye geçmesiyle domino etkisinin olacağı ve en az 4 takımda pilot değişikliklerinin olacağı düşünülüyor.

Bu değişikliklerden birisi Banco do Brasil sponsorluğuna sahip Sauber pilotu Nasr’ın 2014’te yedek pilot olduğu Williams’a yarış pilotu olarak döneceği iddiası.

Nasr dışında Williams için adı anılan diğer isimler Nico Hulkenberg, Jenson Button, Kevin Magnussen ya da Stoffel Vandoorne ile Daniel Ricciardo.

 

 


Yorumlar

“Nasr, Bottas’ın Yerine Williams’a mı Geçiyor?” için 10 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    Nasr dan da pek öyle ahım şahım bir şey görmiş değiliz. Ericcson un kötü olduğunu biliyorduk onun yanında ortalama bir pilot bile iyi gözükebilir. Nasr da açıkçası ortalama bir pilottan fazlası gibi gelmedi bana.

    1. zekeri sayin avatarı

      Bottastan iyi oldugu kesin.Willims icin iyi bir tercih olur.

  2. Bence Button ilk takimina geri donup orda emekli olacak gibi duruyor. Ron patron bir turlu buttona isinmadi hatta transfer martin zamaninda yapildi.vandoornede McLarene gecer.

    1. Ayrica Button mevcut Williams araciyla harikalar yaratabilir…

  3. hulkenberg i sürekli biyerlere yazıyolar çiziyolar ama bir türlü olmuyo 😀 but ve ric gibi takımlarının önemli üyelerini yolluycaklarını sanmıyorum ama madem böyle bir zincirleme reaksiyon başladı kevin olabilir.

  4. Button’u Williams’a alalım da kurtulsun şu rezaletten. En yakın zamanda Fernando reyizi de kurtarırız 😀

  5. Bu Nasr iyimi yoksa Ericsson’ın düşük performansından dolayımı iyi gözüküyor bilmiyorum. Ama Massa ve Button gibi iki tecrübeli ismin Williams’da neler yapacağını izlemek ilginç olur gerçekten. 🙂

    1. Buttonun v8 döneminde agresif yağmurlu yarışlarını çok özledim eski kurt sakin ama agresif seviyorum bu adamı bence de Massa Button iyi ikili olr…

  6. bottas giderse hulkenberg iyi seçenek gibi duruyor. kıyaslama şansımız olur ve ferrari hata yaptı mı yapmadı mı anlarız.

  7. two felipe haa.iyi olur.ama bana kalırsa kimi yada jenson gelse daha iyi olurdu.yada hulkenberg hakediyor.nasr da fena değil.
    son olarak insanlar ne çabuk massanın performansını unutuyor.ingilterede gördükki eski massadanda iyi bir massa vardı.sadece takım strateji hatası yaparak geçen yıl 3 zafer bu yılda ingilterede zaferden oldu.olan bahtsız massaya oldu.tıpkı heidfeld ve sutil bahtlı massa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir