Button, Gelişim Göstereceklerine İnanıyor

yazar:

kategori:

Jenson Button yeni araç RA108 ile etkileyici bir giriş yapamamalarına rağmen 2008’de iyi sonuçlar alacaklarından emin.

Geçen sene geçirilen kötü sezonu unutmak isteyen takım henüz öndekileri zorlayacak dereceler elde edemedi. Button takımın attığı adımları bildiğini ve gelişim göstereceklerini söyledi.

Button "Ra108 tamamen yeni bir araç bu bakımdan ayarları tamamen sıfırdan geliştiriyoruz. Aynı zamanda yeni ECU’ya geçtiğimiz için aracın sürülebilirliğini geliştirmeye çalışıyoruz."

"Bu mücadeleler ilk çıktığımız Barcelona testlerine, özellikle tek hızlı turlara, yansıdı ancak uzun sürüş istikrarını geliştirdik."

"Yeni aeodinamik parçalar için iyi bir temele sahibiz ve önümüzdeki testlerde oluşacak sorunlar için planımlarımız var."

"Hedeflerimize ulaşabilmemiz için çok fazla mücadele bizi bekliyor ve açıkçası bunlar 1 gecede olmayacak. Ancak takımda bazı çok iyi kişiler var ve sezon içerisinde gelişim göstereceğimize eminim." dedi.


Yorumlar

  1. Honda maalesef bu sezon da sıradan takım olma hüviyetini aşamayacak.İyi pilotlara,iyi bir ekonomik güce sahipler ancak olmuyor işte.Bir sorunları var ama onlar da bulamıyorlar…

  2. BAR geri gelsinnnnnnnnnnnnn 🙂 HONDA ya güveniyorum.Ama formula 1 tecrübe ister daha zamanları var.

  3. Hersene aynı diyorlar bir seferde olsun
    dediğin button

  4. looser honda avatarı

    bu hondacılar ne yapıyor kaç yıldır ben anlamadım. hala sorunlar hala şu bu. yeter ama artık. kendinize gelin Hondasınız siz yahu!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir