Brawn: "Button, Hamilton'a Meydan Okumak İstiyor"

yazar:

kategori:

Honda’nın spordan ayrılışı sonrasında Brawn’a sadık kalan ve 2009 dünya şampiyonu olan Button, gelecek sene McLaren’de Lewis Hamilton’un takım arkadaşı olacak.

29 yaşındaki Button’un Brawn/Mercedes ile görüşmelerinin para nedeniyle sonuca ulaşmadığı söylentiler arasında yer alıyordu.

Auto Motor und Sport’a konuşan Ross Brawn: “Aldığı karar hayal kırıklığı yarattı, çünkü birlikte çok iyi çalışıyorduk”

“Ama ne söylenirse söylensin konunun parayla ilgili yoktu. Sonuçta bizim teklifimiz, McLaren’inkinden daha çekiciydi.”

“Ama bu, daha büyük mücadeleler görmekten mutluluk duyacak bir pilotu takımda tutmak için bir anlam taşımıyor. Daha fazla görüşmek sonuç vermeyecekti”

“Jenson açıkçası Lewis Hamilton’a karşı aynı araçta olmak istedi.”

“Bu cesurca bir hareket ve saygı duymamız gerekiyor.”


Yorumlar

  1. kimin kimle oynayacağından bu kadar eminsen bence sahip olduğun herşeye bahis oyna da bu söylediğinden ne kadar eminsin görelim açıkçası ben bu kadar emin olmazdım malum ferrari aracı baştan tasarlayacak ki bu büyük risk bunu görmezden geliyorsunuz ayrıca sezon başında lastik problemi yaşadı diyorsunuz hamilton ise ilk defa bir dünya şampiyonuna karşı gp2 aracından daha agresif bir araçla yarışmaya başladı ve oluksuzlar yerine oluklu lastikleri de ilk defa kullandı eğer oluksuzdan olukluya alışmak michelinden bridgestone'a alışmaktan daha kolaysa çıkın bir deneyin diyorum macaristan için de takım içinde bir pilot diğerine aklına estiği şekilde ceza veremez ama sanırım sevgili pilotunuz kendisini takımın yöneticilerinden daha yukarıda görmüşki hamiltona cezayı hemen pist üstünde zaman turu atmasına engel olarak verebiliyor çok cesurca ve ukalaca bir hareketti kameralara yansımayan kısımlarda mclarenle arasında ne geçtiğne dair bişey diyemeyeceğim tabi ne söylersem birierinin günahını almış olurum bence yorum yapan herkes bunu göz önünde bulundursun

  2. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Tamam, o halde önümüzdeki sezon da Alonso Hamiltonla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarken, Ferrarinin daha hızlı olması önemli olmayacak. Sonuç, yani Alonsonun Hamiltonla oynaması akıllarda kalacak, senin dediğin gibi.

  3. Tabii söyledikleriniz doğru olabilir el_ fano_alonso, ancak anlatmak istediğim şey farklı. Birkaç sene sonra kimse saydığınız konuları hatırlamayacak maalesef, 2007'nin sıralamasına bakıp Hamilton Alonso'yu geçmiş diyecekler, tıpkı 2005-2006 için Alonso şampiyon olmuş diyecekleri gibi. Bir örnek vermem gerekirse 2002 sezonunu seyrettim, ancak şu anda aklımda kimin niye sorun yaşayıp kötü performans gösterdiği hakkında hiçbir şey yok. Tek hatırladığım Schumacher ve Ferrari'nin şampiyon olduğu. Belli bir süre sonra sadece sonuçlar kalıyor elimizde, geri kalanı aklımızdan çıkıyor maalesef.

  4. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    MİNARDİ ARKADAŞIM, haklısında yalnızca o konuda. sezon başında lastik değişikliği yüzünden performansını kullanamamış bir pilot var ortada. Ama bazıları bu durumu gözardı etmekle kalmayıp, Alonsonun bu lastik problemini aştıktan sonra, bütün yaşadığı olumsuzluklara rağmen kurduğu büyük üstünlüğü de görmek istemiyor. Macaristan da Alonso takım yüzünden haksız cezayı almış olmasa şimdi 3 kere şampiyondu.O zaman ortada Hamilton mu kalıyordu, kimi mi kalıyordu? Hatta o ceza olmasa belki Japonyada da haddinden fazla zorlayıp kaza yapmayacaktı. dokuzda yedi üstünlük kesinlikle azımsanacak bir şey değil. Bunu görmek istemeyenler Alonsoyu küçümserse ben daha ne diyeyim.

  5. F1 de aynı puanda iki pilot varsa, sırasıyla kimin en çok birincilik, ikincilik veya üçüncülük aldığına bakılır. Takım içinde kimin kimi kaç kere geçtiğinin önemi yoktur. Bu bilgiler ışığında 2007 formula 1 sezonu 2.si Lewis Hamilton'dur. Fernando Alonso 3. olmuştur.

  6. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    CAN BUNDY (SPA2000) ARKADAŞIM. o küştü gitti dediğin şampiyon, o yıl son dokuz yarıştan yedisinde sizin yenilmez sanmakta ısrar ettiğiniz Hamiltonu geçti. O SON DOKUZ YARIŞI İZLEMEDİN Mİ? YOKSA İZLERKEN ALONSOYU HAMİLTON MU SANIYORDUN? Sizin gibi sadece olayların işinize gelen kısımlarını görenleri aslında hiç muhatap almamak lazım.

    DOKUZDA YEDİ TAKIM ARKADAŞINA YENİLMEK BAYAĞI Bİ EZİLMEK OLUYO, BELKİ DE ADAMINIZ NORMAL BİR ŞEKİLDE GEÇİLMEYİP, ALONSO KARŞISINDA EZİLDİĞİ İÇİN TÜM BUNLARI BİLİNÇ DIŞINA İTİYORSUNUZ, KABUL EDEMİYORSUNUZ.

  7. jenson button avatarı
    jenson button

    The champion of 2010 F1 pilot will be JENSON BUTTON. There is nothing else to do and say…

  8. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    can bundy arkadaşım, kusura bakma ama çok salakça bir yaklaşım olmuş. Senin o küstü gitti dediğin adam son dokuz yarıştan yedisinde Hamiltonu geçerek sezonu bitirdi. Hemde Ron Dennise karşı. Böylece Hamiltonun yenilmez olmadığını, Her ne kadar sizin gibiler görmek, kabul etmek istemese de, herkese göstermiş oldu.

    Mclaren gibi şahsiyetsiz bir takıma gittiği için Button da 3. yarışın sonunda pişmanlığını açıklamış olacak.

  9. buttonun hamıltonu geçme ihtimalı yok denecek kadar az,yıllardır izlediğim button 3 senedir izlediğim hamiltonu geçemez.geçilmesinin bahaneside hazır,takım hamiltonu destekliyor..

  10. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    bi5r diğer dünya şampiyonu da hamilton'a meydan okumuştu.

    sonra küstü gitti.

  11. nurettin dovan arkadaşım yorumunu button taraftarlarını kışkırtmadan daha iyi bir üslupla yapabilirdin(kimki).tabi button bir kimi değil hamilton alonso değil. anlayamadığım bir konu ise button haberlerinin yorum kısmına her fırsatta bazı arkadaşların tekrar tekrar button hamiltona geçilecek diye yorum yapması.buttonın mclaren koltuğuna geçmesi bazı arkadaşları çok mutsuz etmiş galiba.

  12. button kimki hamiltona meydan okusun.button kusura bakmasında hamiltonla boy ölçüşecek bir pilot değil

  13. bakalım ne olacak ama lewis jensonu mağlup eder gibi geliyor bana.

  14. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    genelde Lewis'le kıyaslandı ve Lewis'in daha iyi bi şampiyon olduğu daha çok hakettiği konuşuldu Button'da sanırım kendine çok güvendiği için onunla eşit şartlarda karşılaşlamak aynı takımda olmak istedi Ross ne güzel söylemiş "Bu cesurca bir hareket saygı duymak lazım" saygıyla Lewis'in onu geçişini izlicez

  15. kaan kaanhan avatarı

    "Bu cesurca bir hareket ve saygı duymamız gerekiyor." RB ile aynı düşünceyi paylaşıyormuşuz 🙂

  16. hala ben aynı şeyi düşünüyorum alman mercedes adamlar çıkıp ırkçılıkla ilgili açıklama yapmicaktır yani

  17. hala ben aynı şeyi düşünüyorum alman mercedes adamlar çıkıp ırkçılıkla ilgili açıklama yapmicaktır yani

  18. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    bildiğim kadarıyla mercedesin teklif ettiği ücret mclarenden daha fazlaydı,hatta bu sitede de çıkmıştı bununla ilgili bi haber..

  19. bence çok saçma button'ın anlaşamamasının tek nedeni para.Ama yanlış yaptı bence hamilton'la pek başedemeycek gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir