"Schumacher, Pazartesi Günü Stuttgart Görüşmesine Hazırlanıyor"

yazar:

kategori:

40 yaşındaki Alman’ın, gelecek sene Mercedes ile Formula 1’e döneceği yönünde söylentiler devam ediyor ve şimdiye kadar her iki taraf da bu söylentileri açıkçası yalanlama yoluna gitmedi.

Bild’in haberine göre Schumacher şu anda Amerika’da tatil yapıyor ama Pazartesi günü menajeri Weber ile görüşme yapmayı planlıyor.

Görüşme, aynı zamanda Mercedes’in de merkezinin yer aldığı Stuttgart’ta yapılacak

Weber: “(2010’da) Mercedes’e gideceğini hayal edemiyorum. Yakın zamanda danışman olarak Ferrari ile olan anlaşmasını 3 sene daha uzatttı”

Bild ayrıca yeni satın aldığı boyun kuvvetlendirici makine ile egzersizler yaptığını belirtti.


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    hazırlıklar başlasın.

  2. f-1 de bir söylenti bu kadar uzun süre konusuluyorsa vardır bi gerceklik payı ben son 2-3 seneden bunu öğrendim =)

  3. Schumayerin kesinlikle f1'e dönmesi taraftarıyım.Hem formula 1'in izlenme oranları hemde rekabet açısından çok büyük bir keyif katacaktır.Schumayer,alonso,hamilton,massa,button,vettel'in içerisinde olacağı bir rekabet f1'in eski populeritesini yarış ve rakabet anlamında geri getirecektir.

    1 alman takım ve 2 alman pilot,başarısız olmaları imkansız gibi bir şey 🙂

  4. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Kendini yeterince sınadığını düşünüyorum, katıldığı turnuvalarda kendi durumuna baktı bence..

    Yerim ben bunları diye kafasına koyduysa yapacaktır. Diğer yanda kendini adadığı bir Efsane var..Ne olacağını bende merakla bekliyorum

  5. schumi'nin dönmesi f1 için iyi olur, ama kendisi için iyi mi yoksa kötü mü olacağını kimse bilmiyor, hatta kendisi bile bilmiyor, bu kadar uzun sürmesinin sebebi bu, o karar verdiğinde, kalan taşlar da yerine oturmuş olacak.

  6. inş gümüş tulum içinde görücez efsaneyi

  7. ben artık schumi dönerse şaşırmam. daha önce de dedim tüm söylentilerin ardından heidfeld gelirse bu sürpriz olur ve mercedes o şekilde sürprizi gerçekleştirmiş olur 🙂

  8. iyicene karıştı ferrari ile ilişkisini kesti die açıklamalar geliyor şimdi ise danışmanlık görevini 3 sene uzattığı sölenior içinden çıkmak zor gerçekten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir