Villenueve, Renault/Prodrive ile İlişkilendiriliyor

yazar:

kategori:

Geçen günlerde David Richards’ın Prodrive şirketinin, Enstone kökenli Renault takımını almak için görüşmelerde bulunduğu gündeme gelmişti.

Şimdi beklenen ise Jerez’de teste çıkan Ho-Pin Tung’u da bünyesinde bulunduran pilot menajerlik grubu Gravity Sport ile ilişkili Mangrove Capital Partners’in, Renault/Prodrive anlaşmasının bir parçası olması bekliyor.

Çin pilot Tung, bu senenin Spa 24 Saat yarışında Gravity Racing Int. ile sürüş yapmış ve takımda aynı zamanda Jacques de yer alıyordu.

Bir Prodrive sözcüsü: “Renault ile ilgili durum hakkında yorum yapamayız ama şu iyi biliniyor ki niyetimiz, Formula 1’e girmek”


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    İlginç bir adam bu..Formula 1 için değişik karakterlere ihtiyaç var aslında..Bence gelse fena olmaz.

  2. Bu arada unuttum söylemeyi. Prodrive kurucusu ve patronu David Richards BAR'ı yönetirken 2001-2004 yılları arasında Jacques Villeneuve ile çalışmıştı.

  3. Abdullah Çelik'in dediği gibi Prodrive ve Renault birleşmez (veya birleşemez). Aston Martin'in en büyük hisseleri DAvid Richards'a ait (ama resmi olarak Prodrive'ın Aston Martin hisselerini kontrol etme hakkı yok). Ayrıca Prodrive'ın Ford ile de güncel bağlantısı var motorsporları konusunda.

    Villeneuve ve Schumacher dönerse Formula 1'e, pistteki şampiyon sayısı 5 oluyor. Bu da ilginç bir olay.

  4. iki firmanın birleşmesi mümkün değil. prodrive zaten aston martinle birlikte

  5. Yahu her nedense şu Villeneuve'ü bir türlü sevemedim gitti. Babası ne kıyak adamdı ama… Hem hepsini boşver Richards gibi kurt bir patron takım satın alacak sonra onlarca boşta kalan iyi pilot varken Villeneuve'ü alacak, cık; böyle haber olmaz bikerem…

  6. Jacques saçın sakalın ağardı be 🙂 vazgeç bu sevdadan

  7. büyük ihtimal 2 firma birleşecek

  8. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Bu adamla ilgili tüm söylentilerin kendisi tarafından çıakrtıldığını düşünüyorum. o kadar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir