Mclaren "Button ve Hamilton 2010'da Çok Değerli Olacak"

yazar:

kategori:

Daily Mail’e konuşan Neale “Onun Brezilya’daki yarışından çok etkilendik. Jenson’ın çok çabuk öğrendiğini, olanları görüp hemen bilgileri verebildiğini biliyoruz.”

“Aslında bu birliktelik için sabırsızlanıyoruz. Onun takıma gelmesi ile bu öğrenme ve gelişme tutkusunun ne kadar öncelikli olacağını görmek istiyoruz.”

“O çok iyi birisi ve tüm mühendislerimiz gelecek sene iki şampiyonla birlikte çalışmak için sabırsızlanıyor. Çok sıkı çalışma yapacaklar.”

“Onlar gelecek sene çok değerli olacaklar ancak daha da önemlisi tüm F1 taraftarları için onların heyecanverici olduğunu düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. bobby fischer avatarı
    bobby fischer

    nurettin dovan düşüncene saygı duyarım. fakat button geçen sene neredeyse hatasız yarıştı. hamilton şampiyon olduğu sene 2007 de ve geçen yıl çok hatalar yaparak yarıştı. son yarışta bile birçok araç geçen webberi o pistte zorlayan bir yarış çıkardı. genelde böyledir hayat. ani başarı gösterdimi bir insan tesadüf deriz. fakat şu bir gerçekki eşit şartlar verilse belkide raikkonen alonso hamiltonu veya massayı geçebilecek pilotlar vardır bu gridde.

  2. kimse kusura bakmasın Button dünya şampiyonuda olsa Hamiltonun Alonsonun Massanın çırağı bile olamaz.Eşit şartları verin dediğimin ne kadar doğru olduğunu görürsünüz.Mclaren ve Mercedes umarım en iyi olurlar

  3. bobby fischer avatarı
    bobby fischer

    iddialı bir ikili.

  4. McLaren_ didem07 benim ıp numaramı mı görüyorsun?nerden biliyorsun selahattin özel olduğumu.

  5. Button ve Hamilton 2010 da çok değerli olacak onlara verilen aracın hakkını verecekler ama Rai ve Hamilton ın daha değerli olduna eminim ama Rai de sinyalleri bariz veriodu f1 deyken ralli denemeleri felan bence onun asıl düşüncesi 2011 de ferrari de f1 kariyerini noktalayıp ralli ye geçmekti ama takımın Alonso transferini erkene alması olayların böyle gelişmesine sebebiyet verdi üzülüyorum ama kim bilir daha nelere üzülüp sevincez sonuç olarak Brawn GP 2009 sezonuna bahşedilmiş mükemmel bi mucizeydi

  6. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "button 14. başladı 5.bitirdi
    hamilton 17.likten 3ncülüğe
    yarışın başında weberin saçma manevrasıyla geriye düşen ardından pit çıkışında yanan raikkonen 6ncı oldu ama button çok etkileyiciydi" bu cümlelere aynen katılıyorum Raikkonen'i alsalardı eminim onun için de çok etkileyiciydi derlerdi aynı Ferrari'nin Alonso hakkında onun ne kadar mükemmel olduğunu gördünüz mü açıklaması gibi!!!

  7. "can bundy (spa 2000)" yanlış yorumlamışsın arkadaşım. Button Lewis i desteklemek için gelme di yada emekliliğini garantiye almak için. Button şampiyon olarak kendini kanıtladı ve şimdi bence en büyük rakibini de geçmeye çalışmak için McLaren a geldi. Çoğunluğun aksine ben Button nın çok iyi bir pilot olduğunu düşünüyorum aracı daha nazik kulanıyorsa bile (unutmayın bu ona Monte Carlo da ne kadar avantaj sağlamıştı) ama yine de ben McLaren lı olarak Kimi yi istemiştim ki hala durum değişmedi. Çünkü yine bir Şamp. krizi olsun istemiyorum takımda. İnşallah olmaz.

  8. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    button son derece akıllı hareket etti.

    başka bir takımın kendisine veremeyeceği garantiyi McLaren ona sunacaktır. görevi de malum yeni bir coulthard olmak.

    coulthard yetenekleri malum bir iskoçyalı. hakkinen'e ve rai'ye yapmış olduğu refakat sonucu 1996-2004 yıllarını garanti altına almıştı.

    button'da şimdi hamilton'a refakat görevini yerine getirecek. bunu iyi yaparsa emekliliğini garanti altına almış olacak.

    (geçen sene işsiz kalacak bir insan için gayet güzel)

  9. butonın ne kadar şişirilmiş bir balon olduğu yeni sezonda ortaya çıkacak
    brezilya yarışından etkilenmek;
    button 14. başladı 5.bitirdi
    hamilton 17likten 3ncülüğe
    yarışın başında weberin saçma manevrasıyla geriye düşen ardından pit çıkışında yanan raikkonen 6ncı oldu ama button çok etkileyiciydi
    barichello start alamadığı o iki yarışta adam gibi start alsaydı belki o şampiyon olacaktı o zaman barichelloyumu alacaktınız?

  10. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Forza Mclaren…

  11. küçüklüklerinden beri button ı yarıştırmayı hayal ederlermiş.. 🙂

  12. Jenson Button çok önceden McLaren'a getirilmeliydi. Mika Hakkinen'in yanına koyulup yarıştırılmalıydı. En azından böylece "uzun vadeli" bir pilot kadrosu kurulabilirdi.

    McLaren'in bu sene iyi bir pilot kadrosu kurduğuna inanıyorum. Geriye kalan tek şey pilotları "iyi yönetmek". Zaten iyi bir araç yapacaklarına şüphem yok.

  13. vallahi bir yorum yazmadan iki kere düşünüyorum,şimdi Jenson Button'u brezilyada keşfeden e demezlermi yeni mi fark ettin be adam.

  14. Çok doğru söyledın Selattin özel zamanında bu takıma Alonso'yu da alan McLaren yöneticileriydi iltifatın için tekrardan teşekkür ediyorum.

  15. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    namex=laf olsun torba dolsun

  16. Brezilya yarışında ne kadar iyi olduğunu farketmişler!!!helal olsun mc laren yöneticilerine gelecek vaad eden pilotları bu kadar erken fark etmek her takım yöneticisinin harcı değil.

  17. Tabiki bizim içinde heyecanlı olcak , Avusturalya Gp ye kaç ay kaldı ya XD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir