Eski Formula 1 Pilotu Yoong, Lotus'ta Görev Aldı

yazar:

kategori:

Malezyalı Yoong, takımın Asya’daki genç sürücü yetiştirme programını yürütmekten sorumlu isim olacak.

Takımın Avrupa’da bu görevini yapacak olan isim Litespeed’den Nino Judge olacak.


Yorumlar

  1. lotus'ta görev aldı diye okuyunca, pilot oldu sandım bir an. yok artık böyle f1'in…….. demeye hazırlanıyordum ki, neyse pilot değilmiş. ırk kontenjanından dönüş yapan isimlerden birisi işte..

  2. Alex Yoong 1976 Malezya doğumlu. Yarışmaya 18 yaşında başladı. 2002 de Minardi'de Mark Webber in takım arkadaşı idi. 2001 in birkaç yarışında da yer almıştı. Performansı ise maalesef çok kötüydü. Takım arkadaşından 1 saniye fark yiyordu sıralamalarda. Hatta bazı yarışlara yüzde 107 barajını geçemediği için katılamadı. Her ne kadar başarısız da olsa Malezya'da sevilir sayılır el üstünde tutulur.

  3. İyi pilotlar dönsün eskilerden Hakkinen başta olmak üzere, Damon Hill'in de dönmesini isterim. Ama kesinlikle yarıştıkları dönemde kendilerini aşamayan pilotlar dönmeyi hiç düşünmesinler…

  4. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    gelseydi o da, eksik kalmasaydı 🙂 zaten eskiler yavaş yavaş dönüyor gibi di mi? 🙂 schuminin kesin gibi bi şey heralde, açıklamıyorlar ama. villeneuve'i zaten biliyoruz. ya häkkinen de döner mi acaba? pek sanmam ama.

  5. İngiliz asıllı Malezyalı bir firmanın Malezyalı bir pilota görev vermesi çok doğal. Ben yarıştırmalarından korkuyordum Alex Yoong'u…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir