"BMW Büyük Takımları Yenmeye Hazır Değil"

yazar:

kategori:

Son test günlerinde gelişim göstermelerine rağmen, Alman takımın pilotları sezon başlangıcında Ferrari ve Mclaren’e karşı galibiyet mücadelesi verebileceklerini düşünmüyorlar.

Blick’e konuşan Heidfeld "Mclaren ve Ferrari’ye yaklaşamadık. " dedi ancak Renault, Williams ve Red Bull’un önünde olduklarını söyledi.

Heidfeld’in Polonyalı takım arkadaşı Kubica da onu destekleyici açıklama yaptı.

Kubica "Evet, hâlâ problemlerimiz var. Araç istikrarlı değil. Bazen zaman tablosunun gösterdiği kadar iyi durumda olmuyoruz. Başka zamanlarda ise zaman tablosunun gösterdiğinden daha iyi durumda oluyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. BMW deki sorun denge sorunu. Jerez testlerinde de bu sorunların çoğunun üstesinden geldikleri belli. Ama yinede bu testlerin çok fazla şey ifade etmediğini söyleyeyim. Geçen seneki diziliş tekrarlanır. Ama BMW öndeki takımlara daha fazla yaklaşacaktır buna eminim.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    kubica'nın dediklerine göre bu sezonda 3 veya 4.olarak bitirebilirler…gibi :)williams orta sıralardaki takımları korkutacak…gibi:)

  3. hakan senin yayınlanan yorumun var mı? 😀 hiçbirini okuyamadım şanlıyım galiba:))

  4. bmw'in bu sezon da iyi işler çıkaracağını düşünüyorum ben.. bu testler geliştirme çalışmaları için sonuçta.. en iyi test yarıştır.. dedikleri gibi bile olsa bir kaç yarış sonra kendilerini toplarlar.. belki şampiyonluk zor (kimi olacak 😀 )ama yarış bile kazanabilirler..

  5. Yorumunuz tamamen BÜYÜK harflerle yazıldığı için yayınlanmamıştır.

    -Editör-

  6. hakan sen hayal görüyorsun reno bmw ye yetişemedi daha çok çalışması lazım…ferrariyle bu sene kapışmaları ihtimal dehilinde bile değil..no way

  7. Yorumunuz tamamen BÜYÜK harflerle yazıldığı için yayınlanmamıştır.

    -Editör-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir