Button da Silverstone'un Takvimde Kalmasından Memnun

yazar:

kategori:

BBC’ye konuşan Button “Bu gerçekten iyi bir haber. Bu konuyu çözdükleri için memnunum. Silverstone en harika pistlerden birisi.”

“Bu şekilde olan gerçekten 3 pist var: Spa, Suzuka ve Silverstone. Onlar hızlı ve akıcılar, geçişi kolay olan bir pist değil ancak sürmek eğlenceli ve Formula 1 aracını limitte görmek için harika bir yer.”

“Göze hoş gelen bir pist ve Silverstone’da aynı zamanda çok fazla tarih var.Tekrar oraya çıkmak için sabırsızlanıyorum çünkü Britanyalı taraftarlar oldukça destek veriyorlar. Çok mutluyum.” dedi.

Button ayrıca artık hedefinin birden fazla şampiyonluğu garantilemek olduğunu söyledi.

Button “Tam olarak bu hedefe karar verdim. Hedefim her zaman adı ne olursa olsun Brackley kökenli takımla şampiyon olmaktı.”

“Bu nedenle hedefim belliydi ve artık yeni bir mücadeleye ihtiyacım var. Takım değiştirmek ve Lewis’in yanında çalışmak tabiki mücadeleci olacak ve bunun için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Simulasyonlarda oynarken saydığı 3 pist, özellikle Suzuka kendi limitlerinizi görmek için ideal. Silverstone'da pek fren yapılmıyor, Spa'da eau rouge ve son 2 şikan muhteşem, Suzuka'da ise s viraj ve ilk viraj şahane.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir