Yarış Simülasyonları – Güncel Haberler

Renault Sport truck. 27.01.2014. Formula One Testing, Preparations, Jerez, Spain. - www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Charniaux / XPB Images
Renault Sport truck.
27.01.2014. Formula One Testing, Preparations, Jerez, Spain.
– www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com – copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Charniaux / XPB Images

iRacing. com, Formula Renault 2.0 ve 3.5 lisanslarını aldığını açıkladı.

40’tan fazla lisanslı, lazerle taranmış araçlar arasında yerini alacak olan 2015 Formula Renault 2.0 ve 3.5 araçları iRacing’deki şu anda güncel olmayan açık tekerlek serisi boşluğunu doldurmaya çalışacak.

Renault Sport araçlarının gelmesi üzerine özel kampanya kodu ile yeni üyeler 3 aylık üyelik paketini 5$ alabilecek.

PR-RENAULT

Mevcut üyeler için ise 20$’a 25$, 75$’a 100$ kredi seçenekleri mevcut ve 31 Temmuz’a kadar herhangi bir seçenek 1 kez kullanılabilecek.

pcars

Slightly Mad Studios’un çok satan oyunu Project CARS’a yeni bir ücretli paket eklendi.

PC için Steam‘de 11 TL’ye satılan Audi Ruapuna Speedway Expansion ; Audi’nin 2 efsane yarış aracı 1989 Audi 90 IMSA GTO, Audi’nin ilk Le Mans araçlarından R8 LMP900, 2013 ve 2014’te Le Mans’ı kazanan R18 e-tron quattro ile Yeni Zelanda’daki Ruapuna Park International Raceway pistini içeriyor. 2012 Audi A1 quattro ise ücretsiz olarak oyuna eklendi.

Stok Car Extreme

Reiza Studios, Stock Car Extreme ve 2016 sonunda çıkaracakları yeni oyunu için Indiegogo üzerinden bağış topladı. 78.000$ olarak belirlenen miktar aşıldı ve son güne girilirken 89.000$’ı geçmiş durumda. Stock Car Extreme’e ilk olarak V8 Supercars’daki Holden Commodore’un lisanssız Super V8 adını almış hali ile Montreal’in günümüzdeki versiyonu eklenecek. Takip eden güncellemelerde eklenecekler ise ;

– Mitsubishi Lancer EVO X Cup
– Mitsubishi Lancer Evo X Rallycross ve rallikros parkuru
– Copa Montana
– Renault Fluence Marcas
– Honda Civic Marcas
– Formula V10
– Yenilenmiş F3 Brezilya modelleri
– Supertrucks ve parkurları
– Velo Citta
– 2015 Interlagos
– Yenilenmiş hud ve arayüz
– Oculus Rift desteği
– Dinamik pist koşulları, daha gerçekçi vites değişimleri, yeni lastik fiziği ve modeli

RR

RaceRoom Racing Experience, 4 haftalık % 25 yaz indirimi kampanyası başlattı. 4 hafta boyunca belirli paketler 1’er hafta boyunca indirimde kalacaklar.

Ayrıca uzun zamandır beklenen Paul Ricard pisti kullanıma sunuldu.

RaceRoom

AC

Uzun zamandır sessiz kalan Kunos Simulazioni, Assetto Corsa için sıradaki ücretsiz içeriklerini yapımcı Stefano Casillo’nun Youtube kanalından denemeye başladı.

Sıradaki güncelleme ile oyuna Circuit Park Zandvoort pisti ile birlikte Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde, Audi Sport Quattro, Lamborghini Miura, Nissan Nismo GT-R, Toyota GT-86 araçları eklenecek.

rFactor

Yolu simülasyondan geçenlerin mutlaka oynadığı oyunlardan olan rFactor, Pazartesi gününe kadar % 75 indirimle 10 TL’ye satılıyor.

Hala oynayan ve koleksiyon yapanlar için güzel bir fırsat…

rFactor Steam


Yorumlar

“Yarış Simülasyonları – Güncel Haberler” için 2 yanıt

  1. @ozmoturk Ozan peki iracing in bu gece/gündüz dönüşümü getirme gibi bir projesi var mı deli etcek o beni 😀

    1. sene sonu DX11 çıkacak, ondan once gece gündüz döngüsü olmayacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir