Silverstone, Bilet Satışlarında Kendine Güveniyor

yazar:

kategori:

Silverstone, Donington’un umutlarının sürdüğü dönemlerde ikilemde kalmıştı ve geç açıklanan anlaşma, bilet satışlarının da geç başlaması anlamına geliyor.

Bu gecikmeye rağmen Silverstone’nin idari sorumlusu Richard Phillips, 2010 yarışının satışlarda sıkıntı yaşamayacğaını söyledi.

Phillips: “Satışlara daha erken başlayamamız utanç verici ama doğru anlaşmayı yapmamız gerekiyordu.”

“17 senelik anlaşma, doğru bir zaman penceresi ve satışlara çok erken başlamak için acele etseydik, muhtemelen bu yanlış olacaktı. Ama iyi bir takımıma sahibiz ve harika bir pist ile harika taraftarlarımız var”

Phillips, biletlerin geç satışa çıkmasının, Silverstone için tamamıyla yeni bir tecrübe olmadığını, taraftarların ilk ilgilerinin cesaret verici olduğunu söyledi.

Phillips: “Bu bize 5 sene önce, son anlaşmamız başladığında da olmuştu. Noel’e, bir parça endişe ile girmiştik. Ama Ocak ayı sonuna geldiğimizde çok bilet satmıştık”

Phillips ayrıca, Donington Park’ın sorunları nedeniyle ortaya çıkan belirsiz sürecin, kendileri için başa çıkılması zor bir durum olduğunu da kabul etti.

Phillips: “Bizim için zor bir dönemdi. 2008’de Silverstone’nin Cuma gününde olduğunda, dürüst olmak gerekirse hayatımın en kötü günlerinden biriydi ve çok zordu”

“Başarılı olamadılar ve böyle olmamasını dilerdim. İşi bozmak için herhangi bir gerçek nedenleri yoktu”

Bununla birlikte Silverstone’nin yeni anlaşmasının açıklanmasının ardından Salı günü 24 saat içinde 1,2 milyon sterline denk gelen 6,500 biletin satıldığı açıklandı


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir