Ricciardo, Yarışta Vettel’i Geçebileceğinden Emin

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu Daniel Ricciardo, sıralamalarda Ferrari’den Sebastian Vettel’in arkasında kalsa da yarışta onu geçebileceğini düşünüyor.

Antrenmanlarda umut verici performans sergileyen Red Bull pilotları sıralamalarda Ferrari pilotlarının gerisinde kaldılar.

Ricciardo “Onları geçme şansımız olduğunu düşünüyorum, gerçekten buna inanıyorum. Ferrari dün düşük ve ağır yakıtta çok gerideydi bu yüzden nerede olduklarını tahmin etmek zor çünkü bugün çok daha fazla performans buldular.”

“Dünkü uzun sürüş performansımız oldukça iyiydi bu yüzden yarın onları geçebileceğimizden eminim. Yarış performansımız güçlü olacak.”

“Dürüst olmak gerekirse seansımdan mutluyum.”

“Çok yakındı ve turumun yeteri kadar iyi olduğunu düşündüm. Mühendisimin 3. sırada olduğumu söylemesini bekledim. Ancak Seb’in çok az farkla gerisinde kaldım.”

“Açıkçası bu hafta sonu bazı sorunlar yaşadık ancak takım olarak şu ana kadarki en sağlam yarış oluyor.” dedi

 

 


Yorumlar

“Ricciardo, Yarışta Vettel’i Geçebileceğinden Emin” için 13 yanıt

  1. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    hadi ric özledik artık podyuma çık da gülcemalini görelim

  2. Kalkışta geçtin geçtin. Geçemedin podyuma çıkamayacan.

  3. Pistte hızlı araçla bile olsan geçemezsin ki. Pistte ne geçiş yeri var, ne de düzlük. Düzlük olsa bu kez düzlük hızınız yetmeyecek. Zaten düzlük olmadığı için orada.

    1. Onur Gentas avatarı

      Günay amma düzlük demişsin ha:)

      1. Ehehehe harbiden la! Düzlük 😀

    2. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene hami ve alo’yu süper geçmişti

      1. Geçen sene Renault motoru bugünküne göre çok daha rekabetçiydi. Bu sene ne yaptılarsa hepten batırdılar. Ufak ufak topluyorlar, dayanıklılığı koydular ama güç hala yok.

  4. Bence Vettel’i geçmeyi değil, Raikkonen’i arkasında tutabilmeyi düşünüyor.

  5. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    Ama bu sefer red bull sana yardım edemeyecek vetteli geçmen için malum sen daha iyi olsan da (!) ferrarin onu tercih ettiği için 🙂

    1. OtonomAktor avatarı

      Ferrari iyi olduğu için değil Schumacher gibi yeniden bir alman ekolü oluşturmak istediğinden Seb i tercih etti. Aynı araçla Ricciardo ya yenilişini kabullenmelisiniz artık adam hem sıralamalarda hem puanlarda hem de pist üstünde yendi vetteli.

      1. SebastianVettel05 avatarı
        SebastianVettel05

        Red bull pist üstünde kapıştırmadı zaten ama vettel için geçen sene sorunluydu bunu kabul ediyoruz ama beraber finish gördüklerinde ric şöyle önde pole de böyle önde demek işinize geldiği için söylüyorsunuz benim kızgınlığım ona 🙂

        1. OtonomAktor avatarı

          yahu sizin parmak çocuk yenildim diyebiliyor sizinde taraftar olarak bunu kabullenmeniz lazım artık. adam geçen sene vettel için sorunlu dediğiniz o araçla 3 yarış aldı, el insaf.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir