Lopez, Renault İle İlgilendiğini Kabul Etti

yazar:

kategori:

Önceki söylentilere göre Lopez, Fransız otomobil üreticisinin F1 takımını alma niyetinde olan adaylar arasındaydı.

Şimdiye kadar bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınan Lopez, Çarşamba günü Motor Sporları İş Forumu’nda ilk defa niyetini dile getirdi.

Lopez: “Çok fırsatçıyız. Uzun bir süredir F1’deyiz, orada çok arkadaşımız var. O çevrede bazı işler yaptık ve daha fazla içine girmeyi hiç düşünmedik”

“Şimdiki durum ise yeni takımlar, yeni yatırımcılar için bir fırsat sunuyor, beliresizilikten değil, değişimden. Değişim zamanları, yeni bir iş için iyi bir giriş noktalarıdır.”

“Değişim zamanlarının ortasındayız. Dir diğer fırsata baktık ve olan da bu. Şimdi spora girmek ve yeniden oluşum platrformunun bir parçası olmak için bir fırsat olduğuna inanıyorum.”

İnanılan o ki eğer Lopez’in teklifi kabul edilirse, yeni isim yerine takım Renault olarak yoluna dvam edecek.

Lopez: “Yeni başlayan bir takımla iş çok farklı olacaktır. Eğer Renault ile bir anlaşma yapacaksak, kendizimi kurucu bir takım olarak bir temele oturturuz ama farklı bir iş olur”

“Bizim için zaman içindeki stabiliteyi doğrulamak önemli. İş fırsatları, takımdan daha fazlasını ortaya çıkarmaya değil, elimizdeki iş platformundan daha fazla parayı elde etmeye dayalıdır.”


Yorumlar

  1. ewt renault ismi kalırsa süper olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir