Ecclestone, Ferrari’nin Ekranda Boykot Edildiği İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone ve Ferrari, Ferrari’nin Macaristan GP’de bilerek ekranda fazla gösterilmediği iddialarını yalanladılar.

İtalyan Rai televizyonu yorumcusu Gianfranco Mazzoni, Ecclestone’nun kontrolündeki FOM’un Ferrari pilotları Sebastian Vettel ve Kimi Raikkonen’in araçlarını ilk iki sırada yer almalarına rağmen pek göstermediğini söyledi.

Mazzoni, Ecclestone ile Ferrari yönetimi arasında gerginlik olduğunu bu yüzden FOM’un böyle bir yaklaşım sergilediğini iddia etti.

Bu iddialar karşısında Arrivabene “Bu saçmalığa son verelim.” dedi ve kameraların ikili mücadelelere odaklanmasının çok normal olduğunu dile getirdi.

Ecclestone “Ferrari’ye boykot gibi bir şey fark etmedim. Kesinlikle benim tarafımda bir şey yok. Kayıtlara tekrar dikkatlice bakmalıyım.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone, Ferrari’nin Ekranda Boykot Edildiği İddialarını Yalanladı” için 7 yanıt

  1. Arkada milyon tane mücadele var iken neden kendi başına olaysız seyreden Ferrari’leri göstersinler?

  2. Gianfranco Mazzoni abartmış bayağı.Arkada kıyamet koparken komiserler her 5 saniyeye bir ceza basarken,önde bir defa dahi blokaj yapmayan Vettel i mi gösterecek.Önde olan başını alıp gidiyor bari bırakın da arkada ki ikili mücadele leri görelim…

    1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      +1

  3. Mercedes önde olurkenkinden az gösterdi…..şaka maka ferrari her önde olduğunda rekabet oluo

  4. Schumi’nin büyük farkla kazandığı yarışlarda da bu durum çok olurdu. 2002 ve 2004 sezonlarında Schumi’yi sadece startta, pitstoplarında ve finish’e gelirken gördüğümüz yarışları hatırlıyorum. İkili mücadelelere odaklanılması çok normal.

  5. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

    Ya zaten vettel en önde olunca göstermiyorlar ki redbulda da böyleydi uçup giidiyo 🙂

  6. Farkı SC periyodun kadar 20lere çıkarmış, kendi hallerinde dönüyodu Ferrari ikilisi… Arkada deli mücadeleler varken gayet normal. İtalyan paronayası işte!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir