Trulli "Ferrari Kesin Şampiyon!"

yazar:

kategori:

Henüz tek bir yarış turu bile atılmamış olmasına rağmen Jarno Trulli, Ferrari’nin 2008’de şampiyon olacağını söyledi.

Toyota pilotu Jarno Trulli geçtiğimiz hafta Bahreyn’de Maranello kökenli takımın pilotlarına karşı çalışmalarını sürdürmüştü.

Autosprint Dergisine konuşan Trulli "Bana göre Mclaren’den bile 0.5 sn daha hızlılar. Bana göre şampiyona başlamadan bitmiş ginbi görünüyor." dedi.

İtalyan pilot Ferrari takımının yeni kurallara en iyi adapte olan takım olduğunu söyledi.

Trulli "Pistte onları izlediğinizde kollarınız aşağıya düşüyor." dedi ve F2008’in performansının kaygıverici olduğunu söyledi.

Trulli ayrıca Renault, Williams, Red Bull ve BMW gibi takımlarla mücadele edebileceklerini ancak TF108’in Ferrari ve Mclaren’e yaklaşamayacağını söyledi.

Trulli "Ferrari ve Mclaren ulaşılabilecek bir yerde değil bu yüzden podyum için konuşmak gerçekçi olmaz." dedi.


Yorumlar

  1. McLaren-Mercedes arkadasim son yarisi hatirliyomusun? Raikkonen finish cizgisiniz gectikten tam 57 saniye sonra bir Mclaren geldi (Alonso), tur basina yaklasik 1 sn 🙂 o yuzden bu tur aciklamalari normal karsilamaniz lazim 🙂

  2. yahala mı hazımsızlık yeter ta kaç ay geçti üstünden ahal şöle şampiyonluk böle şampiyonluk ankadğm kadarıyla yıllar geçse içinizde kalcak galina o şampiyonluk biraz da ileri bakın ya..bu arada biri de sezon öncesi testlerine bakmayın demiş bence sn önce bi geçen senekiyle bu sene atılan tur zamanlarına bak aydınlanmana bayağı yardımı olur.

  3. aşağıda bi arkadaş Ferrarinin tur başı 1-1.5 sn hızlı olucağını söylemiş yine geçen seneki aynı seneryolar Ferrariciler iyi hatırlarlar o yarış çok hızlıydınız tamam ama neden hızlı olduğunuzda hemen sonra ortaya çıkmıştı hem çok hızlıydık dediğiniz yarışta bile Alonso ile Kimi arasındaki fark 7 sn idi ve 1 hafta sonrasında Malezya Gpsinde McLaren ezici üstünlükle double yaptı ve 1 sn hızlı olan bu sefer McLaren di :)))Ferrari esnek taban olayını atlatana kadar baya zorlandı yok rüzgar tüneli bozulmuş bilmem ne tabi siz sandınız esnek taban bulunmıcak biz böyle rahat rahat kazanırız yarışları ama sonra ortaya çıkınca paniklediler ve sade olan F2007 ye parçalar eklemek için rüzgar tünellerine yüklendiler buda bozdu tünelleri :))))

  4. racer-fzero! sezon sonunu bekle arkadas martaval okuyan biri daha cıktı…

  5. aragon!!! :)) hiç gülücem yoktu valla ya. Kendini avutuyosun 2000'deki spa gp sinden bahsediyosun Öldüm Öldüm Gülmekten…

  6. adsız_ferrarici avatarı
    adsız_ferrarici

    adam biliyorki böyle konuşuyor.

    ama yine motor sporlarında ne olacağı belli olmaz.

    bence bu sene en büyük çıkışı kovailenen yapacak.

  7. Kimi havasını alır, Massa bir daha yol vermez adama şampiyon ol diye. Kaldı ki BMW neyin üzerinde bu denli ısrarla çalışıyorsa onu başardımı işler çok karışacak. McLaren zaten durdurulamaz. Williams çok süpriz yapacak. Bu yıl hiçkimse öyle kolay şampiyon olamayacak. Ferrari daha çok bekler öyle skandal çıksında şampiyon olayım diye.

  8. ne de olsa jarno da bir italyan. saçmalaması gayet normal. madem böyle bi kehanette bulunuyosun güzel kardeşim, kaç vakte kadar şampiyon olacak onuda söyle..yoksa abide şu mantık mı var; beni bile geçtilerse kesin şampiyon olurlar…:((

  9. ALONSO_VAHİT avatarı

    ya bakıyorumda turulli bir konuşlmuş herkesin kafası karışmış ya.. tamam ferrari hızlı belkide su an için en hızlı araba. ama bir şeyi unutuyorsunuz. ferrari toyotayla test yaptı bir mclaren ya da reno bmw yoktu o testte bende bu kadar karamsar ferrariyi bu kadar ön plana çıkarmamak gerekir. bu formula1 neyin ne olacagı belli olmaz. ama ben sunu biliorimki çok çekişmeli olacak. bir takım alıp basını gidemeyecek

  10. Trulli bari sen yapma yaw… Biz temaşakar olarak bile sezon öncesi testlerin önemli olmadığını bilirken sen pilot olarak nasıl böyle konuşuyon anlamayamıom… Hele bi 5 yarış geçsin o zaman çıkar ak koyun kara koyun …

  11. Gercekten tum tarafsizligimla ve uzulerek soyluyorum ki Ferrari`nin bu sezon rakibi yok, Ikincilik icin sirasiyla Williams, Redbull ve Renault kapisir gibime geliyor, Bmw`yi bilerek saymiyorum, Gecen sezon ki kadar basarili ve istikrarli olamayacaklar bence..

  12. McLaren tifosi avatarı
    McLaren tifosi

    :)))) sezon baslamadan yapilan sacma bir yorum sadece bakicaz ilk 4 yaris ortaya koyar olayi mclaren sezon un ilk 4 yarisinda herzamanki gibi kendini gelistirir bakcaz bakalim..

  13. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    kimi25…ferrari'yi de yarışa az döndürmediler ama :))) onu geç istiyorsan 🙂

  14. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    spa 2000 mi? sen daha ordamısın ? hakkinen'in geçişini izleyerek kendini teselli etmeye devam et :)))

  15. ya siz hala ne geyiği yapıyosunuz anlamıyorum
    fia kime kıyak yapmış şampiyonluk için
    -çalıntı bilgilerle hazırlanmış araçla yarışan mclaren
    -japonyada fianın salaklığı yüzünden avantaj kazanan mclaren
    -aracı vinçle kaldırılıp yarışa döndürülen mclaren
    -pilotlar şampiyonasında kendi pilotuna(alonsoya) bile çakallık yapan mclaren
    -son iki yarışa 17 puan önde giren mclaren
    ve fia kıyak yaptı
    ferrari hiç geçiş yapmadı diyenler sezonun ikinci yarısının startlarını bi izleyin bakalım monzada problemli raikkoneni geçmekten bahsedenler çinde geçildiklerini unuttular
    şu hazımsızlığı bırakın ferrari hakederek söke söke şampiyon oldu utanmasanız hakemler yaptı diyeceksiniz

  16. alpocionerr!!! sen istersen spa 200 izle önündeki arkandaki mclarense hızlı olmasa bile geçer schumiymiş. geçen seneyi siz bir hatırlayın ferrarinin tek bir geçişi bile yok mclareni fıanın armağanı bir şampiyonluğunuz var

  17. takımlardan bahsediyo heralde yanlıs anlamadıysam.

  18. başlamışken ilk 20 yi de soyle istersen:D .senin düşüncen ve trulli nin bir italyanın düşüncesi hayali .ne diyebiliriz:)))

  19. Rami!!!! Sen Ne Dediğinin Farkındamısın??? Bir Araç Hızlıysa geçer Aslanım Önündeki Schumi bile olsa Eğer Hızlıysan Geçersin… Kimse Nedenini Bilmediği Şeyi Sormaz Nedenlerini ogren gel oyle bize soyle monzada Ferrari niçin yavas kaldı Japonyada Ne oldu Gilles villeneuve Pistinde Ne oldu bunları söyle Monaco F2007yle karakteristik olarak uyuşmuyordu artı Aracın Benzin Deposunda bilinmeyen bir toz cıktı Ferrari'nin neler yaşadıgını soyle Sonra Hamilton'u Öv Alonso'yu da Sato Geçmişti Demekki Hızlı Olan Yavas Olanı geçiyormus.. Bize Martaval Okuma Kardes Biz bunları Her zaman duyuyoruz Sende içinde Ferrari Kelimesi geçen Haberlere Yorum Yazamazsın… Nedenlerini Anlat Bilmeyenler ögrensin tmm mı!!?!

  20. bende trulli ye sonuna kadar katılıyorum.ferrari melbourne de tur başına 1 veya 1.5 saniyeye yakın fark atar mclarenlere.ama şimdiden kovalainen 3ncü hamilton 4.cü olurderim.bu arada trulli ye laf atanlar ne oldu size doğruyu söylemiş.açık sözlü olduğundan.ne desin ya ferrariye toyota tur bindirirmi desin. yiğidi öldür hakkını yeme inşallah alonsoyu toyota mağlup ederde görürüz o konuşunları sonra.

  21. Geçen yılda ilk yarışı 20 saniye önde tamamladığında öyle demiştiler ee ne oldu. çaylağı geçemediler italya monzada 30 saniye geriden bi çaylak nasıl kimiyi geçer dersi vermedimi. monacoda tur bindirmedimi. kanada da 4 kere güvenlik aracına rağmen birinci olmadımı. japonyada çaylak olmasına rağmen yağmurda birinci olmadımı. şunu da söyleyeyim geçen yıl bu casusluk olayı olmasa mclaren ferrariye en az 50 puan fark takacaktı. yetişmesi bi kenara yaklaşamıyordu bile. herşey casusluk olayı ve alonso vakasından sonra patlak verdi. biz hala hızlıyız. sezon bi başlasın hele reno ve BMW lerde var işin içinde.

  22. Seni sewerim Trulli ama bu yorumuna asla katılamam yani !!!! ….

  23. kullandığın araç ferrarinin yanında öküz arabaı gibi kaldığı için böyle düşünebilir ama ferrarinin okadar hızlı olacağını ve okadar dayanıklı olacağını sanmıyorum buyıl süprizlere açık bir yılve birçok takımla şampiyonluk çekişmesinin yaşanacağını düşünmek okadarda hayal değil

  24. Trulli de rengini belli etmiş oldu zaten kendisi bir italyan autosprint dergiside Ferrari yanlı haberleri ile ünlü bir dergi doğaldır böyle haberler..

  25. turilli senmi geçecen RENAULT u eee geçte görelim ozaman toyataynanmı iii alonso nun nelsonun yanına yaklaşa bilecenmi gelde yaklaş olur mücadeleye girede görelim renault ile…..

  26. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    arkadaş biliyor olayı 🙂 ferrari gizli bi yere çekiş kontrol sistemini monte edecek değil mi :)))

  27. kim demiş trüülü demiş.haaa işin aslıda şu eğer f2008 in foyası sezon bitene kadar ortaya çıkmassa doğru demiş.Yada ikinci bi stepni çıkana kadar.ikinci ihtmal çok zayıf.Evet motorsports ne olur belli olmaz

  28. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ferrari'nin kendi başını alıp gitmesini istemem doğrusu…2002 ve 2004 bu yüzden pek zevkli değildi millet'in yarışları izlemeden ferrari'nin kazandığını bildiği sezonlar oldu. kısacası tahterevalli gibi bir sezon olsun :)))

  29. :)))))
    ———————-
    go trulli go 😛
    ———————-
    Çekiş Başlı (köpekbalığı) Biyonik F2008
    —————————————
    GO KiMi GO Forza FERRARİ "F2008"

  30. böle yorumları hiç sevmiyorum sonuçta bu bir motor sporu ne olacağı hiç belli olmas kesin konuşmamak lasım. ama umarım dediği gibi olur ve şampiyon ferrari olur:)

  31. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    trulli naptın ya nazar deydirecen şimdi 🙂

  32. 2005 de mclaren öyleydi araç çok hızlıydı yanına bile yaklaşan olmuyordu ama hep yolda kalıyordu ferrari hızlı evet ama geleneksel dayanıklıkları soru işareti hala…

  33. çok acele etmişsin be trulli. böyle korkak olsaydı herkes bir sezon yapılmadan ikincisine geçilirdi. haklıda olabilirsin o ayrı mevzu ama motorsporlarında ne olacağı belli olmaz diuyelm yinede. inşallah mücadele dolu bir sezon olur

  34. KiMi Matias İce Man avatarı
    KiMi Matias İce Man

    yürü be trulli :):D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir