Arrivabene: Üçüncü Galibiyet Cennet Gibi Olur

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene, ikinci galibiyete rağmen ayaklarının yere basması gerketiğini söylüyor.

Ferrari Macaristan GP’sine 3. ve 5. sıralardan başlamasına karşın henüz ilk virajda 1 ve 2. sıraya kadar yükselmiş ve Ferrari bu yılki ikinci zaferini elde etmişti.

Bu galibiyet ile beraber Ferrari ve Vettel şampiyon olabilir mi? soruları akla geldi.

Eski F1 takım patronu Flavio Briatore “Bu sezon şampiyonluk imkansız görünüyor. Ama gelecek yıl….” dedi.

Maurizio Arrivabene ise ayaklarının yere basması gerektiğini yineliyor.

Arrivabene “Üç galibiyet cennet gibi olur. İki tane galibiyetimiz var ancak ayaklarımız yere basmalı. Mercedes hala en güçlü takım” dedi.


Yorumlar

“Arrivabene: Üçüncü Galibiyet Cennet Gibi Olur” için 14 yanıt

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Forza Ferrari

  2. Pilotlarınızdan biri Kimi ise Spa yarışı için herzaman heyecan duyarsınız, aracın durumu ikinci plana düşer…

  3. Spa ve Monza uzun düzlükleriyle Mercedes motorları için adeta cennet, ancak spada 2. sektörde Ferrari hızlı olabilir. Motorda yaşanacak bir gelişme düzlüklerde Mercedes motorlarıyla rekabet edebilir bir düzeye gelirse galibiyet olabilir. Ancak Monza’da ben Ferrari’yi şanslı görmüyorum.
    Spa için bir umudum var Monza için yok.
    Spa’da Kimi’den galibiyet bekliyorum.

  4. Önümüzdeki yarışın, bütün start desteklerinin kalkmasından dolayı yine sürprizli geçeceğini düşünüyorum. Mercedesin arka çizgisinde başlayan bir takım yine bir anda ok gibi fırlayıp 1.liği kapabilir.

  5. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Hocam arabayı geliştirin farkı azaltın yeter. Kafanız da değişmiş ise yarış başı kelle almaz ve sürücüleri baskı altına alarak değil de motive ederek yarışırsanız ne ala. Bir de şu aptal İtalyan Medyasını susuturunuz ki her yarış bir bomba atmasınlar. Ondan sonra galibiyet gelirse gelir. Zaten beklentilerimiz karşılandı bundan sonrası ekstra. Farkı azaltalım onlarla mücadele edelim yeter.

  6. Mercedes’ler her yarış kötü start almayacak. Onları geçmek için sıralamalarda da bir şeyler yapmak gerekiyor. Yani daha fazla performans lazım. Şampiyonluk bu sezon zaten Lewis ve Mercedes’in. Aksini iddia etmeye gerek yok. Gelecek sezonda değişen pek bir şey olmaz sanırım.

  7. Ulan ferrari alonsonun gidisini mi beklediniz lan toparlanmak icin!!

  8. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Monza ve Spa kritik iki galibiyet hiç beklenmediği anda bizi potaya sokar tabi bunun için raikonenin ve vettelin sorun yaşamaması gerekiyor iki araç baskıyı kaldırabilmeli.Görünen o ki rai eski performasına kavuştu ferrari iki aracıyla birlikte mercedeslerle savaşmalı.

    1. spa ve monzada ferrarinin hiç şansı yok.mercedes sorun yaşamazsa rahat bi şekilde 1 ve 2 olabilir.williamsın ferrariyi geçme ihtimali bile var.

      1. Geçen seneki araçla bile 4 ve 6 sıraları aldık bu sene artık Raider ilk galibiyetini bekliyorum. Allah şansını ve bahtını açık etsin.

        1. Orduluyum.

  9. ForçaFelipeMassa avatarı
    ForçaFelipeMassa

    3 Galibiyet cennet gibi olur evet ama biraz daha seri gelişim sağlanırsa Ferrari tarafında, çok daha güzel olacak herşey. Mercedes gelişip üst noktalara ulaştıkça gelişimleri haliyle yavaşlayacaktır. Burada önemli olan bizim ne kadar çabuk yakalayabileceğimiz. Hadi bakalım…

  10. Mercedes , dayanıklılık sorunu yaşamadı , HAM sezon başından beri podyumdaydı ve fark 42 puan . Hala şampiyonluk şansı var neden olmasın ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir