Button: "Schumacher'in Geri Dönmesi Riskli"

yazar:

kategori:

Alman basınının, Schumacher-Mercedes anlaşmasının sağlandığını iddia etmesi üzerine söylentiler yeniden alevlendi.

Button, Schumacher’in dönüşüyle ortaya çıkacak olan heyecanın Formula 1 için büyük katkı sağlayacağını söyledi. Ancak 7 dünya şampiyonluğu bulunan Alman pilotun dönüşü başarılı olmazsa, başarılarıyla değil, yarattığı hayal kırıklığıyla anılabileceğini iddia etti.

“Scumacher’in geri dönüşü spor için harika bir haber. Ancak bunun Michael Schumacher için harika bir haber olacağından emin değilim. Geri dönerek adını tehlikeye atıyor olacak.”

Schumacher’le rekabet etmekle ilgili hiçbir endişesi olmadığını söyleyen Button, bu fırsattan hoşnut kalacağını söyledi.

“Herkese karşı yarışabilirim. En iyilere karşı kazanmak isterim, o da en iyilerden biriydi.”


Yorumlar

  1. Ros şapkadan tavşan yerine Button ı çıkarmış yani sihirbaz ya!!! wooowww dolu yoruma bak !!!

  2. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    halen buttonu çekemeyenler var. arkadaşlar hamilton 2008 de kaçkere kazandıda şampiyon oldu. bide buttona bakın. hamiltondan daha fazla kazanarak şampiyon oldu. bırakın sezonun ikinci yarısı o iyiydi bu iyiydi falan. sezonu onla kıyaslayamazsınız bende pilot olsa 7 de 6 yapsam dogal olarak bi rahatlık hissederim buda herkes için geçerlidir. bence sampiyonun emegine saygı duymak lazım.

  3. sanki hamilton,kimi ve alonso f1 araçlarını toysRUs tan aldılarda şampiyon oldular.

  4. benim aklımda kalan bu şekilde kirve12 , detaylı bir şekilde hesaplamadım, ama ingiltereden sonra sanırım valencia'dan itibaren benim kastettiğim şey, belki de hamilton öndedir… aslında söylemek istediğimle puanlamanın alakası yok, alonso yetersiz aracıyla üst sıralardaydı, hamilton bir şey yapmadı mı demek bu? hayır, hamilton hakkıyla şampiyon oldu, tıpkı bu sezon button'ın olduğu gibi, bende button'a bayılmıyorum, bu demek değil ki button hiç bir şey yapmadı ross brawn onu şampiyon yaptı falan?!… bu mantıkla gidersek eğer, kimse "gerçekten" şampiyon değil demektir… bunu örneklendirmeye çalışmıştım ben, zamanım olsa 2008 puanlarını inceler koyardım fakat gitmek zorundayım 🙂

  5. benmı yanlış hesapladım bilmıyorum ama sezonun 2. yarısı ingiltere ile başlamıyormuydu.ingiltere dahil hamiltonun aldığı puan 60,alonsonun aldığı 51 puan singapur dahil.

  6. 2008 singapur yarısını hesaplamayınca alonso 2. yarının en ıyı pilotu olmuyor sanırım bakmadım ama heralde öyledir.

  7. 2008'de de Alonso şampiyonanın ikinci yarısında en çok puanı toplayan pilottu, o zaman mclaren mercedes ekibi aracı yaptı, hamilton sadece orda mı oturdu?

  8. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Pilotun görevi sürmektir.Onu da yapamıyorsa zaten oturmasın o koltukta.İkinci yarıda Hamilton Button'ın dan daha fazla puan almış.Konuşurken biraz dolu konuşun.

  9. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Ferrari ve McLAren' in sezon ortalarındaki toparlanmaları sezonun başında olsaydı ben görürdüm Button' nereye oturacağını..Lafa bak.." tabi tabi ros yaptıi button sadece koltuğa oturdu" aracı yapan Button' dı değil mi.

  10. Tabi canım Ros yaptı Button sadece koltukta oturdu o kadar !!!

  11. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Daha düne kadar pilotluğu bile tartışılan Button, dile gelmiş arkadaşlar..Çok değil bir sezon önce yeni sezonda takım bulacağı bile şüpheliydi.Benim gözümde hala çok kötü bir pilot ama gelin görün ki Ros Brawn gibi bir sihirbazın elinde şampiyon oldu.

  12. elfanoalonso button gündemde kalmak için gidip bir muhabir yakalayıp schuminin dönüşü f1 için iyi ama dönerek adını tehlikeye atıyor dememiştir.muhtemelen bir muhabir sormuştur o da kendi fikrini söylemiştir.2004 yılına bakarsak schuminin button hakkındaki olumlu söylemleri buttonın schumiye büyük saygısı vardı.button şampiyon olduktan sonra gayet gündemde kaldı demeçleri hep dinlenmek istediği yönündeydi.tırsma filan yok yani.

  13. alptuğ bektaş avatarı
    alptuğ bektaş

    tırsmış

  14. button benim gibi düşünüyor. başarı şumi için şampiyonluktur. gerisi başarısızlıktır.

  15. aynen katılıyorum buttona ve onu destekliyenlere…

  16. tey allahım milletin ağzı torba değil ki büzesin,alonsoya vs yapılan olumsuz yorumlar yapılınca aslan kesilen sizler fütursuzca başka bir pilotu yerden yere vurmaktan kendinizi alamıyorsunuz ama button kadar taş düşsün başınıza emi

  17. Schumacher'in itibarı, 1996 yılında "gelişmekte" olan Ferrari'yi kullanırken sarsılmadı, 5 şampiyonluk serisi bozulunca sarsılmadı. Hatta pistten ayrıldıktan sonra bile onu TV'de görünce "ekrana yapışanlar" var (aynen biz Hakkinenciler gibi).

    Bu durumda Schumacher'in geride kalsa bile itibarının bozulacağını düşünenler oldukça yanılıyor işte.

  18. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Ne yapsın zavallı, gündemde bu kadar az yer alan bir şampiyon kendisi. İllaki konuşarak kendini zorla gündeme almaya çalışacak.

    F1 de fırtınaların koptuğu bir zamanda şampiyon oldu.
    Kiminin beklenmeyen emekliliği
    Alonsonun Ferrariye geçişi
    takımların çekilmesi ve satılması
    Şuminin dönüşü dedikoduları
    25 puan saçmalığı
    yeni çok sayıda takımın gelişi
    mercedesin brawnı alması
    vs. vs.
    Olan biten miladi değişikliklerin içinde onun şampiyonluğu kaybolup gitti.

  19. inci incili avatarı

    sonunda mantıklı konuşan biri çıktı.

  20. E ne olcak şampiyonluklarını mı geri alırlar sonra. 🙂
    Başarısız bile olsa boru gibi 7 dünya şampiyonluğu var bu adamın ne kadar düşebilir ki karizması.
    Diğer dallarda da hangi dünya yıldızının geri dönüşü büyük felaket oldu ki, hepsinede anlık yazıldı çizildi ama sonuçta isimlerinden birşey eksilmedi hatta döndükleri için artıya bile geçtiler…

  21. İşinize bakın yorum yapmak kolay işin teknik detaylarını bilmiyorsan yorum yaparken bir düşün önce!Neyse ağzı olan konuşacak tabi yeni sezonu iple çekiyoruz bakalım Hamilton-Button ikilisi arasındaki mücadele nasıl şekillenecek Button fanları olarak yeni takımında şampiyona başarılar dileriz.Bir bakıma Button'ın söylemleri doğru.Çünkü görüyoruz ki artık Formula 1 rekabetin arttığı bir spor haline geldi.Sadece 1 veya 2 takım değil bunların yanında bir çok tkım başarıya aç olarak geliyor.Schumacher'in Mercedes GP takımındaki performansı merak konusu daha doğrusu Mercedes GP'nin yeni sezonda başarısı nasıl olacak?Araç-pilot kombinasyonu hesabı…

  22. Az laf çok iş Buttoncuğum.Dizlerinmi titremeye başladı?

  23. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah
    daha yarına kadar gülerim bu söze. Sen kimsin ki en iyilere karşı yarış kazanmaktan söz ediyorsun. Biraz şamp. yükü binince üstüne, eşekten düşmüş karpuza döndü. İhtiyar Barrichello ya üstüste kaç yarışta geçildi. Şimdi en iyileri geçip kazanmaktan söz ediyor. Sen değil, o yanındakine bile kazanacak yarış yok bu sene.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir