Anket: Raikkonen 2016 ve Sonrasında Ferrari’de Kalmalı mı?

yazar:

kategori:

[poll id=”22″]

Görüşlerinizi “Yorumlar” kısmında belirtebilirsiniz.


Yorumlar

“Anket: Raikkonen 2016 ve Sonrasında Ferrari’de Kalmalı mı?” için 26 yanıt

  1. kesinlikle gitmeli.yeter madara olduğu.kimiyi severiz ama artık kiminin yeri burası olduğunu düşünmüyorum.

  2. Rosbergi ferrariye verelim Kimi bize gelsin

  3. vw-tdi-power avatarı

    Bu kadar şanssızlığa karşılık gitmemesi lazım, Kimi hâlâ mükemmel bir sürücü ve savaşçı. Kendi hataları da oldu, motivasyonsuzluk vesaire tabii ki. Ama Bottas için takımdan gönderilirse yüzüne tükürürüm Ferrari’nin. Ama illa ki gönderilecekse yerinde Hulkenberg alınmalıdır bence.

  4. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Bottas yerine geleceğine Kimi kalsın. Bir kaç yarışta gerçekten iyi yaırştı ama şanssızdı. Eski hızı var mı yok mu bilemem ama bazen de saç baş yoldurdu. Yine de öyle kıyameti kopartmak için yada göndermek için yeterli sebep yok. Maceristan da onu beğendim. Allta bir arkadaş da güzel demiş ona da hak veriyorum. Bu şekilde eleştirilirken yada 2.pilot gibi değer görürken de kalmasın diyenler olabilir.

  5. Batuhan #JB17 avatarı
    Batuhan #JB17

    Rai’de sıkıntılı bir araç olduğu bariz. Bunu Macaristan’da net bir şekilde gördüm arızalı araçla bile 2-3 tur attı pes etmedi. Gelecek sezon iddialı bir araç çıkartırsa takım içi rekabet artar bu da iceman’e yarar 🙂

  6. Bu şansla Kimi,Marenello’dan geçmemeli bir daha.Bence Kimi Rally’ye geri dönmeli.Enerjisini atabileceği tek yer orası onun için.Ferrari Bottas’ı almalı dedim bu sezonun başına kadar hep.Ama onun da sıradan bir pilottan farkı olmadığını gördük.Hulkenberg adını umarım Monza’da duyacağız.Vettel için Ricciardo’yu getirmezler.Çünkü Ric Seb’in tüm düzenini bozabilir Ferrari’de.Bu da takım içinde çatışmalara neden olacaktır.Ama keşke gelse de,tekrar ikisini aynı araçta görsek heyecanlı olurdu..

  7. Yerine daha iyi bir pilot gelmeyecekse kalmalı. O kişi de Bottas değil bana göre.

  8. bende bir Rai fani olarak hakettigini dusunmuyorum ama sevdigim icin kalsin diyorum.Durusu yeter onun gecislerini sanki hep imkansizi basaracak gibi beklerim onumuzdeki yarislarda umarim duzelir.

  9. Kimi_in_Rai avatarı

    Piyasada Kimi kadar hızlı, Kimi kadar popüler, Kimi kadar deneyimli pilot(Kimi kadar şanssız 🙂 ) tüm kadrodakı F1 pilotları dahil var mıdır acaba?
    Peki o zaman sözleşmesi olan pilotları çıkarak söyleyeyim.Piyasada Kimi kadar hızlı,Kimi kadar pöpülyer, Kimi kadar deneyimli,Kimi kadar dürüst F1 pilotu varmıdır acaba? Yoksa soruya zaten cavap verdiniz.
    Bence tabii ki kalmalı!

    Not:Ben Kimi fanı olarak Kimi Raikkonen’in Ferrari’ye keçişinden bu yana yani 2 yılki sezonu-> arabaya uyumu,şanssızlıklari vs dolayı çok kızgınlıklarım oldu,eleştirdim.Gelecek yıl böyle olamaz diye düşünüyorum!

  10. kalsın ama hakettiği için değil, raikkonen olduğu için.

    1. Tam olarak böyle düşünüyorum

    2. evet katiliyorum.Sirf sevdigimiz icin

    3. Bende kalsın diyorum 1.si bu sene gerçekten şahsi olarak üzüldüm bi türlü istediğini yapamadı 2.si de o başarıyı hakeden bi pilot deneyip başarsın istiyorum

  11. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Rai şu ana kadar çok sorunla mücadele etti,daha ilk yarı bitmeden sürekli koltuğuna birini yakıştırdılar lakin Ferrari zaten bu sene öyle ciddi bir beklenti ile piste çıkmadı buna rağmen iyi durumdalar. Önümüzdeki sene daha iyi olacakken Kimi’nin emeklerini heba etmesinler, nasıl Şumi Mercedes ile tam iyi yola girecekken ayrılıp gitti sonrasında güzel işler başarıldı Ferrari’de böyle olacaktır.

    Yerine konuşulan Bottas hak etmiyor, Riccardo’ya kadar Hulk var, Kvyat’tan ne fazlası var Riccardo’nun, kamikaze dalışlar, takım emri. Lastik avantajını bile kullanamayan birisi, kusura bakmasın o koltuk ona büyük gelir.

  12. Kalmalı tabiki de. Başka takıma da geçebilir ama şu an Ferrari’de kendisinden beklenen konumda. Takımın prensiplerinin değiştiğini sanmıyorum.

  13. rai yi severim schumi sonrası desteklediğim pilotların başında o var ama artık yaşlandımı ne oldu bilmiyorum eski hızı yok. bence artık gençlere yol açması gerek

  14. Yerine geçecek iyi bir genç bulunursa emekli olabilir. Yoksa kalsın derim.

  15. Öncel Arıkan avatarı
    Öncel Arıkan

    Raikkonen baskan hep kalsın seviyoruz biz onu : )

  16. Raikononde iyice sıktı ama.yavaşsın kardeşim kabul et.yaşlandın artık .gençlerin önünü açmak lazım.ricciardo kesinlikle hakediyor o koltuğu.

    1. Hayatında , bak yaşadığın tüm hayatı düşün ; bir kez yarış seyrederken bi yandan da anlık tablo takip ettin mi 1 kez yahu ? Yarış seyrederken aynı anda pc tablet telefon bi yandan canlı zaman ekranı takip ettin mi doğruyu söyle ?

      1. ettim tabikide de buradan nereye varacaksın çok merak ettim.

    2. Yavaşsın demişsinde , buradan hareketle etmediğin ortada. Yavaşlık kelimesi kimi için şuan kullanabileceğin bir eleştri değil çünkü

      1. bence gayette kullanabileceğim bir kelime.ben bir pilot hakkında eleştiri yaparken ilk olarak takım arkadaşına göre nasıl diye bakarım.raikonen kötü pilot demiyorum diyememde.ama demek istediğim 35 yaş ve üstü pilotlarda kesinlikle bir performans düşüklüğü oluyor.

  17. Kalmalı bence. Gelecek sene daha iyi bir araç geleceğine inanıyorum. Sıralamaları da düzeltirse Kimi o zaman daha güzel olacak 🙂

  18. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Bütün takımlar toplansa buradan hayır oyu önde çıkmaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir