Ecclestone: “Macaristan F1 için Bir Şanstı”

yazar:

kategori:

Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, hafta sonu Macaristan’da harika bir gösteri ortaya koyulduğu için Formula 1’in şanslı olduğunu söylüyor.

Motorsport.com’a konuşan Ecclestone, “İnanılmaz, harika bir yarış. Sizce kuralları değiştirseydik daha iyi mi olurdu? Bugün olan ve yarışları iyileştiren şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz?” dedi.

Muhabir, her şeyin şartlar ve özellikle starttan kaynaklandığı söylendiğinde ise Ecclestone, “Aferin! Ben de ‘şartlar’ diyorum. Böyle şeyler olabiliyor. Çok güzel bir yarıştı. Seyirciler çok iyiydi. Bianchi ailesi de oradaydı. Her şey yolundaydı. Şanslıydık.” diye cevap veriyor.

Ecclestone sporda daima iyi ya da kötü yarışların olabileceğini de ekliyor.

“Yeterince iyi yarış olmuyor! İyi olan, komiktir ki, Mercedes yönetimindeki çocuklardan biriyle konuştum ve dedi ki, ‘Gördün mü, yarışı kazanamıyorsan, biraz daha heyecanlandırmaya bakacaksın.’ Çok iyi bir iş çıkardılar.”

Bianchi ailesi Nice’ten Budapeşte’ye, Ecclestone’un tedarik ettiği bir uçakla gelmişti. Bu davetle ilgili olarak da Ecclestone, “Orada olmaları gerektiğini düşündüm. Attan düşerseniz yine üzerine çıkarsınız, artık ata binmekten vazgeçmezsiniz demiştim. Babasına da, ‘siz F1’i seviyorsunuz’ dedim.


Yorumlar

“Ecclestone: “Macaristan F1 için Bir Şanstı”” için 2 yanıt

  1. Startta mercedesler geçilmeseydi ne heyecanı olacaktı bakalım

  2. Evet. Adının da verildiği caddenin hemen bitişiğinde Dietrich Mateschitz ve arkadaşlarının geçit törenini izlettirdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir