Di Grassi: "F1 ile Rüyalarım Gerçek Oldu"

yazar:

kategori:

Di Grassi son dört yılda GP2 serisinde yarışmış ve Renault takımının test pilotluğunu yapmıştı. GP2’de bu kadar uzun zaman geçiren Grassi F1’de yarışacak olmaktan heyecan duyduğunu söylüyor.

“Son dört yılda oldukça uzun bir hazırlık ve sıkı çalışma evresi geçirdim ve sonunda bir yarış koltuğu elde ederek bir rüya gerçek oldu. Bu harika. Uzun süre GP2’de yarıştım, iyi sonuçlar aldım ve aynı zamanda Renault için test pilotluğu da yaptım.”

“Şu anda ise kariyerimin en iyi noktasında olduğumu düşünüyorum. Hazır olabileceğim en iyi haldeyim. Bu yüzden F1’de böyle bir takımda böyle iyi bir takım arkadaşıyla bir şans elde etmek mükemmel.”

25 yaşındaki Brezilyalı pilot geçmişte bazı şansları kaçırmış olsa da F1’de yarışmaktan hiç vazgeçmemiş olduğunu söyledi.

“Ben için şüphe diye bir şey yoktur. Kariyerim boyunca her zaman bugüne gelmek için oldukça sıkı çalıştım. Her zaman inandığım gibi, zorlamaktan asla vazgeçmedim ve sonunda başardım.”

“Artık benim için yeni bir mücadele başlıyor. Daha fazla motive olacağım ve F1 ile başa çıkabilmek için daha çok çalışacağım.”

Di Grassi daha önce F1 fırsatlarını kaçırmış olsa da bunun doğru zaman olduğunu düşünüyor.

“Eğer dört sene önce F1’de olsaydım belki uzun bir kariyerim olmazdı. Çünkü şimdi üç dört sene önceye göre daha deneyimli ve daha olgunum.”

“Buna en iyi örnek Massa, oldukça yetenekli bir pilot. F1’e çok genç yaşta girdi ve bir senenin ardından neredeyse koltuğunu kaybediyordu. Ardından test pilotu oldu ve deneyim kazanarak bugün zirvedeki pilotların arasına çıktı. Benim  hedefim de adım adım ilerlemek.”


Yorumlar

  1. inş başarılı olursun benimde hayallerim gerçekleşmiş oldu bu pilota karşı ilgim çok ama insan bir renault a tşk eder demi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir