Virgin, Rakiplerinden Saygı Görmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

İlk kez şubat ayında piste çıkacak olan Nick Wirth’in dizayn edeceği VR-01 aracının rekabetçiliği konusunda endişelerinin olmadığını belirten Booth, bugün Londra’da gerçekleştirilen basın toplantısında, “Nick tasarım konusunda bir dahi. Harika bir araç tasarlayacağı konusunda ona olan güvenim tam.”

“Aynı şekilde o da bizim o aracı en iyi şekilde yarıştıracağımızı biliyor. Takım içinde çok iyi bir kimya yakaladık ve güvenimiz tam.”

“2010 için benim başarı kıstasım, aracı etkili, güvenli ve dayanıklı bir şekilde yarıştırmak ve padoktaki rakiplerimizin saygısını kazanabilmek.”

“Takım olarak iyi performans sergilemeliyiz. Hedefimiz sezonu yeni takımların içinde en iyisi olarak tamamlamak.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Ardı ardına Virgin haberleri gelmiş. Formula 1'in renkli yüzlerinden olabilecekleri izlenimi verdiler bana. Logoları ile mesela. Sanırım siyah bir araç kullanacaklardı ayrıca.

    İddialı, kendilerine güvendiklerini gösteren bir şekilde hedef koymuşlar kendilerine. Hedeflerini gerçekleştirenlere her zaman saygı guyulur…

  2. bu 4 takım da çok büyük hayal kırıklığı ve hatta duruma göre tartışma konusu da olacağını düşünüyorum..

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Formula'ya Yeni Katılmışlar,Hedeflerini Ve Düşüncelerini Açıklıyorlar Tabi Ki Konusacaklar…
    "Ilk hedefinin rakiplerinin saygısını kazanmak.." Gayet De Güzel Bir Hedef

  4. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    bunlar da çok konuşuyo, Tıpkı Montoya ve Rosberg gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir