Massa, Testlerin Ardından Kendine Güveniyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, Salı günü de test yapmış ama kötü hava koşulları nedeniyle sadece 30 tur atabilmişti. Çarşamba günü ise hava şartları iyileşti ve Massa, Ferrari ile 60 tur attı.

Massa: “Gelecek senekine göre tamamıyla farklı bir aracın direksiyonuna geçmiş olsam da mükemmel bir hisse sahibim; bu da gelecek sezon için bana umut veriyor.”

“Başlar başlamaz çok hızlıydım ve kazadan öncekine göre sürüş stilimde de herhangi bir değişiklik yok gibi. Bu hediyesi için Ferrari’ye teşekkür etmek istiyorum. Oğlumla birlikte bu hediye, bu Noel’i daha da özel kılıyor”

Kendine olan güvenine rağmen Felipe Massa Mugello’daki iki günlük testin ardından boyun ağrısı çektiğini de kabul etti.

AFP’ye konuşan Massa: “Son aylarda ok fazla antrenman yapmış olsam da,sürüş için önemli olan bazı kaslar hâlâ uykuda. Boynumda biraz ağrı hissettim, özellikle hızlı virajlarda.Bunun dışında iyi hissediyorum kendimi ve kazadan öncekine göre farklılık yok.”

Test yasağı olması nedeniyle Massa, gösteri lastiklerinin takıldığı iki sene önceki araçla piste çıktı. Brezilyalı pilot, geçirdiği kazanın ardından ilk defa Ekim ayında direksiyona geçtiğinde yine F2007 kullanılmıştı.

Massa ayrıca geçen ay Valensiya’da yapılan Ferrari’nin World Finals organizasyonunda 2009 aracı ile gösteri turları atmıştı.


Yorumlar

  1. kimiyi santander ve alonso istemedi

  2. o kadar büyükmüş işte felipe 🙂

  3. tanzer gültaş avatarı
    tanzer gültaş

    stilini yiyim senin için kimi'yi harcadılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir