"Herşey Tamam, Sadece İyi Tasarlanmış Araç Kaldı"

yazar:

kategori:

Manor GP’den devralınan Virgin, gelecek sene Timo Glock ve Lucas di Grassi ile yarışacağını ve aracında Cosworth motorunu kullanacağını açıklamıştı.

Wirth, Richard Branson’ın markası, Manor’un uzmanlığı ve Glock’un liderliğindeki pilot diziliminden destek alan takımın rekabetçiliğinin, Wirth Research şirketinin 2010 aracı tasarımında yapacaklarına bağlı olduğunu belirtti.

Wirth: “Moto harika, pilotlar harika, gridde nerede olacağımız artık bana bağlı. Bütün meseleler daha çok bize bağlı olacak. Çünkü bana göre bu çocuklar işi başarır. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız”

“Şüphesiz egom, bunun bir başarı olmasını istiyor ama bunu şu şekilde yapacağım: bütün yarışlara gitmiyorum, iş meseleleri ile ilgilenmiyorum ve gerçekten keyif aldığım şeyi düşünüyorum; o da, yenilikler ve teknik doğrultuda önderlik yapma”

Wirth, Benetton için çalışan ve Simtek takımını idare ettiği Formula 1’e geri dönüyor.

İyi performans ortaya koymak için takım üzrine baskı olacağını kabul eden Wirth, gelecek 3 senede bütçelerin düşürülmesi ile rekabet seviyelerinin de artmasını bekliyor.”

Wirth: “Bir çok yönden Formula 1, ‘aman tanrım, yine başlıyoruz’ gibidir. Çünkü baskı çok yoğun ve herşeyi açıklamanız gerekiyor. Takım adına mutluyum. İlgi çekici bir iş yarattığım için memnunum. Gelecekle ilgili heyecan doluyum”

“45 milyondan (sınırdan) bahseden bir şampiyonaya imza attık. Bu, ilk senelerde gerçekten iyi iş çıkarmamızı sınırlıyor. Çünkü devamlılığı olmayan bir bütçeye karşı yarışıyoruz”

“Ama aşağı çekiliyor, çekilmeli de. Herkesin altına imza attığı şey bu”


Yorumlar

  1. o zaman ortada birşey yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir